Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Biraz zorlu geçecek 2 ay bize

Bendr var canım reflü yatağı ama inanki fazla bişey farketmiyor kusan gene kusuyor sadece kafası yüksek bi tık o daha iyi olur kustuğunda boğazına kaçmaz en azından
Aynen canım o yönden iyi oluyor sütüm azaldı demiştin ya ona yazmayı unuttum bak dut acayip iyi bu konuda. Normal meyvesini bulabilirsen al yoksa kurusubu al komposto yap. Bide bisküvi de çok iyi geliyor ve yine kimyon çayı dicem ben 😅 incir ve hurma da olur

Ne bileyim korkuorum aç kalcak die kuzum ilk başta öyle yapio .bide d vitamini ne zaman başladınız sağlık ocağı 15 günlük dedi hastane 3 damla hergun başla şimdi dedi siz napiosunuz nasi veriosunuz kuzum
Biz küvozden geldikten iki gün sonra doktora gittik ve günde 3 damla olarak başladı. Bakalım kalça kontrolünde artırır mı bilmiyorum. Senin on gün olmuş başla kuzum sen 3 damla ile

Biz küvozden geldikten iki gün sonra doktora gittik ve günde 3 damla olarak başladı. Bakalım kalça kontrolünde artırır mı bilmiyorum. Senin on gün olmuş başla kuzum sen 3 damla ile
Baslayim kuzum bide sağlık ocağı ocean D3 yazdı ama 1000 lik yazmış eczane vermedi bebeklere 400 luk veriyoruz dedi .biri ne derse dieri tamamen farklı bişe soluo emzirmede de öyleydi kafası insanın karisio ondan en iyisi sizlere sormak 😊😊

Canım az besliyorum ama benim ki açlıpa gelemiyor emzirme sonrası az ölçüde mama istiyor geceleri hariç 5 damla sadece gümde bi defamı ben günde 3 defa kullanıyırum bazen 4 defa 4 damla benimki kendide gazını çıkarıyor ama çokda sıkıyor kendini
Iklimenin dediği gibi damladan damlaya değişiyor canım bizim kullandığımız günde 1 kere 5 damla şeklinde benimkide kendi çıkarıyor ama bu damladan sonra daha rahat oğluşum çok şükür.
Aslında senin sütün yetiyor o tekrar mama istediği için sen veriyorsun ve onun fazlasını kusuyor bence canım doktor kontrolünüz ne zaman sorarsın orda da

Aynen canım öyle daya iyi oluyor. Kusmaması için bazen ne yaparsam yapayım fayda etmiyor. Bağırsak gazını çıkarmak için ıkınırken yine kusuyır😬😬
Bide bizimkine açken mümkün değil bir şey yaptırmak ne altını değiştirebiliyorum ne masaj ne başka bir şey. Ağlama krizine giriyor 😬
Hep aynı bunlar valla 🤭 bizimkide açken kıyamet kopuyor bisey yapamıyorsun altını zorla alıyorum
Bide reflü yatağı keşke alsaydım diyorum Sun Raha Sun Raha gerçi yatağını hafif eğimli yaptım ama. Bu kadar kusunca alsa mıydım acaba diyorum
Reflü yatağı iyi canım tamam onda da yatarken kusuyor ama şu var benim ki bir kere bir kusmuştu fışkırarak o yatak olmasa belki geri gidecekti Allah korusun
Ne bileyim korkuorum aç kalcak die kuzum ilk başta öyle yapio .bide d vitamini ne zaman başladınız sağlık ocağı 15 günlük dedi hastane 3 damla hergun başla şimdi dedi siz napiosunuz nasi veriosunuz kuzum
Biz yoğun bakımdan çıktıktan sonra başladık orda da veriyorlardı günde 1 kere 3 damla

Baslayim kuzum bide sağlık ocağı ocean D3 yazdı ama 1000 lik yazmış eczane vermedi bebeklere 400 luk veriyoruz dedi .biri ne derse dieri tamamen farklı bişe soluo emzirmede de öyleydi kafası insanın karisio ondan en iyisi sizlere sormak 😊😊
Sağlık ocağı bize monovit veriyordu doktor devit3 verdi onu kullanıyoruz
Kızlar sizin damlalar ne

Iklimenin dediği gibi damladan damlaya değişiyor canım bizim kullandığımız günde 1 kere 5 damla şeklinde benimkide kendi çıkarıyor ama bu damladan sonra daha rahat oğluşum çok şükür.
Aslında senin sütün yetiyor o tekrar mama istediği için sen veriyorsun ve onun fazlasını kusuyor bence canım doktor kontrolünüz ne zaman sorarsın orda da
Hangi damlayı kullanıyorsun.

Kızlar sizin damlalar ne
Sağlık ocağı evet monovit veriyor ama içeriği temiz değil diye ben kullanmıyorum oğluma.Muhendisinoglu sayfasından incelenmiş temiz içerikli olanlardan araştırdım yorunlara göre kendim aldım onu kullanıyorum arada unutuyorum tabi yazarken farkettim ki dünde bugün de vermedim 🤭Adı TreeDvit

Başla başla 3. Gün baslaniliyor normalde

Başla başla 3. Gün başlaniliyor normalde

Kızlar sizin damlalar ne
Anladım canım bidaha sorayım sağlık ocağına

Ya aglicam uyanmio zar zor uyandirdik tek meme emdi uyudu çok derin uyuyo 😔 ne yaptıysak uyanmadı ne zaman aliscak dunyaya ben mi yanlış bişe yapiorum🥺🥺

Dur bakim canım benimkinin adı neymiş
Bu arada sana bişey dixektim unuttum ya 😅 haa bak aklıma geldi hani memeyi tutmuyor dedin ya bide ayakta dene öyle durumda. ama tutunca geri otur alışmasın

Ya aglicam uyanmio zar zor uyandirdik tek meme emdi uyudu çok derin uyuyo 😔 ne yaptıysak uyanmadı ne zaman aliscak dunyaya ben mi yanlış bişe yapiorum🥺🥺
Stres yapmamaya çalış diyeceğim ama elde değil.Aynilarini inan biz de yaşadık bir saat boyunca uyandiramayip pes ettiğimi bari aç kalmasın diye mamayi zorla verdiğini bilirim.Uyaninca da bir iki emer geri uyurdu bir daha uyandır derken çok stresli geçerdi.Baktin çok zorluyor biberon çekmiyorsa şırınga veya kaşık ile ağzına dok mecburi yutacak en azından sarılık olmaz.20 günlük falan olunca duzeliyor

Hep aynı bunlar valla 🤭 bizimkide açken kıyamet kopuyor bisey yapamıyorsun altını zorla alıyorum

Reflü yatağı iyi canım tamam onda da yatarken kusuyor ama şu var benim ki bir kere bir kusmuştu fışkırarak o yatak olmasa belki geri gidecekti Allah korusun

Biz yoğun bakımdan çıktıktan sonra başladık orda da veriyorlardı günde 1 kere 3 damla
Açken bebeler bebe değil 😅😅
Ayy evet ya Allah korusun ben çok korkuyorum öyle şeylerden. Bende yatağı eğimli yaptım yastık falan kullanmıyorum. Kafamız şekillenmedi ya sizde durumlar nedir

Yok canım sütüm yetmiyor çünkü gelmiyor sağdım pompayla kızım eve geldikten sonra çok azaldı doktor kontrolüne gittik o iyi dedi ama benim kızım küvezden çıktıktan sonra buzlukta sütlerim vardı ben onları veriyordum göğüsümü ilk çekemiyor diye 5-6 gün onlar idare etti beni doktorada bunu söylemeyi unuttum. Sonradan sütüm olmadığı zaman doymamaya başladı mamada doyduğu zaman kalanını bırakıyor. Damlada ben günde dört defa 4 damla veriyorum. Zorlandığı zaman karnına zeytinyağla masaj yapıyorum bacak masajıyla yapıyor. Üstten rahat gaz çıkarıyor ama

Sakin ol canım bizde yaşadık sen yanlış yapmıyorsun bak ilkime nin dediği gibi yap sen.

Aynen canım o yönden iyi oluyor sütüm azaldı demiştin ya ona yazmayı unuttum bak dut acayip iyi bu konuda. Normal meyvesini bulabilirsen al yoksa kurusubu al komposto yap. Bide bisküvi de çok iyi geliyor ve yine kimyon çayı dicem ben 😅 incir ve hurma da olur
Ah canım neler denedim çaylar komposto hurma su bol bol içiyorum süt var ama az

Açken bebeler bebe değil 😅😅
Ayy evet ya Allah korusun ben çok korkuyorum öyle şeylerden. Bende yatağı eğimli yaptım yastık falan kullanmıyorum. Kafamız şekillenmedi ya sizde durumlar nedir
Bizim uzun bir kafa oldu gidiyor.Sacini da kestik tamamen ortaya çıktı 😂Ama hiç takmıyorum er yada geç düzeliyor keltos oğluşumun da düzelir elbet 🥰

Yok canım sütüm yetmiyor çünkü gelmiyor sağdım pompayla kızım eve geldikten sonra çok azaldı doktor kontrolüne gittik o iyi dedi ama benim kızım küvezden çıktıktan sonra buzlukta sütlerim vardı ben onları veriyordum göğüsümü ilk çekemiyor diye 5-6 gün onlar idare etti beni doktorada bunu söylemeyi unuttum. Sonradan sütüm olmadığı zaman doymamaya başladı mamada doyduğu zaman kalanını bırakıyor. Damlada ben günde dört defa 4 damla veriyorum. Zorlandığı zaman karnına zeytinyağla masaj yapıyorum bacak masajıyla yapıyor. Üstten rahat gaz çıkarıyor ama
Canım pompa ile sağdığında gelmediğine hiç bakma bak bende küvozde iken hep pompa ile sağdom ama bebek geldikten sonra dedim sağıp dolaba atayım. Ama hiç gelmedi ve anında uçlarını yata yaptı. Yani bebek aldıktan sonra makineye karşı hassaslaşabiliyor. Çünkü makine gerçekten berbat bir şey 😬😬 helva ve tahin de süt yapıyor

Back
X