- 7 Ocak 2009
- 7.086
- 11.504
- 773
- 35
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #10.701
Aynen çok kararsızım artık uygun hiç bisey malesef yokYa oda var aslında çok kullanılmıyor pahalı bir şey almayın demişlerdi zaten sizinkiler 3. Aya giriyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen çok kararsızım artık uygun hiç bisey malesef yokYa oda var aslında çok kullanılmıyor pahalı bir şey almayın demişlerdi zaten sizinkiler 3. Aya giriyor
Puset tarzı olanları şimdi alsan en fazla 2 ay kullanırsın o da oğlusun gelişimine göre degsiir deBende bu yüzden çok kararsızım 3 aylık oluyor severmi ne kadar daha kullanılır hep kafamda sorular uygun bisey olsa hiç gözüm görmez pahalilarda
Yani ortalama 6 aylık olana kadar mı kullanilirPuset tarzı olanları şimdi alsan en fazla 2 ay kullanırsın o da oğlusun gelişimine göre degsiir de
Ama beşik gibi ebati büyük olanlar var onlardan alırsan 4 ay belki daha fazla da kullanabilirsiniz
Bana şunu tavsiye etmişti canım biri peygamber efendimizin okuduğu duaymış.Kızlar bugün oğlum uykusundan korkarak uyanıyor ve ağlıyor sanki bi yerden düşüyormuş gibi yapıyor hep okuyorumda niye böyle oluyor anlamıyorum haftaya kontrolümüz var sorucam inşallah uzun süreli birsey değildir![]()
Bunu okudum bende canımBana şunu tavsiye etmişti canım biri peygamber efendimizin okuduğu duaymış.
Bide acaba sancı mı giriyor o sırada
Eki Görüntüle 3097186
Yastıktan da olabilir canım burnu da tıkalıysa. Gündüz yatır o yastığa.Bunu okudum bende canım
Bilmiyorumki acaba gazdan mı yapıyor anlamadım böyle olmuyordu şimdi de hafiften horluyorkafa yastığına yatırdım omu horlatıyor yoksa ayyy değişik şeyler yaşıyorum
![]()
Küçük klasik olanlar en fazla 6 ay ki bence o kadar bile olmaz.Ama diğerleri 6 ay garanti fazlası bile olurYani ortalama 6 aylık olana kadar mı kullanilir
Bizim ki de yapıyor bence normal melekler onları güldürdugu gibi arada ağlatip hayata hazirliyor.Bizm ki uyanıkken bile bir yere koyunca dusecekmis gibi korkup ağlıyorKızlar bugün oğlum uykusundan korkarak uyanıyor ve ağlıyor sanki bi yerden düşüyormuş gibi yapıyor hep okuyorumda niye böyle oluyor anlamıyorum haftaya kontrolümüz var sorucam inşallah uzun süreli birsey değildir![]()
Alacaklar bu tarz alsın daha uzun süre kullanabilirsinizYani ortalama 6 aylık olana kadar mı kullanilir
Günaydın canımGünaydın kızlar![]()
Ya oglusa bak maşallah kocaman abi olmuş darısı bizim başımıza biz daha çok kucuguzBiz bugün 3 aylık olduk 90. Günümüz kutlu olsun![]()
Yaaa masallah yaa günler nasılda geçiyor sağlıkla büyüsün paşamBiz bugün 3 aylık olduk 90. Günümüz kutlu olsun![]()
Ya oglusa bak maşallah kocaman abi olmuş darısı bizim başımıza biz daha çok kucuguz![]()
Teşekkür ederiz teyzeleri hepimizin sağlıkla büyüsün ne çabuk büyüyorlarYaaa masallah yaa günler nasılda geçiyor sağlıkla büyüsün paşam❤
![]()