Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bende bu yüzden çok kararsızım 3 aylık oluyor severmi ne kadar daha kullanılır hep kafamda sorular uygun bisey olsa hiç gözüm görmez pahalilarda
Puset tarzı olanları şimdi alsan en fazla 2 ay kullanırsın o da oğlusun gelişimine göre degsiir de
Ama beşik gibi ebati büyük olanlar var onlardan alırsan 4 ay belki daha fazla da kullanabilirsiniz

Kızlar bugün oğlum uykusundan korkarak uyanıyor ve ağlıyor sanki bi yerden düşüyormuş gibi yapıyor hep okuyorumda niye böyle oluyor anlamıyorum haftaya kontrolümüz var sorucam inşallah uzun süreli birsey değildir 😔

Kızlar bugün oğlum uykusundan korkarak uyanıyor ve ağlıyor sanki bi yerden düşüyormuş gibi yapıyor hep okuyorumda niye böyle oluyor anlamıyorum haftaya kontrolümüz var sorucam inşallah uzun süreli birsey değildir 😔
Bana şunu tavsiye etmişti canım biri peygamber efendimizin okuduğu duaymış.
Bide acaba sancı mı giriyor o sırada
Screenshot_20220714_003812.webp

Bana şunu tavsiye etmişti canım biri peygamber efendimizin okuduğu duaymış.
Bide acaba sancı mı giriyor o sırada
Eki Görüntüle 3097186
Bunu okudum bende canım
Bilmiyorumki acaba gazdan mı yapıyor anlamadım böyle olmuyordu şimdi de hafiften horluyor 🤭🤭 kafa yastığına yatırdım omu horlatıyor yoksa ayyy değişik şeyler yaşıyorum 🤷‍♀️🤷‍♀️

Bunu okudum bende canım
Bilmiyorumki acaba gazdan mı yapıyor anlamadım böyle olmuyordu şimdi de hafiften horluyor 🤭🤭 kafa yastığına yatırdım omu horlatıyor yoksa ayyy değişik şeyler yaşıyorum 🤷‍♀️🤷‍♀️
Yastıktan da olabilir canım burnu da tıkalıysa. Gündüz yatır o yastığa.
Uyanınca ayaklarını falan toplayıp ıkınıyor mu

Bizim ki de yapıyor bence normal melekler onları güldürdugu gibi arada ağlatip hayata hazirliyor.Bizm ki uyanıkken bile bir yere koyunca dusecekmis gibi korkup ağlıyor

Yani ortalama 6 aylık olana kadar mı kullanilir
Alacaklar bu tarz alsın daha uzun süre kullanabilirsiniz
diğerlerine verilen para boşa gibi olur bir kaç ay için degmez

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-14-03-20-47-14_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    Screenshot_2022-07-14-03-20-47-14_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 29
Back
X