Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

İstemizce yorulup gecioruz bazen bı ağrı oluo ondan sordum dedim plesanta mi var orda o arkadaymis ama o tarafa yatma dedi ondan dedim sizlere bide sorayım kuzum
Hepimizde oluyor hemen hemen canım ağrı iyiki yazdın daha da dikkatli olurum ben şimdi belki bilmeyen vardır onada fayda olur 😊

Aynen canım genelde sağ sol fark etmiyor. Bende sağ tarafa yatınca çabuk acıkıyorum🤭
Zaten az öne fazla eğilsen içeriden tepki geliyor 🤣 düzelt kendini yerim dar sığamıyorum mu diyor artık ne diyorsa 😁
Bnde diorum daha şimdiden parmağında oynatio beni bu çocuk 🤭🤭🤭yememe durusumu yonlendirio hep 🥰🥰
Yok canım bişey olmaz sırt üstü yatma dedi ama sağına yat sol tarafına ağırlık ver dedi doktorum ☺️
İyi bari kuzum bende öyle yapiom bu doktor korkuttu 🙂 zaten azcik yatiom bı agri oluo mecbur donuom yine sola 🤭🤭
Hepimizde oluyor hemen hemen canım ağrı iyiki yazdın daha da dikkatli olurum ben şimdi belki bilmeyen vardır onada fayda olur 😊
Ya tabi ağırlık sola verelim kuzum ama istemsizce arada sağa geciorum bende soldan beslenme si oluomus onun bişe dedi ama arada sağa yatınca da skinti olmaz bence canim düz yatma yalım

Bende aynı şekilde istemiyordum mevcur kaldım 4 defa aldılar benden 😔 canım senin 25+1 ken felan bebeğim kilo ve boyu kaçtı benim şuan 9-10 gün önde

her yer farklı yapıyor demek ki canım artık halim kalmadı 😳
Ya zaten nasıl halin kalsın ben zor tuttum 1 saat kendimi Rabbim kolaylık versin 🤲
Canım 2 hafta öndeydi 1 kilodanda fazlaydı boyuda 37 cm civarıydı suyun da fazla dedi yapalım şeker testini dedi bende bişey demedim o yüzden 😊

Ya zaten nasıl halin kalsın ben zor tuttum 1 saat kendimi Rabbim kolaylık versin 🤲
Canım 2 hafta öndeydi 1 kilodanda fazlaydı boyuda 37 cm civarıydı suyun da fazla dedi yapalım şeker testini dedi bende bişey demedim o yüzden 😊

Benimkide canım 25 yeni girdim daha 1 kilo boyu 37 cm dedi doktor bakalım hayılrısı olsun inşallh

Benimkide canım 25 yeni girdim daha 1 kilo boyu 37 cm dedi doktor bakalım hayılrısı olsun inşallh
Aynıyız seninle hemen hemen bende gittiğimde aslında 25 haftalıktı ama 2 hafta fazla çıktı amcamın kızınında 2 hafta önden gitmiş hep hatta ona doktor 2 kere yapmış şeker yüklemesi bebek önden gidiyor bişey çıkmamış şimdi 5 yaşına girecek 😊
Daha çok erkek bebeklerde oluyormuş bu durum diğer kuzenleriminde öyleydi hepimizinde erkek hep önde dedi doktorlar

Aynıyız seninle hemen hemen bende gittiğimde aslında 25 haftalıktı ama 2 hafta fazla çıktı amcamın kızınında 2 hafta önden gitmiş hep hatta ona doktor 2 kere yapmış şeker yüklemesi bebek önden gidiyor bişey çıkmamış şimdi 5 yaşına girecek 😊
Daha çok erkek bebeklerde oluyormuş bu durum diğer kuzenleriminde öyleydi hepimizinde erkek hep önde dedi doktorlar
Hayırlısı olur inşallah canım benim ki kız anasına çekcek galiba ☺️

Hayırlısı olur inşallah canım benim ki kız anasına çekcek galiba ☺️
Oyyyyy yerimmm ben o prensesi 🥰Sağlıklı olsunlarda canım geriden gelende çok ama ilerden gidince hemen şekerden şüpheleniyorlar genetikte oluyor bence birazda yoksa çok stres olmuştum ben böyle benzer şeyler duyunca normal gibi geliyor 😊

Oyyyyy yerimmm ben o prensesi 🥰Sağlıklı olsunlarda canım geriden gelende çok ama ilerden gidince hemen şekerden şüpheleniyorlar genetikte oluyor bence birazda yoksa çok stres olmuştum ben böyle benzer şeyler duyunca normal gibi geliyor 😊
Yaa genetikte oluyor Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sormamdaki sebep bende şeker yüklemesnden çok korktum sonuçlar temiz çıktı çok şükür rahatladım. Bizimkiler gelene kadar biz stresden kendimizi yiyecez 🥰

Yaa genetikte oluyor Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sormamdaki sebep bende şeker yüklemesnden çok korktum sonuçlar temiz çıktı çok şükür rahatladım. Bizimkiler gelene kadar biz stresden kendimizi yiyecez 🥰
Aynen öyle canım Rabbim sağlıkla hayırlısıyla hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin o zaman rahat ederiz anca ❤

Sonuçların temiz mi çıktı çok şükür canım bunuda atlattın 😍

Hayırlı kandiller canlarım Rabbim hepimizi sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun hepiniz duamdasiniz♥️♥️ Hepinizin duasına kocaman aminn 20 gün olduk doğalı 😍 26 haftalık ta gebelik oldu gebelik haftası sayımı devammis anne karnında gibi olduğu için doğum haftası tamamlanınca veriyorlarmış sağlıkla gelsin inşallah 💙💙
Maşallah canım olsun günler geçer gider sağlıkla büyüsün bebeğin inşallah. Çok yakında kucağına alacaksın. 💕

Evet canım bana doktorum aslında çok öom önceden söyledi ödem için çok dikkat dedi. Hatta tuzsuz ye dedi ki ben tuza bayılan biriyim. Azaltmaya çalıştım işte kendimce bende.
Bana da hemşire dedi bende tuzlu çekirdeğe bayılıyorum. Eşim artık eve sokmam onu diyor 🤭
Şükür şimdilik tansiyonum normal gidiyor şişme falan da yok ama tansiyon olayı cidden önemliymiş

X