Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Amşn canım herkezın kandili mubarek olsun🙏 bu aksam herkez dualarımda saglıkla bebıslerımızı kucagımıza alırız ınsallah🥰
Amin canım ❤
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Hayırlı kandiller
Hayırlı kandiller kimin ne duası varsa Rabbim kabul etsin inşallah hayırlısı ile sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almamız nasip olur inşallah 🤲💞💞
Herkesin kandili mübarek olsun. Kimin ne duası varsa kabul olsun. Rabbim evlarlarimizla nice kandiller görebilmeyi nasip etsin.💐💐💐
Aminn Aminn canlar 😍 😍 😍

Maalesef canım 😓 haftaya gidebiliriz ancak
O kadar şubat indirimini yakaladım her şey tamam 🤣 asıl büyükler kaldı aferin bana 🤣🤣
Bende büyükleri bugün halettim çok şükür şimdi küçük listeler başlıyor Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰

ozn_srk ozn_srk canım bitmiş ıslak mendil ya yine görürsem atayım ben
Bu arada bugün e bebekte kıyafetler indirimde sen onu da sormuştun canım 😍 incelersin
Canım gördüm sanırım yazmıştın dah önce oradan gördüm.
Dün gece aldım birşeyler. Zıbın takımlar aldım elbise çorap birde müslin bez aldım.
Fiyatları da uygundu. Ama telden girdim internet sayfasına çok zorlandım alırken. 1 saatte açmıyor.
3 aylık ve yenidkğan aldım.
Aynen sen ıslak mendiller haber edersen sevinirim.
Bez ve mendil işine girmem lazım.
Banyo ürünleri de var tabi birde.

Çok demişler ya sonuçta ekstra bi işlem mi yapıyorlar sanki ikiz olunca birisi farklı diğeri farklı yerden yada gün farkımı olucak aynı gün aynı işlemle doğum olacak Allah yardımcınız olsun
Doktorum yeni doğan ünütesinin iyi bir yer olması gerekiyor dedi birde covidli kabul etmeyen hastane dedi.
2 hastane önerdi. Bursada iti bir kadın doğum hastanesi.
Kendi doktorumun ücreti ile birlikte 12 bin TL dedi. Ama 10 bin altı değildir ki. Hatta biz bu zamlardan sonra dedik 20 30 derler mi. Eşim kredi çekeriz falan diyordu en skn 🤦😁

Canım gördüm sanırım yazmıştın dah önce oradan gördüm.
Dün gece aldım birşeyler. Zıbın takımlar aldım elbise çorap birde müslin bez aldım.
Fiyatları da uygundu. Ama telden girdim internet sayfasına çok zorlandım alırken. 1 saatte açmıyor.
3 aylık ve yenidkğan aldım.
Aynen sen ıslak mendiller haber edersen sevinirim.
Bez ve mendil işine girmem lazım.
Banyo ürünleri de var tabi birde.
İyi yapmışsın canım güle güle kullansınlar 😍
Ara sıra yapıyor galiba gittigidiyor görürsem yine söylerim 🥰

Doktorum yeni doğan ünütesinin iyi bir yer olması gerekiyor dedi birde covidli kabul etmeyen hastane dedi.
Kendi doktorumun ücreti ile birlikte 12 bin TL dedi. Ama 10 bin altı değildir ki. Hatta biz bu zamlardan sonra dedik 20 30 derler mi. Eşim kredi çekeriz falan diyordu en skn 🤦😁
Hayırlısı olsun canım bebişler sağlıklı olsunda Rabbim yardım eder kolaylık verir inşallah 😊

Vala cok demısler canım bakalım bana ne kadar diyecekler 😬 ben kucuk sehırde oturuyorum burda zaten 1 tane ozel hastane var bıde ılcede var kendi doktorum ılcedekınde doğum yaptırıyor onun da fiyatını ogrenemedık bakalım artık kısa zamanda karar verıcez bızde

Vala cok demısler canım bakalım bana ne kadar diyecekler 😬 ben kucuk sehırde oturuyorum burda zaten 1 tane ozel hastane var bıde ılcede var kendi doktorum ılcedekınde doğum yaptırıyor onun da fiyatını ogrenemedık bakalım artık kısa zamanda karar verıcez bızde
Canım sen nasıl oldun geçti mi boğaz ağrın

Canım sen nasıl oldun geçti mi boğaz ağrın
Dun yemedıgım bısey kalmadı canım senin her dedıgın yedıkten sonra aksam biraz bebek kıyafetleri utuledım dolaba astım. Kıyafetler beni tıkadı gıbı oldu biraz ama sabah uyandıktan sonra dunku bugaz agrım kalmadı Allaha sukur ama dun yemedıgım sey kalmamıstır😬 bugun biraz sadece su ıcerken sanki kabuk var orada ustunde akıyor gıbı az bıseymıs gıbı ınsallah artık yarın o da kalmaz canım dusunup sorduğun ıcınde tesekkur ederım Allah razı olsun🙏🥰

Dun yemedıgım bısey kalmadı canım senin her dedıgın yedıkten sonra aksam biraz bebek kıyafetleri utuledım dolaba astım. Kıyafetler beni tıkadı gıbı oldu biraz ama sabah uyandıktan sonra dunku bugaz agrım kalmadı Allaha sukur ama dun yemedıgım sey kalmamıstır😬 bugun biraz sadece su ıcerken sanki kabuk var orada ustunde akıyor gıbı az bıseymıs gıbı ınsallah artık yarın o da kalmaz canım dusunup sorduğun ıcınde tesekkur ederım Allah razı olsun🙏🥰
Hadi inşallah canım çok sevindim ilerlemediğine valla covidden önce dua ederdim kimse özellikle hiç bir hamiş covid olmasın diye ama yakalandıktan sonra daha çok dua ediyorum aman aman hiç bir hamişe uğramasın bu zıkkım😑
Ya sen bebek kıyafetlerini ütülemeye mi başladınn😍😍 çok güzel ya çok heyecanlı 😍😍

X