Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kizlar iyi geceler
Rahim bölgesindeki ağrı yine başladı 😔
Sabah kalınca mafetti uzaninca geçti.
Kahvaltı yemek çamaşırları makineye kurutmaya derken aralarda hep uzandım.
Şimdi yatağa geçtim salonda ayaktayken vurdu 😔 Yatakta kıvranıyorum resmen.
Niye oldu da bilmiyorum 😔
Bugün gidecektim acile son anda vazgeçtim.
Keşke gitseydim içim içimi kemiriyor.
Ama uzun süre yatınca geçiyor.
Doktora yazdım o zaman evde de yürüme yat dedi 😔
Benden başka bu haftalarda bu sorunu yaşayan varmı?
Canım günaydın. Sen wc dışında hiç kalkma kuzum bi süre daha yatmaya devam et. Ağrıların geçmezse çarşambayı bekleme tıp merkezine git için rahat etsin kuzum
Spm kizlar. Ben diger topicte kalmisim. Bende diyorum nerde bu millet niye kimse yazmiyor. Cok sık yazamasam da girip geceleri bakiyordum😊neyse ki buldum sizi.
Benim bebiş erkek. Bende isim ariyorum. Çınar olabilir diye düşünüyoruz. Bakalim kısmet.herkes iyidir umarim. Az geri dönük okuyayim bakayim.neler kaçırmışım. Çok sükür su ana kadar sorun yaşamadim umarim bundan sonrada bu sekilde devam eder.
Birsey sormak istiyorum. Bebisinizin hareketlerini hissetmeye basladiniz mi kizlar?
Ben arada cok nadir. Acaba daha mı sık hissetmeliydim?
Hoş geldin canım 😍
Ben daha hissetmiyorum hiç bir şey 🤭
15. Haftadayız galiba erken daha
İsim konusunda bizim netti ama burada söylersem ifşa olurum😁

Günaydın kuzum sen nasıl oldun 🤗
İyiyim çok şükür bende kasık ağrısı ile geçen akşam doktora gittim griptimde hani kadın plesanta önce çok bastırmayalım kanama olur diye beni korkuttu doktoruma yazdım hemen o da bu haftalarda normal 3 hafta sonra gel bakalım dedi plesanta yukarı çıkarsa sorun yok ama aşağıda kalırsa asla normal doğum yapmıyorlarmış 36. Haftada sezeryana alıyorlarmış kasılmalar ve sancılar başlamadan çünkü kasılma başlarsa şiddetli kanamalar oluyormuş

İyiyim çok şükür bende kasık ağrısı ile geçen akşam doktora gittim griptimde hani kadın plesanta önce çok bastırmayalım kanama olur diye beni korkuttu doktoruma yazdım hemen o da bu haftalarda normal 3 hafta sonra gel bakalım dedi plesanta yukarı çıkarsa sorun yok ama aşağıda kalırsa asla normal doğum yapmıyorlarmış 36. Haftada sezeryana alıyorlarmış kasılmalar ve sancılar başlamadan çünkü kasılma başlarsa şiddetli kanamalar oluyormuş
Aynen canım plesanta aşağıdaysa öyle oluyor. Benim arkadaşım da aynı şekilde 30. Haftaya girecek şuan eğer yukarı çıkmadıysa dediğin gibi sezaryen olacak. Kendine dikkat et bu süreçte asılma, uzanma ağır kaldırma, çok ayakta kalma sanırım egzersiz ve ilişki de yasak onlara da dikkat et. İnşallah sağlıkla vaktini tamamlasın bebiş🤲

Aynen canım plesanta aşağıdaysa öyle oluyor. Benim arkadaşım da aynı şekilde 30. Haftaya girecek şuan eğer yukarı çıkmadıysa dediğin gibi sezaryen olacak. Kendine dikkat et bu süreçte asılma, uzanma ağır kaldırma, çok ayakta kalma sanırım egzersiz ve ilişki de yasak onlara da dikkat et. İnşallah sağlıkla vaktini tamamlasın bebiş🤲

Hiçbirşeye dikkat etmedim bu zamana kadar her işi yaptım ilişki bile oldu defalarca ama artık yok dikkat edicem herşeye doktorda uyardı hiçbir iş yapma eğilmek yüksekten birşey almak ilişki herşey yasak

Hiçbirşeye dikkat etmedim bu zamana kadar her işi yaptım ilişki bile oldu defalarca ama artık yok dikkat edicem herşeye doktorda uyardı hiçbir iş yapma eğilmek yüksekten birşey almak ilişki herşey yasak
Aynen aynen canım çok dikkat etmen lazım. Özellikle bu uzanma olayı falan tehlikeli olabilir. Ben yukarı raflarda kullandıklarımı aşağı aldım.

Sohrab Sohrab senin için gelmiştim aslında çok geçmiş olsun.
Evlat söz konusu olunca, hele gebelik kolay elde edilmediyse insan teselli falan istemiyor
Üzülme desem de faydası olmayacak biliyorum
Ama sen bu süreçte doktorların tüm olumsuz cümlelerine rağmen geleceğe umutla bakarsan bebeklerini sağ salim kucağına almaya bir adım daha yaklaşırsın
Gebelik bastan sona pozitif düşünceden beslenen bir süreç.
Umudun olsun diye yazıyorum, ağustos annelerinde birinin serviksi 16-17.haftalarda 8 mm kadar düşmüştü.
Rahim ağzına halka taktılar, tutmadı bi daha taktılar
Sonuna kadar götürdü gebeliğini olumlu düşünerek ve sağlıkla doğum yaptı
Inşallah senden de güzel haberler alacağız
Önce 28, sonra 32, en son da doğumunu göreceğiz ınanıyorum
Dualarımız seninle ve bebeklerinle

Seninki kız miydi kuşum?😍
Yok balım henüz belli değil 🤭 sen nasılsın ikizler ne alemde😍
Evlat söz konusu olunca, hele gebelik kolay elde edilmediyse insan teselli falan istemiyor
Ama sen bu süreçte doktorların tüm olumsuz cümlelerine rağmen geleceğe umutla bakarsan bebeklerini sağ salim kucağına almaya bir adım daha yaklaşırsın
Umudun olsun diye yazıyorum, ağustos annelerinde birinin serviksi 16-17.haftalarda 8 mm kadar düşmüştü.
Allah razı olsun canım ne güzel anlatmışsın🤲🤗

Keısnlıklı olumlu dusunmek cok onemlı, dun bir arkadas yazdı burada 10mm e dustu, 20 gun yattım 35 mm oldu tekrar dıyor..kasılmalar durunca yukselıse gecıyor pazartesiden carsamabaya benım de 16ya cıkmıstı, kasılmalar baslayınca tekrar dustu 10 a, ınsallah halka korur bır sure, belkı uzama olayı tekrar gorulur,aynen ilk hedefimiz 28, krtıtık sureci gecerse ınsallh ❤️destegın ıcın cok tesekkur ederım 🤲🏻❤️

Merhaba kızlar,
Bugun tekrar kontrolum vardı, 10mm yine, pessarı taktı ama, cok olumlu konusmadık 7-8 hafta dayanır mı bılemıyorum cok zor dedı, rahmim ıkız grbelıgı kaldıramıyor, tekil gebelik olması gerek ve 13 14 haftada dıkıs mutlaka gerekıyor dedı. Her an su gelebilir diye dusunuyor, hastanedeyim bır sure daha, pazartesi tekrar kontrol edıcek, kasılmalar ıcın nıdılatı 6 ya çıkardı, pruluton haftada ıkı olacak..
Cok kotuyum elimden bısey gelmiyor dua etmekten Baska, gözlerim yerinden cıkıcak aglamaktan 🥺
Canım benim kontrol altındasın ve her an müdahale edilebilir durumdasın bu çok iyi birşey. Öyle çok kişi var ki etrafımda doğumları hep risk altında olup sonuna kadar götürüp sağlıklı evlatlara kavuşan.
Doktorlar her zaman en olumsuzunu konuşuyor. Çok az bir zaman kaldı önünde. Sağlıkla sıhhatle kavuşacaksın inşallah yavrularına. Ben kalpten inanıyorum. Allah senin ve hepimizin yardımcısı olsun.
Bebeklerin sağlıklı şuan. Pırıl pırıl küçük kalpleri atıyor. Senin yanındalar. O yüzden ağlayıp onları üzme. Şuan herşeyi duyuyorlar.
Herşey Allahtan..

Kızlar bugun benim de kontrolüm vardı. Çok şükür her şey yolunda. Cinsiyetlerin biri kız ama diğeri inatçı çıktı. %80 ikisi de kız diyor hâlâ.🥰
İşte bir ikiz kız anası daha:) Maşallah canım. Kızlarımız çoğalıyor. Benimde bugün kontrolüm var. Heyacan dorukta yine. Allahım olumsuz birşeyle karşılaştırma

Kizlar iyi geceler
Rahim bölgesindeki ağrı yine başladı 😔
Sabah kalınca mafetti uzaninca geçti.
Kahvaltı yemek çamaşırları makineye kurutmaya derken aralarda hep uzandım.
Şimdi yatağa geçtim salonda ayaktayken vurdu 😔 Yatakta kıvranıyorum resmen.
Niye oldu da bilmiyorum 😔
Bugün gidecektim acile son anda vazgeçtim.
Keşke gitseydim içim içimi kemiriyor.
Ama uzun süre yatınca geçiyor.
Doktora yazdım o zaman evde de yürüme yat dedi 😔
Benden başka bu haftalarda bu sorunu yaşayan varmı?
Canım günaydın. Rahim ağrıları bende de oluyor. Adet ağrısı gibi vuruyor. ama hafif ağrılar oluyor.
Ama gerçekten hiç bir iş yapma lütfen. doktorum bir uyarıda bulunmamasına rağmen ben süpürge, çamaşır, bulaşık hiç birini yapmıyorum.
Sadece arada yemek işi işte onu da eşimle birlikte.
Kafan rahat etsin bence git acile.

X