Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Tabi bana doktor max. 2500 kg. olur dedi. Yenidoğan olan 1 numara mı oluyor yani?1 paket dediğin kaçlı oluyor?
Evet yenidoğan 1 numara oluyor. Paketteki sayılar değişiyor. 100 taneye denk gelecek şekilde alırım diye düşünüyorum. Baktım hâlâ 1 numara gerekli onu duruma göre alırım. Biraz da 2 numara alırım. En uzun kullanılan 3-4 numaralar oluyormuş.

Evet yenidoğan 1 numara oluyor. Paketteki sayılar değişiyor. 100 taneye denk gelecek şekilde alırım diye düşünüyorum. Baktım hâlâ 1 numara gerekli onu duruma göre alırım. Biraz da 2 numara alırım. En uzun kullanılan 3-4 numaralar oluyormuş.
hımm anladım canım. tamamdır teşekkür ederim bilgilendirme için.

Canım şurup hiç işe yaramadı bende pulcet tablet bir harika oldu
Şurup yazdı ama mecbur kalmadıkça onuda kullanmıyorum canım çok ilaç içme taraftarı değilim bulantıda bile 5 ay çektim içmedim. Mecbur kalınca 1 ölçek içiyorum rahatlatıyor

Şurup yazdı ama mecbur kalmadıkça onuda kullanmıyorum canım çok ilaç içme taraftarı değilim bulantıda bile 5 ay çektim içmedim. Mecbur kalınca 1 ölçek içiyorum rahatlatıyor
Aaa yani doktorum onay verdiği sürece ben içiyorum. Hatta miğde bulantı ilacı prilamı günde 4 tane içiyordum. sabah aç karınla birde pulcet içiyorum. vitamindi tiroit ilacı idi içiyorum hep valla. Şurup rahatlattıysa seni tabi ilaca gerek yok. ben de aşırı yanma vardı hiç yiyemiyordum birşey.

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    34 KB · Görüntüleme: 29
İnşallah bir an önce toparlanirsin canım bu tetanoz aşısınin ilk dozu çok etkiliyormus ben de korkuyorum. Hastane ve detaylı işi çok karışık ben de devlette yaptıracağım ama özelden de kafamda bir yer belirledim ikiz 1200 civarı imiş.
Bı de ikiz olunca X2 fiyat oluyormuş öyle duydum.
Yok iyiyim Allah'a şükür. Sadece kaldırınca aciyor. İlk başta üşüdüm o kadar.

Hıı 210 lu paket vardı yenidoğan o zaman o çok olur. ondan almayayım. az olan dan alayım.
2 ve 3 alayım onlar her türlü gidecek zaten. Evet canım en iyi ihtimal 3-4 hafta önce olacak.
210 dan emin değilim canım ama arkadaşın dediği gibi büyük numaralar daha çok gidiyor. Bebekler hızla büyüyor belli olmuyor 😍

Doğru duymuşsun canım. Detayli için X2 fiyat hatta doğum için de fazladan para alıyorlar. Sağlıklı olsunlar da bir şekilde hallederiz. İyi olmana çok sevindim 🥰

Aynen canım detaylı da randevu alırken soruyorlar tek mi ikiz mi diye . Hiç bir fırsatı da kaçırmazlar 😀😀 ateşin yok dimi canım

Aynen canım detaylı da randevu alırken soruyorlar tek mi ikiz mi diye . Hiç bir fırsatı da kaçırmazlar 😀😀 ateşin yok dimi canım
Sabah vardı da şimdi iyiyim Allah'a şükür. Hareket ettim biraz miniğin odasını topladım iyi geldi. sanırım bu kadar ıslak mendil yeter 😂😂

Picsart_22-02-15_19-01-52-217.jpg Picsart_22-02-15_19-03-27-607.jpg
Picsart_22-02-15_19-04-38-553.jpg

Selam Güzellikler. Bildirim gelmiyor bakamıyorum hiç. Hastane arayışındayım onunla uğraşıyorum. Bugün Tetenoz aşısını oldum. Ağrım var ateşim var yatıştayım. Detaylı ultrason için merkez arıyorum biri diyo 500 biri diyo 1000 . Doğum için hastane bulamadım. Evin yakinindaki 7500 diyo. Başkası 5000. Amann kafam allak bullak oldu. İstanbul'da olmak da zor. Issız bi yerde olsak tek hastane oh miss ya.
Canım istersen benim gideceğim yere gidebilrsin renkli uktrasona 750 tl istersende bir arkadaşımız gitti memnun kaldı Ssevincli Ssevincli arkadaşımızın gittiği yere gidebilirsin hastanede hangi ilçedesin bilmiyorum ama benim doğum doktorumu araştır istersen 🥰

Bende yeni başlıyorum. Aslında yarın detaylım var onu bekleyecektim ama yeter artık alacağım dedim.:)
Aslında bana kalsa ben de daha yeni yeni başlardım da annem yanıma geldi 1 ay kaldi. O beni dinlemedi başladı almaya ve bana aldırmaya😄Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz biz her şeyi X2 alacagimiz için gerçekten sağlam bir bütçe gerekiyor. Bir anda her şeyi alabilmek biraz zor.🌸

X