- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.981
Hayırlı kandiller kimin ne duası varsa Rabbim kabul etsin inşallah hayırlısı ile sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almamız nasip olur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidersin canım, siz sağlıkli olun da gerisi halledilir. Ama tabi yine de çok geç zamana bırakma benceYaa biz gidemedik hala araya da covid girdi neyse nasip bakalım inşallah denk gelir
Amşn canım herkezın kandili mubarek olsun bu aksam herkez dualarımda saglıkla bebıslerımızı kucagımıza alırız ınsallah
Amin canım ❤
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Hayırlı kandiller
Hayırlı kandiller kimin ne duası varsa Rabbim kabul etsin inşallah hayırlısı ile sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almamız nasip olur inşallah
Aminn Aminn canlarHerkesin kandili mübarek olsun. Kimin ne duası varsa kabul olsun. Rabbim evlarlarimizla nice kandiller görebilmeyi nasip etsin.
Aminn inş Cümleten hayırlı kandillerhayırlı kandiller kızlar
Rabbim dualarımızı kabul etsin
sağlıkla sıhhatle evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Bende büyükleri bugün halettim çok şükür şimdi küçük listeler başlıyor Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallahMaalesef canım haftaya gidebiliriz ancak
O kadar şubat indirimini yakaladım her şey tamam asıl büyükler kaldı aferin bana
hayırlı kandiller kızlar
hayırlı kandiller kızlar
[/QU
Hayırlı kandiller canlarım sağlıkla kucaklarimiza alalım inşallah
Amin canım hadi hayırlı olsun güle güle kullanBende büyükleri bugün halettim çok şükür şimdi küçük listeler başlıyor Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
İnşallah sağol canımAmin canım hadi hayırlı olsun güle güle kullan
Çok teşekkürler canım. İnanılmaz şeyler hala bazen inanamıyorumİyi olmana çok sevindim canım. İkisi de çok güzel. Mis gibi kız odasi, hayalleri bile nasıl heyecanlı
Canım gördüm sanırım yazmıştın dah önce oradan gördüm.ozn_srk canım bitmiş ıslak mendil ya yine görürsem atayım ben
Bu arada bugün e bebekte kıyafetler indirimde sen onu da sormuştun canım incelersin
Doktorum yeni doğan ünütesinin iyi bir yer olması gerekiyor dedi birde covidli kabul etmeyen hastane dedi.Çok demişler ya sonuçta ekstra bi işlem mi yapıyorlar sanki ikiz olunca birisi farklı diğeri farklı yerden yada gün farkımı olucak aynı gün aynı işlemle doğum olacak Allah yardımcınız olsun
İyi yapmışsın canım güle güle kullansınlarCanım gördüm sanırım yazmıştın dah önce oradan gördüm.
Dün gece aldım birşeyler. Zıbın takımlar aldım elbise çorap birde müslin bez aldım.
Fiyatları da uygundu. Ama telden girdim internet sayfasına çok zorlandım alırken. 1 saatte açmıyor.
3 aylık ve yenidkğan aldım.
Aynen sen ıslak mendiller haber edersen sevinirim.
Bez ve mendil işine girmem lazım.
Banyo ürünleri de var tabi birde.
Hayırlısı olsun canım bebişler sağlıklı olsunda Rabbim yardım eder kolaylık verir inşallahDoktorum yeni doğan ünütesinin iyi bir yer olması gerekiyor dedi birde covidli kabul etmeyen hastane dedi.
2 hastane önerdi. Bursada iti bir kadın doğum hastanesi.
Kendi doktorumun ücreti ile birlikte 12 bin TL dedi. Ama 10 bin altı değildir ki. Hatta biz bu zamlardan sonra dedik 20 30 derler mi. Eşim kredi çekeriz falan diyordu en skn
Vala cok demısler canım bakalım bana ne kadar diyecekler ben kucuk sehırde oturuyorum burda zaten 1 tane ozel hastane var bıde ılcede var kendi doktorum ılcedekınde doğum yaptırıyor onun da fiyatını ogrenemedık bakalım artık kısa zamanda karar verıcez bızdeDoktorum yeni doğan ünütesinin iyi bir yer olması gerekiyor dedi birde covidli kabul etmeyen hastane dedi.
2 hastane önerdi. Bursada iti bir kadın doğum hastanesi.
Kendi doktorumun ücreti ile birlikte 12 bin TL dedi. Ama 10 bin altı değildir ki. Hatta biz bu zamlardan sonra dedik 20 30 derler mi. Eşim kredi çekeriz falan diyordu en skn
Canım sen nasıl oldun geçti mi boğaz ağrınVala cok demısler canım bakalım bana ne kadar diyecekler ben kucuk sehırde oturuyorum burda zaten 1 tane ozel hastane var bıde ılcede var kendi doktorum ılcedekınde doğum yaptırıyor onun da fiyatını ogrenemedık bakalım artık kısa zamanda karar verıcez bızde
Dun yemedıgım bısey kalmadı canım senin her dedıgın yedıkten sonra aksam biraz bebek kıyafetleri utuledım dolaba astım. Kıyafetler beni tıkadı gıbı oldu biraz ama sabah uyandıktan sonra dunku bugaz agrım kalmadı Allaha sukur ama dun yemedıgım sey kalmamıstır bugun biraz sadece su ıcerken sanki kabuk var orada ustunde akıyor gıbı az bıseymıs gıbı ınsallah artık yarın o da kalmaz canım dusunup sorduğun ıcınde tesekkur ederım Allah razı olsunCanım sen nasıl oldun geçti mi boğaz ağrın
Hadi inşallah canım çok sevindim ilerlemediğine valla covidden önce dua ederdim kimse özellikle hiç bir hamiş covid olmasın diye ama yakalandıktan sonra daha çok dua ediyorum aman aman hiç bir hamişe uğramasın bu zıkkımDun yemedıgım bısey kalmadı canım senin her dedıgın yedıkten sonra aksam biraz bebek kıyafetleri utuledım dolaba astım. Kıyafetler beni tıkadı gıbı oldu biraz ama sabah uyandıktan sonra dunku bugaz agrım kalmadı Allaha sukur ama dun yemedıgım sey kalmamıstır bugun biraz sadece su ıcerken sanki kabuk var orada ustunde akıyor gıbı az bıseymıs gıbı ınsallah artık yarın o da kalmaz canım dusunup sorduğun ıcınde tesekkur ederım Allah razı olsun