• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar anestezi hazırlığı için sadece kan mi verilio başka neler yapilcak size yapildimi salı günü doğum olcak hastaneye gitcekmisim hazırlık yapılacakmış

Yanliz değilsin canım 🤣
tenor.gif

Hahah tam olarak bu 😅😅😅

Bu çocuk bakma işi bayağı zormuş 😔
Çocuğu emzirelim aç kalmasın derken cırcır ettik 🙈
Tam düzeltiyoruz bı yerden bozuluyor.
Kesin bozuk tüp taktılar bana 😂😂
Ama kundak yaptık gece en sonunda uyudu ısınınca Allah'a şükür.
Bende üşütmüşüm😔 ayaklarım sıcak üstümden yelek çıkmıyor anlamadım nasıl oluyo.
Herşey yoluna girecek de bakalim nasıl öğreneceğiz. Eşim sağolsun sabah ilaclarimi veriyo iğnemi yapıyor. Sağolsun bı kimyon çayı yapmış kazanla 🙈 gaz olmasın derken ateş basiyo 😂😂😂😂

Bir de dikiş yerlerine ara ara sancı giren ve sağ sol boşlukları agrayan var mı 😔 Ve benhamilelikte oksapar kullanmadım şimdi başladı Dr 1 kutu niye acaba ?
Canım ben hamilelikde hiç kullanmadım doğum sonrası 6 hafta kullandım pıhtı oluşmasın diye

Kızlar anestezi hazırlığı için sadece kan mi verilio başka neler yapilcak size yapildimi salı günü doğum olcak hastaneye gitcekmisim hazırlık yapılacakmış
Canım ben hastanede yattığım için gerekli herşey yapılmıştı zaten öncesinde yapılanlar sana bilgi verir hadi bakalım paşam salı günümü geliyor sağlıkla kavuşun inşallah dualarımız sizinle olacak🥰

İnşallah canım ıhlamur da içebilirsin ben de üşütmüştüm ıhlamur içtim bi defa da nane limon yaptım nanesi az olsun. Nane pek tavsiye edilmiyormuş emziren annelere. Gece kalkıyoruz ya terlemiş oluyoruz üşütüyorz
Ben fazla kimyon çayı mağduruyum 😂 eşim sağolsun gaz olmasın derken ateşten yollayacak beni 😂😂😂
Canim çok geçmiş olsun
Sagol canım.

Canım ben hamilelikde hiç kullanmadım doğum sonrası 6 hafta kullandım pıhtı oluşmasın diye
Demekki öyle oluyor anladım canım

Canım ben hastanede yattığım için gerekli herşey yapılmıştı zaten öncesinde yapılanlar sana bilgi verir hadi bakalım paşam salı günümü geliyor sağlıkla kavuşun inşallah dualarımız sizinle olacak🥰
Salı günü anestezi için hazırlıklar yapılacamis hem son nst felan dedi Perşembe nasipse kuzum doğum bende sadece kan mi aliolar hala derdim çok kan alcaklrmi 🙈 korkuom ya doğumu merak etmiorum kaç kat kescek 😂😂

Salı günü anestezi için hazırlıklar yapılacamis hem son nst felan dedi Perşembe nasipse kuzum doğum bende sadece kan mi aliolar hala derdim çok kan alcaklrmi 🙈 korkuom ya doğumu merak etmiorum kaç kat kescek 😂😂
Sadece kan alıyorlar canım.bende birkaç gün önce hallettim o işleri.kısmetse bende arkandan Cuma günü Doğum yapıyorum.rabbim hepimize rahat,sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

Kandan korkma kızz korkman gereken başka şeyler var 🤪🤪😅😅 tamam şaka şaka. Hiç bir şeyden korkma kuzum akışına bırak. Çok güzel olacak her şey bak çok şanslısın minnakın doğum anına şahit Olcan. Alacaklar miss kokulunu kucağına bırakacaklar 😍😍 🥲🥲

Back
X