Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bende aynı kafadayım zaten daha sonra çok pahalı olacak diye hemen yapayım dedim odasını
Aynen Vala her gecen gun zam geliyor daha baktım besıkle tek kısılık yataklar aynı 2 sene sonra zaten degıscegıne dedım sımdıden alayım yatsınlar uzunca odaya da sen gıbı bende park besık tarzı koyucam canım bide dolap aldım 4 kapaklı artık yatıcaklar dedım sonra yatakların yanına koruyucu alıcam e bebekte falan satılıyor zaten en iyisi oyle yapayım dedım

Aynen canım bende seninle aynı fikirdeyim şimdi daha iyi oturdu kafama bide hergeçen gün daha da pahalı oluyor aralıktaki fiyatla arasında 2 kat fark var bakalım daha hayırlısı olur inşallah bende yaron direk alacam artık daha da zam gelmeden

Aralık ayında 2 baza bı dolap 7 milyar falan tutuyordu sımdı 12 milyara aldık bızde Vala hersey o kadar pahalı ki Allaha herkeze kolaylık versin kızlar cok zor daha doğumu bezi maması var allahım herkezın yardımcısı olsun bebişlerimiz saglıkla olsun kucagımıza alalım artık maddiyat onemlı degıl

Evet canım oda bende yarın direk alamaya gideceğim sen beşikli mi aldın yoksa montesorilimi bebek odası mı aldın
Ben büyüyen besikli aldım canım normalde montesorili alırım diyordum sonra vazgeçtim ondan besiginde en büyük boyunu aldım sonradan rahat yatak olsun diye

Aynen canım haftalık fiyat değiştiriyorlar birde teslimat süreside var o yüzden öne çekin odaları bizim 2 aydı teslimat

Ssevincli bacım senle aramızda çok yok seninde böyle kasıkla bacak arası kemikte sol yada sağ ağrın oluyormu umarım doğru anlatabildim benim ağrım oluyor solda devamlı değil cuma kontrolüm var sorucam acaba magnezyum falan mı kullanmam gerekir

Valla hersey uçtu gidiyor resmen bütün fiyatlar ikiye katladı gönlüne göre istediğini bulur alırsın inşallah cnm

Ara sıra baldırlarimda kramplar oluyor
Kasıkla diz arası bacagimda sanki ezilmiş gibi agrim oluyor umarım bende doğru anlatabildim
Kullandığım vitaminde magnezyum vardı o yüzden ben doktora sormadım bende mi sorsam acaba

Senin ne zaman kontrol. Biz en iyisi doktora soralım benimde garip bir ağrı oluyor ya şimdide kafayı buna taktım

Sorma canım Allah herkese kolaylık versin hepimiz aynıyız bide bizler tedavilerle bu zamanlara geldik ben geçen üstten hesapladım bu zaman kadar 75-80 milyar harcamışız Rabbim yardım ediyor çok şükğr bu zaman kadar geldik inşlah devamıda böyle olur

Senin ne zaman kontrol. Biz en iyisi doktora soralım benimde garip bir ağrı oluyor ya şimdide kafayı buna taktım
Takılma kuzum ben çok araştırdım olabiliyormuş sürekli devam eden ağrı değil ara ara oluyor o yüzden de sormadım aslında doktora ama dediğin gibi yine de sormak lazım
Nasipse 2 hafta sonra cnm senin ne zaman

Ben büyüyen besikli aldım canım normalde montesorili alırım diyordum sonra vazgeçtim ondan besiginde en büyük boyunu aldım sonradan rahat yatak olsun diye
Onu bende düşündüm canım ama o büyüyyen beşiği odasın da tutamam mecbur odama getirmek zorunda kalacam odası yataksız kalacak odası ayrı olacak diye kafam takıldı şimdi kafam daha çok karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…