Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım Kızlar 🧿
Çok acılar çektik; Çok uykusuz geceler geçirdik. Yeri geldi beraber ağladık; yeri geldi güzel haberlerimize birlikte sevindik; dualarımızla birbirimizi hiç yalnız bırakmadık.

Ne kadar uzakta olsakta kalplerimiz hep birbirimiz için attı...

Yeni Yılda Hep Güzel Haberlerimizle Dolduralım Bu Konuyu İnşallah ♥️ Acı ; Ağrı; Hüzün Bizden Uzak Olsun....

Allah bu yolda emek veren; hakeden; bebek hasretiyle dolan güzel kadınlarımıza bu eşsiz duyguyu yaşatsın inşallah ♥️

Seneye burayı bebişlerimizin tatlı; şebek anılarıyla dolduralım inşallah 🤲

Mutlu; Huzurlu; Sağlıklı ; Bebekli Bı Yıl Olsun inşallah ♥️

İyi ki varsınız 🥰
Yaaaa gözlerim dola dola okudum bu mesajını canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim hepiniz iyiki varsınız yol arkadaşlarım ❤❤

Yaaaa gözlerim dola dola okudum bu mesajını canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim hepiniz iyiki varsınız yol arkadaşlarım ❤❤

O kadar şeye rağmen hakettiklerimiz canım.
Ben her olumlu ya da olumsuz mesajı ağlayarak okuyordum 🤲 çok dua ettik. Allah'ım yüzümüze baktı diyorum. Benim tek deneme şansım vardı Allah ailemden razı olsun onların sayesinde oldu diyorum 🙏

5+4 ise zaten duyulmaz küçük daha biz 6+1 de zor duyduk cızırtı gibiydi. Bence de öyle yap kuzum ilaçlara devam et pazartesi özel hastaneye git bakalım. İnşaAllah sağlıkla atıyordur kalbi kuzum Rabbim gülen yüzünü soldurmasın🤲🤲
Kocaman bi boşluğa düştüm sanki 😔 kesenin şekli de bozulmuştu ama

X