Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Benimki çikolata yi çok sevio hatta bı kaç kez yedikten sonra evde de damar atması gibi hissettim yedikten sonra çok oynadı benim dier doktorda kıza benzetti kendi doktorum da bacak arasını gösterdi yani dönük biraz arkası ama bezini alır gibi düşün ee boş dedik yani dedi ama kesin diemiorum dedi bakalım haftaya cuma çağırdı bı kaç kan alacakmış bebein sinirine biseyine bakcam dedi ozaman öğrenirim inşallah bende 🥰
Oo hadi yine ballısın haftaya tekrar görüş günü 😍 sizin ultrason cihazı baya iyi o zaman kuzum ben hiç bir şey anlamıyorum renkliye geçince fark ediyorum🤣 o zaman kızdır seninki hadi bakalım sağlıkla gelsin inşallah 🥰
Vee sen hissetmişsin bende hissetmek istiyorum artık 🥺

Oo hadi yine ballısın haftaya tekrar görüş günü 😍 sizin ultrason cihazı baya iyi o zaman kuzum ben hiç bir şey anlamıyorum renkliye geçince fark ediyorum🤣 o zaman kızdır seninki hadi bakalım sağlıkla gelsin inşallah 🥰
Vee sen hissetmişsin bende hissetmek istiyorum artık 🥺
Bacak die gösterdi artık tam sigmio ya boştu ama kesin demedi evet bahaneyle görcem haftaya sonra detaylı ya başka bı doktor var ona gidersin aynı hastanede perinotoloji uzmanı dedi bidaha 24 te goruscez dedi anam dedim yine detaylidan sonra beş dk görüşüruz dedi ama 22 de felan orda bı doktorada git dedi .yani hissetmek öyle tekme deil düz sırt üstü yatınca üç kere mısır patlaması diolar ya öyle bişe oldu gaz deildi ama bı kaç haftaya hissederiz inşallah kuzum

Bacak die gösterdi artık tam sigmio ya boştu ama kesin demedi evet bahaneyle görcem haftaya sonra detaylı ya başka bı doktor var ona gidersin aynı hastanede perinotoloji uzmanı dedi bidaha 24 te goruscez dedi anam dedim yine detaylidan sonra beş dk görüşüruz dedi ama 22 de felan orda bı doktorada git dedi .yani hissetmek öyle tekme deil düz sırt üstü yatınca üç kere mısır patlaması diolar ya öyle bişe oldu gaz deildi ama bı kaç haftaya hissederiz inşallah kuzum
İnşallah canım bi büyüselerdi en azından içimiz daha rahat olacak
Ya bana detaylı var falan demedi. Ama gidince bakalım ne olacak zaten 20. Haftaya denk geliyor o zaman farklı bir hastaneden randevu mu alınacak nasıl olacak bakalım. İnşallah her şey yolundadır

İnşallah canım bi büyüselerdi en azından içimiz daha rahat olacak
Ya bana detaylı var falan demedi. Ama gidince bakalım ne olacak zaten 20. Haftaya denk geliyor o zaman farklı bir hastaneden randevu mu alınacak nasıl olacak bakalım. İnşallah her şey yolundadır
İnşallah canım 🥰 benim ikili yi yapan doktor yapicakmis her kadın dogumcu yapmaz herhalde bilemedim ki perinotoloji uzmanı yapacakmış ozamana kadar azcik hissettir bizim bebeler belki zaten 20 den önce yapilmio e sende o zaman gitceksin olmadı o hafta içinde bidaha gidersin 20 21 de bakılıp die biliorum kuzum

İnşallah canım 🥰 benim ikili yi yapan doktor yapicakmis her kadın dogumcu yapmaz herhalde bilemedim ki perinotoloji uzmanı yapacakmış ozamana kadar azcik hissettir bizim bebeler belki zaten 20 den önce yapilmio e sende o zaman gitceksin olmadı o hafta içinde bidaha gidersin 20 21 de bakılıp die biliorum kuzum
Aynen öyle olur galiba canım gittiğimizde söyler ona göre randevu alırız. Ya ben aslında 16 da ufak tefek hissederim sanmıştım ama uzun sürecek galiba benim hissetmem🤣

Slm kızlar nasılsınız? Ben dayanamayip gittim doktora. Ogluşum gayet iyi cok sükür. Hersey yolunda.evhamım geçti.iki hafta beni idare eder en azindan😀tekrar 19. Hafta cagirdi.o zmn gidicem. Yuzde 95 erkek demisti. Bu sefer yuzde 100 dedi. Görd7k bibiyi😂😂
Evde tadilata basladik.salondu cocuk odasiydi duvar kagidiydi parkesiydi derken bugun cok yoruldum. Evi biraz toparlayalim dedim birseler yaptikca onuda yapalim bunuda yapalim bitmiyor. Yorulmadan da olmuyor malesef. İnsallah kisa zamanda biter. Detayli ultrasonu atlatinca bende biraz birseyler almaya başlamayı düsünüyorum artik .en azinda yatagını,anne yanı besigini, odasini dekore etmeyi. Biraz daha bekliyeyim bakalim.
Sizler basladiniz mi birseyler yapmaya. Buyuk esyalari alan arkadaslar olmus.bende alirim bir ay sonra onlarada baslarim artik
Hadi sağlıkla gelsin 🥰
Ama 20. Haftaya kadar dikkat et yine de canım.
Arada dinlen 🥰
Ben odayı tamamladım.
Sağolsun cevredekiler çocukları büyüyünce gardrop şifonyer beşik hepsi ikeanin aynı model denk geldi farklı farklı yerlerden 🥰
Bana bı perde bı halı kaldı 🥰
Bolllca bez de var 😂
Ama kıyafet yok 😂😂😂😂

Merhaba kızlar, ara ara girip okuyorum, ama yazamıyorum, okudukça aglama krizlerim geliyor, durduramıyorum, beni merak ediyorsunuz biliyorum..

Bu gece evimdeyim, ıcerıde parca kalmıs, doktorum rahım duvarını ınceltmesınden endışe ettıgı ıcın kürtaj yapmak istemedi, tüp bebek doktorumla da görüştüm o da sakın kürtaj olma dedı, kürtaj son çaredir, toparlamak zor olur dedı, tekrar gebelık dusuneveksın dıyorlar ama düşünemiyorum, benım ıcın bu dogum dönüm noktası oldu..

1 hafta ilac tedavisi olacak, kanamalarım cok fazla, enfeksiyon olursa diye korkuyorum, cok halsizim pazartesi kontrol var, insallah parcalar atılmıs olur. Kürtaja gerek kalmaz

Hepinizden Allah razı olsun, benım ıcın endişeleniyorsunuz, dua edıyorsunuz, üzüntümü paylasıyorsunuz, benı tanıyan, tanımayan insanların dua ettıgını gördüm burda,Rabbım de hepinizin yuzunu güldürsün, hepinize saglıklı dogumlar diliyorum..

Rabbım benım ıcın de boylesini hayırlı gördü, yavrularımı cennetine aldı, yasadıkalrımız hep bir imtihan, isyan etmiyorum asla.. Şu son 1 hafta ıcınde yasadıkalrımızı kelimelerle anlatamam ama boylesı hayırlıymıs bızım için, bugun hastaneden cıkar cıkmaz mezara gittim, o kucucuk mezarın içine ben de girmek istedim ısıtayım onalrı diye, dayanamıyorum..
Burada çok fazla yazıp, heyecanınıza gölge düşürmek istemiyorum, hepiniz çok degerlısınız, bu süreci guzelce gecırın, sıkıntı stresten uzak durun, hakkınızı helal edin 🙏🏻
Canım sohrabim inan o gün annemlerdeydim hep duamdaydın hala duamdasın Rabbim yaşadıklarının mükâfatını kat kat verecektir tevekkül et kardeşim ❤️ İki tanede benim cennet kuşum var senin yaşadıklarını kalben hissediyorum duam ile yanındayım Rabbim tez zamanda vaktinde sağlıkla Salih Saliha evlatlar nasip etsin ❤️❤️❤️ Rahim ağzı yetmezliği bende vardı bu yüzden kaybetmişim bebeklerimi çok sonra anlaşıldı ve 10 haftalıkken dikiş atıldı hepimiz Rabbime emanetiz çok dikkat et kendine canim benim 💜💜💜

Iyiyiz cnm çok şükür sen nasılsın 😍
Hamdolsun canım ben taş düşürdüm o gün sancım ve lekelenme vardı bir kaç gün ara ara oldu sonra bir baktım hiç anlamadım taş düşürdüm idrarda enfeksiyon çıktı ilaç kullandım şimdi iyiyim ama sanki enfeksiyon geçmedi gibi tekrar tahlil vericem kontrolümüzde 5 ocaktaydi yeni kontrolüm 26 su bekliyorum

Teşekkür ederim canım iyiydi maaşallah saniye durmadı hep bi hareket hali 🤣
Maşallah maşallah minik kuzu❤
Slm kızlar nasılsınız? Ben dayanamayip gittim doktora. Ogluşum gayet iyi cok sükür. Hersey yolunda.evhamım geçti.iki hafta beni idare eder en azindan😀tekrar 19. Hafta cagirdi.o zmn gidicem. Yuzde 95 erkek demisti. Bu sefer yuzde 100 dedi. Görd7k bibiyi😂😂
Evde tadilata basladik.salondu cocuk odasiydi duvar kagidiydi parkesiydi derken bugun cok yoruldum. Evi biraz toparlayalim dedim birseler yaptikca onuda yapalim bunuda yapalim bitmiyor. Yorulmadan da olmuyor malesef. İnsallah kisa zamanda biter. Detayli ultrasonu atlatinca bende biraz birseyler almaya başlamayı düsünüyorum artik .en azinda yatagını,anne yanı besigini, odasini dekore etmeyi. Biraz daha bekliyeyim bakalim.
Sizler basladiniz mi birseyler yapmaya. Buyuk esyalari alan arkadaslar olmus.bende alirim bir ay sonra onlarada baslarim artik
Maşallah canım gözün aydın bir paşa daha geliyor🥰 çok yorma kendini iş her zaman bir şekilde yapılır dikkat et 😊 ben detaylı sonrası büyük parçaları almaya başladım Rabbim sağlıkla kullandığımız günleride gösterir inşallah 🤲🤲
Günaydın kızlar ben çok rüya gören arkadaşlar ilaç kullandıkları için olduğunu söylemiş vitamin dışında tek bir ilaç almıyorum 12.haftadan beri ama her gece 5-10 rüya görüyorum 😂 bu arada erken mi yanlış mı hissettim bilmiyorum ama gece sağlam bir tekme hissettim tam orta kasığın biraz üstünden hatta beni uyandırdı diyebilirim inşallah oğlumun gelmesidir 🤗😂 Bu arada hepinize günaydın sağlıklı olun inşallah
Canım kesin oğlusundur artık hissetmen çok normal 20. Haftalarda daha hareketli oluyorlar o zaman gelsin tekmeleri oynamaları o zaman gör😍😍😂😂

X