Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Dimi kendimizi hepten unutuyoruz emzirme sütyeni de almayı düşünüyorum ama bakalım son aylarda nasıl olacak durumlar. Dediğin gibi inşallah çok almayız 🤗
Aa bunu öğrendiğim iyi oldu. 7 sabit bir rakam mı yani kaçıncı hafta olursa olsun 7 ile mi çarpılıyor
Aynen öyle canım hep bebe bakıyorum bişeyler 🤣
Sen yazındında bişeyler baktım favorilere ekledim 😊
Evet canım hep 7 ile çarpıyorsun

Evet baya stresten uzak kalmaya calisiorum o yüzden kimseyle görüsmuorum 🤭🤭zaten hassastim iyice alıngan oldum ☺️ evet hatırlatayım kuzum sağlık ocagida ilgiliydi ilaç yazdirrken konusuoduk hep o dedi 19 da aşı bakalım bende 20 de olurum su detaylı dan sonra bide şekerden korkuorum ben benim oğlan surekli anne tatlı ye dio 😌ki ben hiç sevmezdim tek kacamagimiz çikolata ama bazen abartioruz doktorda kızdı dedim çocuk istio 😂 kahve bile iç bı bardak dedi artık o keskin yasakları kaldırdı ama içmedim bı zarar li çikolata yiyoruz🤭🤭
Sanırım şekere de 20 den sonra bakılıyor ama inşallah çıkmaz ya. Bende yiyorum bazen😋 zaten tatlıyı çok severdim😁
Evet alanları dar zaten Dr hep söylüyor geldim Dr dan şükür herşey iyi dikislere baktı o rahatlattı içimi aynen ya sağa sola dönmek baya bir zaman alıyor 🤭🤭
Ohh çok şükür canım her şey yolundaymış 🤗 sağlıkla büyüsünler 😍 😍

Hu huu oğlan anneleri bakın hele ben ne buldum🤣🤣 bence yüz yılın icadı🤪🤪
Çişle yıkanmak istemeyenler buyursun
İşte karşınızda pipilikkk:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Screenshot_20220131_131516.jpg

Tureed Tureed Nefes0858 Nefes0858 Ssevincli Ssevincli Minikimm Minikimm I iklime_06 Masmavi0 Masmavi0 hayrunnisa85 hayrunnisa85 Denizatidenizyildizi Denizatidenizyildizi
Başka kimler vardı oğlan anası🤣🤣 ay ben çok güldüm ya

Kızlar hayırlı günler hamilelikte 11 haftamın içerisindeyim yaklaşık 4 5 gündür kasıklarım ve vajinada ara ara ağrılar oluyor tanıdığım Bi hemşire ablam normal olduğunu bebek büyüdüğü için Rahim büyüyor ve ağrı olması çok normal dedi ama benim içim baya huzursuz. Bilmiyorum korkulacak birşey mi aranızda bu tarz şikayetleri olan varmı?

Kızlar hayırlı günler hamilelikte 11 haftamın içerisindeyim yaklaşık 4 5 gündür kasıklarım ve vajinada ara ara ağrılar oluyor tanıdığım Bi hemşire ablam normal olduğunu bebek büyüdüğü için Rahim büyüyor ve ağrı olması çok normal dedi ama benim içim baya huzursuz. Bilmiyorum korkulacak birşey mi aranızda bu tarz şikayetleri olan varmı?
Ağrılar kişiden kişiye göre değişebiliyor canım rahim büyüdüğü için normal olabiliyor ama seni çok yürütmeyecek şekilde şiddetli falan olursa geçmiyorsa doktorunu bilgilendir. Ne zamandı kontrolün

Evet bendede olmuştu ara ara olması normal diyorlar çok şiddetli ve geçmeyen seni rahatsız eden ağrılar olursa muhakkak doktoruna danış

Benim ağrılarım kendimi üşütünce, çok yorunca oluyor dikkat et kendine özellikle ayaklarını sıcak tut
Tureed Tureed canım sende olmuş muydu ağrı
Evet canım ara ara oluodu yorulunca belim agrio kasigimada baskı yapıo yada bazen hiç bişe yokkende agrio oluo doktoruma bı kaç kez söylediğimde peşinden kan gelmediyse korkma dedi yani her ağrı korkutmasin ama istemsizce insan korkuo hala agrida

Evet canım ara ara oluodu yorulunca belim agrio kasigimada baskı yapıo yada bazen hiç bişe yokkende agrio oluo doktoruma bı kaç kez söylediğimde peşinden kan gelmediyse korkma dedi yani her ağrı korkutmasin ama istemsizce insan korkuo hala agrida
Aynen canım korkutuyor ağrılar ya bende dikkat ediyorum. Zaten ağrı olunca her şeyi bırakıp uzanıyorum sonra geçiyor içim rahatlıyor

Benimde bu 2-3 gündür bebek hareket edince kasilmam gerilmem oluyor degisik bisey ama hareket ettigi zaman oluyo karnım geriliyor resmen ilk gebelik olduğu için anlamiyorum kasılma mi gerilmemi doktora sorsam ne diye sorucam adam gülücek bu ne diyo diye 🤣🤣

Benimde bu 2-3 gündür bebek hareket edince kasilmam gerilmem oluyor degisik bisey ama hareket ettigi zaman oluyo karnım geriliyor resmen ilk gebelik olduğu için anlamiyorum kasılma mi gerilmemi doktora sorsam ne diye sorucam adam gülücek bu ne diyo diye 🤣🤣
Kısa süreli mi oluyor canım geçiyorsa sorun yok diye okumuştum ama yine de gidince sor istersen

X