Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ayyy çıktınız mı yoğun bakımdan çok sevindim şükürler olsun 🤲 Minikimm Minikimm
Çok şükür canım benim ♥️♥️
Minikimm Minikimm yaa kavuşmanız çok yakın desene 😍😍 hadi hayırlı haberlerle inşallah 🥰 bize yaz mutlaka
İnsallahhh kurbis yazarimm tabi ❤️
Saol bitanem sizinde kavusmaniza çok az kaldı kuzum hepimiz koklucaz inşallah yavrularımızı 🥰🥰
Allah'ın izniyle canim benim ❤️
Çok şükür canım paşam daha da iyi olacak az kaldı heyecan dorukta bizlerde de 🥰🥰
Teşekkür ederiz teyzesi❤️
♥️♥️♥️
Kızlar şükür oglusumu aldık kucağıma ikimizde iyiyiz alışmaya calisioz 🤭🤭 emzirmeye calisiom
Gözün aydın canım benim ♥️😘😘

Kuzum iyi yorgun ağrılı süt gelio isteyince güzel emio ama uyuyo 😔 tembel cocumm napcaz böle bilmiom alismaya caliosiom uyumadım denebilir hals inanamıyorum bu benimmj die 🙈
Öyle olur canım rüya gibi dimi 😍😍 yorulur annesi daha minnak zamanla güçlenecek. Sen emzirme saatlerini atlama geceye de alarm kur zorla uyandır minnoşu 😍😍

Kuzum iyi yorgun ağrılı süt gelio isteyince güzel emio ama uyuyo 😔 tembel cocumm napcaz böle bilmiom alismaya caliosiom uyumadım denebilir hals inanamıyorum bu benimmj die 🙈
Bende sabaha kadar uyumamıştım 🤭
Emzirme saatlerine dikkat et canım ilk zamanlar mama veriyomusunuz

Bende sabaha kadar uyumamıştım 🤭
Emzirme saatlerine dikkat et canım ilk zamanlar mama veriyomusunuz
Dikkat ediorum ama cis yapmadı die sinir oldum iki kere kaka bı kere çiş yaptı mama vermediler henüz bişe demediler akşam çıkış yapilcak bakalım kuzum 🥰

Aynen canım çok zor oluyor biraz sabır geçecek inşallah. Mama konusu sor kuzum küçük bir paket de olsa al gerekirse
Hastaneden cikcam hala cis yapmadi 24 saat yapması yeter dediler bı kere yaptı mamada verme yin dedi lerbakalim napcam kuzum herkes süt ver sadece diyip duruo bakalim kuzum humana çay içmeye başladım daha iyi emdi iki dir sanki

Hastaneden cikcam hala cis yapmadi 24 saat yapması yeter dediler bı kere yaptı mamada verme yin dedi lerbakalim napcam kuzum herkes süt ver sadece diyip duruo bakalim kuzum humana çay içmeye başladım daha iyi emdi iki dir sanki
Tabi ki en değerli anne sütü. Sen stres yapmamaya çalış canım. Eve gidince kimyon çayına başla bol su iç. Protein ağırlıklı beslen. Taze annişmiz aramıza hoş geldin 🥰🥰

Hayırlı Olsun kuzummmm 🥰🥰🥰
Ve yeni bir Tureed Tureed doğar 😍😍😍
Bakalım bu da annesi gibi olacak mı 😍
E bebek de promalt yeşil var. Süt güçlendirici arpa mal içecek. Göğsümu taş gibi yaptı maşallah 😂
Sağıp dolaba attık. Gece uyumak isteyince ben yatiyorum eşim ısıtıp veriyor. Dene kuzum en azından arada 1 2 saat uyumani sağlar.

Hayırlı Olsun kuzummmm 🥰🥰🥰
Ve yeni bir Tureed Tureed doğar 😍😍😍
Bakalım bu da annesi gibi olacak mı 😍
E bebek de promalt yeşil var. Süt güçlendirici arpa mal içecek. Göğsümu taş gibi yaptı maşallah 😂
Sağıp dolaba attık. Gece uyumak isteyince ben yatiyorum eşim ısıtıp veriyor. Dene kuzum en azından arada 1 2 saat uyumani sağlar.
O nasıl bir şeymiş kız 😅 keşke zamanında bileydim. O kadar süt artırmak için uğraştım 😅 psikolojim bozulmuştu

O nasıl bir şeymiş kız 😅 keşke zamanında bileydim. O kadar süt artırmak için uğraştım 😅 psikolojim bozulmuştu
Yaaaa ben bı lactamil süt güçlendirici içiyom bı onu. Taş gibi oldu ilk kullandığımda 😂 korktum patlayacak diye göğüsler 😂😂

Yaaaa ben bı lactamil süt güçlendirici içiyom bı onu. Taş gibi oldu ilk kullandığımda 😂 korktum patlayacak diye göğüsler 😂😂
Sus kız deme kimseye 😅 maşallah maşallah tüğğ😅😅 valla şu sütü Sağıp dolaba koyma fikri çok cazip geldi 😅 3 saat mi kalıyordu dolapta

Back
X