Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Takılma kuzum ben çok araştırdım olabiliyormuş sürekli devam eden ağrı değil ara ara oluyor o yüzden de sormadım aslında doktora ama dediğin gibi yine de sormak lazım
Nasipse 2 hafta sonra cnm senin ne zaman
İşte ne kadar takılmayayım desemde takıyorum. Cuma günü benim canım

Onu bende düşündüm canım ama o büyüyyen beşiği odasın da tutamam mecbur odama getirmek zorunda kalacam odası yataksız kalacak odası ayrı olacak diye kafam takıldı şimdi kafam daha çok karıştı 🙈
Benimde odası ayrı olacak ilk zamanlar ben yanımda yatırıcam yeğenimin anne yanı beşiği var onu kullanıcam sonrada çok büyümeden odasında yatırmayı düşünüyorum bakalım nasip🤭

Evet evt hissediyorum sürekli ikisini de hissediyorum. Biri altta biri üstte olduğu için yerlerini de biliyorum
Oyy yerim onları 😍 sağlıkla büyüsünler canım benim
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye canım sen söylemişsin sanırım baby turca ıslak mendil ben baktım ama indirim göremedim bitmiş mi li?
Bitniş olabilir canım yine de bakayım ben tekrar
Kızlar daha yeni yeni kendime geliyorum. Yazdıklarınızı da okudum. İndirim haberleri için çok teşekkürler. Size geçen hafta aldığımız dolap ve şifonyeri paylaşmak istiyorum.
Yaa çok tatlılar güle güle kullansınlar 😍😍
Kızlar yarın oda bakmaya gideceğim alacağım direk ama ben odasına beşik yetine montesori alacağım yanıma da uygunlar var küçük anne yanları 1.5 yaşına kadar kullanacağı ondan alacam montessorileri 1 yaşından sonra olur mu sizce
Bende ayrı odası olunca montesori düşünüyorum kesinlikle çok mantıklı. Ama ben montesori puf yatak diye geçiyor onları düşünüyorum henüz araştırmadım hangisi daha kullanışlı

Kızlar daha yeni yeni kendime geliyorum. Yazdıklarınızı da okudum. İndirim haberleri için çok teşekkürler. Size geçen hafta aldığımız dolap ve şifonyeri paylaşmak istiyorum.
İyi olmana çok sevindim canım. İkisi de çok güzel. Mis gibi kız odasi, hayalleri bile nasıl heyecanlı😍

Kızlar yarın oda bakmaya gideceğim alacağım direk ama ben odasına beşik yetine montesori alacağım yanıma da uygunlar var küçük anne yanları 1.5 yaşına kadar kullanacağı ondan alacam montessorileri 1 yaşından sonra olur mu sizce
Olur canim kuzenim de tam olarak senin gibi yaptı. 1 yaşından sonra kendi odasında Montessori'de yatmaya başladı

Vala canım bence uyar ben bile direk odalarına baza aldım yanlarına da koruma koyucam 1 yasına kadar benim odamda sonra dogru odalarına 🤣 senın montesoride daha rahat yatarlar
Benim mantık da sana benzer canım. 3 yaslarina kadar yatabilecekleri birer yatak aldım. Bir süre benim odamda kalirlar. Beşikler tekerlekli sonra dediğin gibi doğru odalarına😄 3 yaş sonrası da direkt baza alacağım.

Ay kızlar gerçekten fiyatlar deli gibi artıyor. 14 Ocak'ta 2100'e aldığımız beşikler 3800 olmuş😱 Bize besikler çok uyguna geldi. Babymall'e gitmiştik. Tesadüfen o gün bizim beşik aldigimiz markada indirim vardı. Biz de teslimat yapılmadığı için durumu söyledik. Siparişi iptal edip yeniden satın aldık. Yani tanesi 2100 kusurken 1500'e düştü. İade edilen kısımla da ana kucaklarini aldık 😄

Oyy yerim onları 😍 sağlıkla büyüsünler canım benim

Bitniş olabilir canım yine de bakayım ben tekrar

Yaa çok tatlılar güle güle kullansınlar 😍😍

Bende ayrı odası olunca montesori düşünüyorum kesinlikle çok mantıklı. Ama ben montesori puf yatak diye geçiyor onları düşünüyorum henüz araştırmadım hangisi daha kullanışlı
Mantıklı en azından bu şekilde 🥰

Ay kızlar gerçekten fiyatlar deli gibi artıyor. 14 Ocak'ta 2100'e aldığımız beşikler 3800 olmuş😱 Bize besikler çok uyguna geldi. Babymall'e gitmiştik. Tesadüfen o gün bizim beşik aldigimiz markada indirim vardı. Biz de teslimat yapılmadığı için durumu söyledik. Siparişi iptal edip yeniden satın aldık. Yani tanesi 2100 kusurken 1500'e düştü. İade edilen kısımla da ana kucaklarini aldık 😄
Yaa biz gidemedik hala 😓😓 araya da covid girdi 🥺 neyse nasip bakalım inşallah denk gelir

hayırlı kandiller kızlar
Rabbim dualarımızı kabul etsin😍
sağlıkla sıhhatle evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin 😍😍
Amşn canım herkezın kandili mubarek olsun🙏 bu aksam herkez dualarımda saglıkla bebıslerımızı kucagımıza alırız ınsallah🥰

X