Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Normalde de zayıftım ben simdi göbek önden gidiyor benim .
Ikiz olduğunu bilmeyenler dogum ne zaman yakin mi diyenler var. Zayifim önde kocaman bir göbek 😅 bende durum buu. 4 kilo almisim şimdiye kadar.
Birde yatarken sagimdan soluma yada solumdan sagima dönmek cok zor 🤭
Ben de zayıftım canım benim göbekte çıktı çok ama biraz bol giyiniyorum çok anlamıyorlar benimkini.
en son ki kontrolümde 4 kilo almışım bende.
öyle çok iştahlı yiyemiyorum zaten.
ahh o dönmeler ne zor daha şimdiden. :110:

Ay evet kuzum ya şafak sayiyoruz artık 🤭
Suyumuzun azalması beni biraz tedirgin etti Sağlıkla gelsin başka hicbisey istemiyorum
Sen bol bol su iç havuç suyunu da bir araştır istersen demiştim oda iyiymiş Allahın izniyle sağlıkla kavuşacaksın canım stres yapma suya devam😊

Sen bol bol su iç havuç suyunu da bir araştır istersen demiştim oda iyiymiş Allahın izniyle sağlıkla kavuşacaksın canım stres yapma suya devam😊
Iciyorum canim 3 litreyi tamamlıyorum artik 🤭
araştırdım cnm faydası varmis evet baslicam havuc suyuna şifa olsun inşallah 🤲

Normalde de zayıftım ben simdi göbek önden gidiyor benim .
Ikiz olduğunu bilmeyenler dogum ne zaman yakin mi diyenler var. Zayifim önde kocaman bir göbek 😅 bende durum buu. 4 kilo almisim şimdiye kadar.
Birde yatarken sagimdan soluma yada solumdan sagima dönmek cok zor 🤭
Ben de 1,5- 2 kilo civarında aldım. Gobegimde artık kendini belli ediyor, bol giyerek falan kamufle ediyorum. Gece olmasini cidden istemiyorum artık. Sağdan sola dönmek beni de çok zorluyor. Bir de benim son günlerde mide yanmam başladı. Dün gece neredeyse hiç uyuyamadım. Bebekler sağlıklı olsun da ben dayanırım diye kendimi avutuyorum artık.☺️

Ben kendi cildimdede test ettim onayladım 🤣
Benim cildim cok hassas islak mendille yuzumu sildiğim zaman kabarık kirmizi benek benek oluyor bu yenidogan baby turcoyu yüzümde denedim yanma vs kızarıklık olmadi dedim tamam guzel bu 🤣
Oo tamamdır o zaman o iş😁 bende instagramdan mühendisoğlu sayfasına bakıyorum oradan onay çıktıysa tamam diyorum 🤣

Bana arkadaşım almıştı anı defteri gibi olanlar varya ilklerini yazmak için 😊😊
Güzel bir şey ya ben başladım bugün yazmaya o günlerim canlandı gözümde 😍😍
Ben bu ara en fazla 1 litre su icebiliyorum. O da zorla 😔 Napicaz bakalım.
Canım aslında zaman geçtikçe ağzımız dilimiz daha çok kuruyor ben doyamıyorum suya
Bulantı mı yapıyor sende. Az biraz limon ile tatlandırsan

Arkadaslar covid testi sonucum pozitif çıktı. Bebeklerime bisey olmaz değil mi öyle korkuyorum ki 😔😔
Canım benim çok geçmiş olsun nasıl durumun beslenmene dikkat et c vitamini tüket sarımsaklı şeyler ye bol su iç Allahın izniyle bisey olmaz hafif geçirirsin inşallah kötü düşünme Rabbim seni ve kuzuları korusun inşallah doktorunda belki ek ilaç takviyesi yapar

Arkadaslar covid testi sonucum pozitif çıktı. Bebeklerime bisey olmaz değil mi öyle korkuyorum ki 😔😔
Kuzum geçmiş olsun korkma iyi beslenmeye çalış bol c vitamini şeyler al çok yayıldı bebisleri Allah korur sen kendine iyi bak annesi hafif atlatırsin inşallah 🤲🤲

Canım benim çok geçmiş olsun nasıl durumun beslenmene dikkat et c vitamini tüket sarımsaklı şeyler ye bol su iç Allahın izniyle bisey olmaz hafif geçirirsin inşallah kötü düşünme Rabbim seni ve kuzuları korusun inşallah doktorunda belki ek ilaç takviyesi yapar
Agir değilim kuzum. Eklem agrim ve atesim var biraz. Bebeklerime bisey olmasinda ben raziyim. Doktorla yarın görüşücem az önce öğrendim pozitif olduğumu 😔

Çok geçmiş olsun canım kolaylıkla atlatırsınız inşallah. İçini ferah tut sağ salim atlatıp sağlıkla doğuranlar var. Arkadaşım o kadar ağır atlatmıştı ki çok şükür hiç bir şey yok bebişinde
Hatta bak geçenlerde Sun Raha Sun Raha da atlatı. Beslenmene dikkat et canım Rabbim iyilik şifalar versin inşallah

X