Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar ya hani geçen eşofman aldım dedim ya. O geldi bugün denedim tabi ki göbük biraz sıktı ama geri iade etmek istemiyorum çünkü 2xl alsam çuval gibi olacak bu defa da. Doğumdan sonra rahatça giyerim diye düşünüyorum sizlerin fikri nedir🤔🤔
Bende işte bunu dert ediorum bı büyüde çuval olur minyonum napcaz ne giycez daha kendime bende bişe almadım camasirda transferden sonra bol almıştım onlar oluo sonra onlarda olmucak🤭🤭 göbeğin altında giyersin kuzum

Kızlar ya hani geçen eşofman aldım dedim ya. O geldi bugün denedim tabi ki göbük biraz sıktı ama geri iade etmek istemiyorum çünkü 2xl alsam çuval gibi olacak bu defa da. Doğumdan sonra rahatça giyerim diye düşünüyorum sizlerin fikri nedir🤔🤔
Bence iade etme canım. Çünkü sen bu takımı hamilelik için değil doğum sonrası için aldin

Süt ve özellikle yoğurt her gün tüketiyorum canım yoğurt yemesem bile ayran içiyorum ayran delisiyim🤭🤭
Ben hamile kıyafeti hiç almadım sadece 1 tane tayt oda yetiyor evin içinde ne bulsam giyiyorum daha da göbüş büyür biseye sığmazsam babaannelerimizin giydiği etekler varya onlardan giyerim 🤣🤣🤣
Bende hastaneye gecelik bulamazsam öyle düşünüyorum 😅😅 aman zaten moda eskiye doğru gidiyor 🤭
Ohh maşallah maşallah o zaman kalsiyumdan yaba değildir muhtemelen magnezyum başlar doktor

İlk başlarda akşam yemekten sonra koltuğa oturduğumda oldu bi kaç kez de ayakta cokndurunca oturduğumda böle skiolar kasıklarım gibi garip bişe kasilmami bu bilemedim belki bebek bı yerde toplanıo dedikleri acemi anneyiz bilemedim sorcam bende doktora
Aynen canım gittiğinde sor bakalım bir de baktın çok rahatsız etti o an elinde ne varsa bırak uzan bolca dinlen. Belki farkında olmadan yoruluyorsun ondan oluyordur
Bende işte bunu dert ediorum bı büyüde çuval olur minyonum napcaz ne giycez daha kendime bende bişe almadım camasirda transferden sonra bol almıştım onlar oluo sonra onlarda olmucak🤭🤭 göbeğin altında giyersin kuzum
Valla risk ya İnterneten almak kumaşı çok iyi ama işte göbek kısmı dar oldu biraz. Dediğin gibi göbüş altında giyerim

Kızlar ben 12.haftada falan inanılmaz bir kalça ağrısı yaşamıştım. Öyle ki adim atamiyordum. O zaman magnezyum vermişti. Bir ara kullanıp bıraktım. Ama son 2 haftadır düzenli her gün içiyorum. Hatta çok ağrın olursa 2 tane de icebilirsin dedi doktor

Bende hastaneye gecelik bulamazsam öyle düşünüyorum 😅😅 aman zaten moda eskiye doğru gidiyor 🤭
Ohh maşallah maşallah o zaman kalsiyumdan yaba değildir muhtemelen magnezyum başlar doktor

Aynen canım gittiğinde sor bakalım bir de baktın çok rahatsız etti o an elinde ne varsa bırak uzan bolca dinlen. Belki farkında olmadan yoruluyorsun ondan oluyordur

Valla risk ya İnterneten almak kumaşı çok iyi ama işte göbek kısmı dar oldu biraz. Dediğin gibi göbüş altında giyerim
Ah bı bilsen bi mutfakta işimi kaç kere dinlerenek yaptım zaten bı çamaşır bı mutfak eskiden bu kadar çabuk yorulmuodum anliorum azcik belim agrio dinleniorum geçen sefer dedim belim agrio arada olur çok duramazsan parol iç bile dedi de daha içmedim kuzum

Seviyorum aslında ama içemiyorum hiç canım istemiyor
Ben sevmiodum normalde icmezdim gözümü kahveyle çayla açardım çocuk mu istio anlamadım süt iciorum koca bı Ikea bardağı insanın huyu suyu deisio bebeklere göre hareket edioruz kuzum yoğurrt peynir yiyorsa n oda yeter kuzum ama yine doktora soralım magnezyum mu

Kizlar bende magnezyum kullanmiyorum
Peynir ve yoğurt yemeye dikkat ediyorum süt içemiyorum malesef yeterli gelir mi sizce
Canım haftan maşallah iyi. Eğer ağrın sızın yoksa demek ki yetiyordur. Maden suyu içmeye de özen göster. Eğer ağrın varsa günde bir kez kullanabilirsin. Bana doktorum hiçbir zararı yok, gönül rahatlığıyla kullan dedi

Ah bı bilsen bi mutfakta işimi kaç kere dinlerenek yaptım zaten bı çamaşır bı mutfak eskiden bu kadar çabuk yorulmuodum anliorum azcik belim agrio dinleniorum geçen sefer dedim belim agrio arada olur çok duramazsan parol iç bile dedi de daha içmedim kuzum
Bel ağrısı bende de fena ya ama bende fıtık vardı ondan oluyor. Eğilirken dikkatli eğil kuzum. Birde bulaşık yıkamak mahvediyor. Karnımız tezgaha değmesin diye biraz eğilmek zorunda kalıyoruz ya ona da dikkat et. Olabildiğince makineye at. Şu magnezyuma başlasak daha rahat edeceğiz gibi ya 😬

Canım haftan maşallah iyi. Eğer ağrın sızın yoksa demek ki yetiyordur. Maden suyu içmeye de özen göster. Eğer ağrın varsa günde bir kez kullanabilirsin. Bana doktorum hiçbir zararı yok, gönül rahatlığıyla kullan dedi
Bende doktora gidene kadar günde bir tane içeyim o zaman canım. Doktora sormayı unutmuştum

Ben sevmiodum normalde icmezdim gözümü kahveyle çayla açardım çocuk mu istio anlamadım süt iciorum koca bı Ikea bardağı insanın huyu suyu deisio bebeklere göre hareket edioruz kuzum yoğurrt peynir yiyorsa n oda yeter kuzum ama yine doktora soralım magnezyum mu
Evet cnm ya bidahaki kontrolde unutmazsam sorayim
Bel ağrısı dışında çok şükür ağrım yok cnm maden suyunuda hergün olmasada içiyorum
Canım muzlu dene bakalım arada içmeye çalış bende günlük içmiyorum arada unuttuğum oluyor. Peynir yoğurt da yeter ama dediğim gibi arada muzlu sütte güzel olur
Bak muzlu denemedim bide öyle denemekte fayda var

Kizlar bende magnezyum kullanmiyorum
Peynir ve yoğurt yemeye dikkat ediyorum süt içemiyorum malesef yeterli gelir mi sizce
Canım ben magnezyum 3 haftadır alıyorum ama belim kuyruk sokumumdaki ağrıya iyi gelmedi ben günde 2 bardağa yakın süt yoğurt ayran yiyip içmeme rağmen belimin ağrılarına hiçbişey iyi gelmiyor soda da içebilirsin artı olarak oda iyi

Bende doktora gidene kadar günde bir tane içeyim o zaman canım. Doktora sormayı unutmuştum
Eczaneden alabilirsin. Hatta sağlık ocağı da yazıyor. Ben toz olanları icemedim. Tablet aldım, daha rahat içiyorum. Hatta bazen çok yorgun falan olursam iki tane de iciyorum

X