Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Gittik canım. Bomboştu bölüm Ama bakmak istemediler. Yani işte çok acil durumun var mı doktor ameliyatta bekleyin falan dediler.
Bizde beklemedik.
Napalım 1 hafta daha bekleyeceğiz artık
Anladım canım sen hareketleri hissediyorsun dimi. Ondan güç alıyor insan. Yani yemeyi canım istemediğinde bile oğlanın kıpırtısı bana destek oluyordu zorla yiyordum.

Anladım canım sen hareketleri hissediyorsun dimi. Ondan güç alıyor insan. Yani yemeyi canım istemediğinde bile oğlanın kıpırtısı bana destek oluyordu zorla yiyordum.
Evet evt hissediyorum sürekli ikisini de hissediyorum. Biri altta biri üstte olduğu için yerlerini de biliyorum

Doğal boğaz pastili alabilirsin canım. Karabiberi bal yiyorım ben. Sıcak içecekler limonlu falan.
Çok geçmiş olsun inşallah iyileşirsin hemen

Canım doğum için ne kadar ücret verdiler?

Kızlar yarın oda bakmaya gideceğim alacağım direk ama ben odasına beşik yetine montesori alacağım yanıma da uygunlar var küçük anne yanları 1.5 yaşına kadar kullanacağı ondan alacam montessorileri 1 yaşından sonra olur mu sizce

Vala canım bence uyar ben bile direk odalarına baza aldım yanlarına da koruma koyucam 1 yasına kadar benim odamda sonra dogru odalarına senın montesoride daha rahat yatarlar

Vala canım bence uyar ben bile direk odalarına baza aldım yanlarına da koruma koyucam 1 yasına kadar benim odamda sonra dogru odalarına senın montesoride daha rahat yatarlar
Canım iyi oldu bı benim için kafam karışmıştı baya bende direk odasını yapmak istiyorum montesoriler büyük 1 yaşından sonra olursa yanımada o uygunlardan alırım dedim çünkü bi karyola anne beşiğinin fiyatı olmuş 4 bin onu alana kadat odası geliyor

Aynen canım Vala cok pahalı o yuzden bende Vala dırek odalarını yaptım bıde ıkız olunca dedım ıkı turlu masraf olmasın dedım

Kızlar daha yeni yeni kendime geliyorum. Yazdıklarınızı da okudum. İndirim haberleri için çok teşekkürler. Size geçen hafta aldığımız dolap ve şifonyeri paylaşmak istiyorum.
Cok guzel canım güle güle kullansın minik prensesler bu arada iyi olmana sevindim çok şükür zor dönemi geçirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…