- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.461
Canim nasil oldun iyimisinCanım biz erkek bebek olsaydık talha ismimi düşünüyorduk ama sen ne koymak istersin bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim nasil oldun iyimisinCanım biz erkek bebek olsaydık talha ismimi düşünüyorduk ama sen ne koymak istersin bilmiyorum
Aynen öyle canım hep bebe bakıyorum bişeylerDimi kendimizi hepten unutuyoruz emzirme sütyeni de almayı düşünüyorum ama bakalım son aylarda nasıl olacak durumlar. Dediğin gibi inşallah çok almayız
Aa bunu öğrendiğim iyi oldu. 7 sabit bir rakam mı yani kaçıncı hafta olursa olsun 7 ile mi çarpılıyor
Olabilir canım ben doktoru hiç dinlemiyorumki muayene esnasında normaldir yaniBen o zaman cidden cinsiyet heycanindan anlamadım kuzum
Sonra unutuorum yapmam gerekeni utana skila mesaj atiorum çok sabırlı doktorum valla hele en. Son iki kere soledigi şeyi eve geldim unuttum bida sordum o nda dünya duruo sankiOlabilir canım ben doktoru hiç dinlemiyorumki muayene esnasında normaldir yani
Sanırım şekere de 20 den sonra bakılıyor ama inşallah çıkmaz ya. Bende yiyorum bazen zaten tatlıyı çok severdimEvet baya stresten uzak kalmaya calisiorum o yüzden kimseyle görüsmuorum zaten hassastim iyice alıngan oldum evet hatırlatayım kuzum sağlık ocagida ilgiliydi ilaç yazdirrken konusuoduk hep o dedi 19 da aşı bakalım bende 20 de olurum su detaylı dan sonra bide şekerden korkuorum ben benim oğlan surekli anne tatlı ye dio ki ben hiç sevmezdim tek kacamagimiz çikolata ama bazen abartioruz doktorda kızdı dedim çocuk istio kahve bile iç bı bardak dedi artık o keskin yasakları kaldırdı ama içmedim bı zarar li çikolata yiyoruz
Ohh çok şükür canım her şey yolundaymış sağlıkla büyüsünlerEvet alanları dar zaten Dr hep söylüyor geldim Dr dan şükür herşey iyi dikislere baktı o rahatlattı içimi aynen ya sağa sola dönmek baya bir zaman alıyor
Yaaa Allah seni nerden buldun kız ben hiç böyle bişey görmedimHu huu oğlan anneleri bakın hele ben ne buldum bence yüz yılın icadı
Çişle yıkanmak istemeyenler buyursun
İşte karşınızda pipilikkk
Eki Görüntüle 2998107
Tureed Nefes0858 Ssevincli Minikimm I iklime_06 Masmavi0 hayrunnisa85 Denizatidenizyildizi
Başka kimler vardı oğlan anası ay ben çok güldüm ya
Vallahi bende sesli güldüm ilk defa gördüm böle bişe ise yararsa alallimHu huu oğlan anneleri bakın hele ben ne buldum bence yüz yılın icadı
Çişle yıkanmak istemeyenler buyursun
İşte karşınızda pipilikkk
Eki Görüntüle 2998107
Tureed Nefes0858 Ssevincli Minikimm I iklime_06 Masmavi0 hayrunnisa85 Denizatidenizyildizi
Başka kimler vardı oğlan anası ay ben çok güldüm ya
Ben de kkda gördüm acaba deneyen var mı ya çok mantıklı gibi geldi bunu ciddi ciddi düşüneceğim benYaaa Allah seni nerden buldun kız ben hiç böyle bişey görmedim
Valla kullanan var mı çok merak ediyorum bakmak lazım işe yarıyorsa kesinlikle almamız gerekenler listesinde 1 numaraVallahi bende sesli güldüm ilk defa gördüm böle bişe ise yararsa alallim
Ağrılar kişiden kişiye göre değişebiliyor canım rahim büyüdüğü için normal olabiliyor ama seni çok yürütmeyecek şekilde şiddetli falan olursa geçmiyorsa doktorunu bilgilendir. Ne zamandı kontrolünKızlar hayırlı günler hamilelikte 11 haftamın içerisindeyim yaklaşık 4 5 gündür kasıklarım ve vajinada ara ara ağrılar oluyor tanıdığım Bi hemşire ablam normal olduğunu bebek büyüdüğü için Rahim büyüyor ve ağrı olması çok normal dedi ama benim içim baya huzursuz. Bilmiyorum korkulacak birşey mi aranızda bu tarz şikayetleri olan varmı?
Benim ağrılarım kendimi üşütünce, çok yorunca oluyor dikkat et kendine özellikle ayaklarını sıcak tutYok canım Allaha şükür o kadar değil ara ara dediğim gibi bu cuma Allah nasip ederse
Evet bendede olmuştu ara ara olması normal diyorlar çok şiddetli ve geçmeyen seni rahatsız eden ağrılar olursa muhakkak doktoruna danışKızlar hayırlı günler hamilelikte 11 haftamın içerisindeyim yaklaşık 4 5 gündür kasıklarım ve vajinada ara ara ağrılar oluyor tanıdığım Bi hemşire ablam normal olduğunu bebek büyüdüğü için Rahim büyüyor ve ağrı olması çok normal dedi ama benim içim baya huzursuz. Bilmiyorum korkulacak birşey mi aranızda bu tarz şikayetleri olan varmı?
Evet canım ara ara oluodu yorulunca belim agrio kasigimada baskı yapıo yada bazen hiç bişe yokkende agrio oluo doktoruma bı kaç kez söylediğimde peşinden kan gelmediyse korkma dedi yani her ağrı korkutmasin ama istemsizce insan korkuo hala agridaBenim ağrılarım kendimi üşütünce, çok yorunca oluyor dikkat et kendine özellikle ayaklarını sıcak tut
Tureed canım sende olmuş muydu ağrı
Aynen canım korkutuyor ağrılar ya bende dikkat ediyorum. Zaten ağrı olunca her şeyi bırakıp uzanıyorum sonra geçiyor içim rahatlıyorEvet canım ara ara oluodu yorulunca belim agrio kasigimada baskı yapıo yada bazen hiç bişe yokkende agrio oluo doktoruma bı kaç kez söylediğimde peşinden kan gelmediyse korkma dedi yani her ağrı korkutmasin ama istemsizce insan korkuo hala agrida
Benimde bu 2-3 gündür bebek hareket edince kasilmam gerilmem oluyor degisik bisey ama hareket ettigi zaman oluyo karnım geriliyor resmen ilk gebelik olduğu için anlamiyorum kasılma mi gerilmemi doktora sorsam ne diye sorucam adam gülücek bu ne diyo diyeEvet canım ara ara oluodu yorulunca belim agrio kasigimada baskı yapıo yada bazen hiç bişe yokkende agrio oluo doktoruma bı kaç kez söylediğimde peşinden kan gelmediyse korkma dedi yani her ağrı korkutmasin ama istemsizce insan korkuo hala agrida
Kısa süreli mi oluyor canım geçiyorsa sorun yok diye okumuştum ama yine de gidince sor istersenBenimde bu 2-3 gündür bebek hareket edince kasilmam gerilmem oluyor degisik bisey ama hareket ettigi zaman oluyo karnım geriliyor resmen ilk gebelik olduğu için anlamiyorum kasılma mi gerilmemi doktora sorsam ne diye sorucam adam gülücek bu ne diyo diye
Kisa süreli kurabiyem bebek hareket halindeyken oluyor sonra geçiyor tam göbek hizasindayken oluyorKısa süreli mi oluyor canım geçiyorsa sorun yok diye okumuştum ama yine de gidince sor istersen