Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

İnşallah canim ya . Durdum durdum yakalanacak zamanı buldum. Bisey olmuyor degil mi bebislere
Kuzum çok var diğer gruplarda da gördüm bebisler iyi korkma strese girme bol su vitsminler seler ye daha dikkat et biz vitamin felan alıyoruz ya hafif atlatırsin sende yine doktora sole belki bı ilaç da soler

Çok geçmiş olsun canım kolaylıkla atlatırsınız inşallah. İçini ferah tut sağ salim atlatıp sağlıkla doğuranlar var. Arkadaşım o kadar ağır atlatmıştı ki çok şükür hiç bir şey yok bebişinde
Hatta bak geçenlerde Sun Raha Sun Raha da atlatı. Beslenmene dikkat et canım Rabbim iyilik şifalar versin inşallah
Ay Allah razi olsun canim insallah geçer bi an önce, bol su, portakal dikkat ediyorum. Allah yardimcim olsun insallah 😐

Ay Allah razi olsun canim insallah geçer bi an önce, bol su, portakal dikkat ediyorum. Allah yardimcim olsun insallah 😐
İnşaAllah canım Sun Raha Sun Raha gelince neler yaptığını da anlatır sana. Kan sulandırıcıya devam ediyor muydun onun sayesinde biraz rahat geçiyormuş sanırım

Çok geçmiş olsun canım. Temmuz anneleri de de çok kişi oldu. Allah'a şükür geçti hepsi. Doktoruna haber ver. Güzel dinlen; güzel beslen. İnşallah geçecek 😔
Doktorumu yarin aricam inşallah benimde kolay geçer. Sadece bebeklerime bisey olur diye korkuyorum. Filyasyon ekibi 1 gun hareketlerini hissetmezsen 112 yi ara mutlaka dedi.
Herkese söylemek zorundalar biliyorum da.insan kendi.basina gelince sogukkanli olamiyormus😶

Arkadaslar covid testi sonucum pozitif çıktı. Bebeklerime bisey olmaz değil mi öyle korkuyorum ki 😔😔
Canım geçmiş olsun korkma sakın stres sakın yapma ben yeni atlattım bak eğer düzenli yersen beslenirsen hiçbişey olmaz sabah akşam pekmezli tereyağ yap öksürük olmasın ıhlamur iç balla ama balını kaşıkla ye üstüne ıhlamur iç balın faydası öyle alınıyor bol su bol meyve süt bide geceleri yatmadan bir parol iç terle 2 gece ter atsan o iltihap çıkıyor ben bir gün kötüydüm ikinci gün enerjik oldum pekmez hemen başla canım öksürük sonrasında başlamasın bende hiç öksürük başlamadı

İnşaAllah canım Sun Raha Sun Raha gelince neler yaptığını da anlatır sana. Kan sulandırıcıya devam ediyor muydun onun sayesinde biraz rahat geçiyormuş sanırım
Kesinlikle canım kan sulandırıcılarda hafifleştiriyor ben yazdım dikkat ederse çok hafif atlatır inşallah

Allah razi olsun canim. Insallah kolayca bebislerime bisey olmadan geçer.
Canim çok geçmiş olsun test verememistim ama bende aynı belirtileri yaşayıp 1 hafta hasta oldum çok şükür bir sknt olmadı bol c vitamini aldım demir hapim vitaminim ve kan sulandırıcı karım vardı atlattım sakın stres yapma birde pekmez içiyodum ben

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ben perşembe günü serklaj oldum şükür iyi geçmiş dün muayene oldum sonra taburcu olduk şimdi evdeuzanmışim bebeklerin cinsiyette bellioldu bi kızımız bi oğlumuz oluyor rabbime şükürler olsun bugünleri görmekte varmış rabbim doğduklarıni büyüdüklerini görmeyi de nasip etsin inşallah hepimize 🤗🤗🤗🤗😍😍😍yarın 14 haftalık oluyoruz şükür bugünlere 🤗🤗🤗

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ben perşembe günü serklaj oldum şükür iyi geçmiş dün muayene oldum sonra taburcu olduk şimdi evdeuzanmışim bebeklerin cinsiyette bellioldu bi kızımız bi oğlumuz oluyor rabbime şükürler olsun bugünleri görmekte varmış rabbim doğduklarıni büyüdüklerini görmeyi de nasip etsin inşallah hepimize 🤗🤗🤗🤗😍😍😍yarın 14 haftalık oluyoruz şükür bugünlere 🤗🤗🤗
Yaa maşallah maşallah kuzlarıma🥰🥰 sağlıkla büyüsünler annesi 🥰 çok sevindim aynı anda hem kzıjn hem oğlun olacak 😍😍

Canım geçmiş olsun korkma sakın stres sakın yapma ben yeni atlattım bak eğer düzenli yersen beslenirsen hiçbişey olmaz sabah akşam pekmezli tereyağ yap öksürük olmasın ıhlamur iç balla ama balını kaşıkla ye üstüne ıhlamur iç balın faydası öyle alınıyor bol su bol meyve süt bide geceleri yatmadan bir parol iç terle 2 gece ter atsan o iltihap çıkıyor ben bir gün kötüydüm ikinci gün enerjik oldum pekmez hemen başla canım öksürük sonrasında başlamasın bende hiç öksürük başlamadı
Ay Allah razi olsun canim. Bugun daha iyiyim cok şükür. Biraz öksürük başladı. Hemen başlıyorum dediklerini yapmaya. Ihlamurun zarari olmaz degil mi? Bitkiler yasak diye biliyodum.

Canim çok geçmiş olsun test verememistim ama bende aynı belirtileri yaşayıp 1 hafta hasta oldum çok şükür bir sknt olmadı bol c vitamini aldım demir hapim vitaminim ve kan sulandırıcı karım vardı atlattım sakın stres yapma birde pekmez içiyodum ben
Pekmezi simdi soylediler. Ilaclarimi zaten kullanıyordum canim. Dun atesim eklem agrim coktu bugun yok şükür. Burun, bogaz iptal bugunde 😊 bol bol portakal, sıcak limonlu su cok iyi geliyor

Yaa maşallah maşallah kuzlarıma🥰🥰 sağlıkla büyüsünler annesi 🥰 çok sevindim aynı anda hem kzıjn hem oğlun olacak 😍😍
Evet yaaa hala inanamıyorum hala rüyada gibiyim sağlıkla gelsinler insallah hepsi rabbim sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah 🤗🤗🤗❤şöyleartık mayıs gelsede gidip alışveriş yapsam doyasıya 🐥🐥🤗🤗😍😍

Listede biz yokuz canım bizi de ekle😍😍ya baktım da listede ıkizlerde bi kız bi oğlan hiç mi yok yoksa senmi eklememissin cnm bildiğim kadarıyla burcuuu nun bi kız bi oğlandı

X