- 7 Ocak 2009
- 7.086
- 11.504
- 773
- 35
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #10.121
Canim çok geçmiş olsunAteşim 39 olmuş
Çok ağrıyor bugün heryerim. bakalım nasıl geçecek
Full yatış bugün![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim çok geçmiş olsunAteşim 39 olmuş
Çok ağrıyor bugün heryerim. bakalım nasıl geçecek
Full yatış bugün![]()
Gözün aydın kuzum şükür kavuştunuzKızlar ben cuma sabahı doğum yaptım. Bebekler de ben de iyiyiz. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz![]()
Hadi gözün aydın canımKızlar ben cuma sabahı doğum yaptım. Bebekler de ben de iyiyiz. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz![]()
Tamam canım öyle yapim bendeBen doğum yaptığımdan beri hep kayısılı yedim. Hep ishal gibi oldum en azından dikişlerim zorlanmadı çok şükür kuru kayısı ekle hoşafına![]()
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün hepimiz bir bir doğumlarımızı yaptık çok şükürKızlar ben cuma sabahı doğum yaptım. Bebekler de ben de iyiyiz. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz![]()
Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsünler hayırlı evlat olsunlar ❤Kızlar ben cuma sabahı doğum yaptım. Bebekler de ben de iyiyiz. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz![]()
Canım ben hamilelikde hiç kullanmadım doğum sonrası 6 hafta kullandım pıhtı oluşmasın diyeBu çocuk bakma işi bayağı zormuş
Çocuğu emzirelim aç kalmasın derken cırcır ettik
Tam düzeltiyoruz bı yerden bozuluyor.
Kesin bozuk tüp taktılar bana
Ama kundak yaptık gece en sonunda uyudu ısınınca Allah'a şükür.
Bende üşütmüşümayaklarım sıcak üstümden yelek çıkmıyor anlamadım nasıl oluyo.
Herşey yoluna girecek de bakalim nasıl öğreneceğiz. Eşim sağolsun sabah ilaclarimi veriyo iğnemi yapıyor. Sağolsun bı kimyon çayı yapmış kazanlagaz olmasın derken ateş basiyo
Bir de dikiş yerlerine ara ara sancı giren ve sağ sol boşlukları agrayan var mıVe benhamilelikte oksapar kullanmadım şimdi başladı Dr 1 kutu niye acaba ?
Çok şükür canım gözünüz aydın sağlıkla büyüsün miniklerKızlar ben cuma sabahı doğum yaptım. Bebekler de ben de iyiyiz. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz![]()
Canım ben hastanede yattığım için gerekli herşey yapılmıştı zaten öncesinde yapılanlar sana bilgi verir hadi bakalım paşam salı günümü geliyor sağlıkla kavuşun inşallah dualarımız sizinle olacakKızlar anestezi hazırlığı için sadece kan mi verilio başka neler yapilcak size yapildimi salı günü doğum olcak hastaneye gitcekmisim hazırlık yapılacakmış
Yaa maşallah içimizde 40. Haftaya gelen sadece sensin hayırlısı ile sağlıkla gelsin prensesBenim haftamda olup doğum yapmayan kaldı mı ay![]()
Ben fazla kimyon çayı mağduruyumİnşallah canım ıhlamur da içebilirsin ben de üşütmüştüm ıhlamur içtim bi defa da nane limon yaptım nanesi az olsun. Nane pek tavsiye edilmiyormuş emziren annelere. Gece kalkıyoruz ya terlemiş oluyoruz üşütüyorz
Sagol canım.Canim çok geçmiş olsun
Demekki öyle oluyor anladım canımCanım ben hamilelikde hiç kullanmadım doğum sonrası 6 hafta kullandım pıhtı oluşmasın diye
Oo maşallah kız 40. Hafta olmuş doğur gariBenim haftamda olup doğum yapmayan kaldı mı ay![]()
Salı günü anestezi için hazırlıklar yapılacamis hem son nst felan dedi Perşembe nasipse kuzum doğum bende sadece kan mi aliolar hala derdim çok kan alcaklrmiCanım ben hastanede yattığım için gerekli herşey yapılmıştı zaten öncesinde yapılanlar sana bilgi verir hadi bakalım paşam salı günümü geliyor sağlıkla kavuşun inşallah dualarımız sizinle olacak![]()
Sadece kan alıyorlar canım.bende birkaç gün önce hallettim o işleri.kısmetse bende arkandan Cuma günü Doğum yapıyorum.rabbim hepimize rahat,sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahSalı günü anestezi için hazırlıklar yapılacamis hem son nst felan dedi Perşembe nasipse kuzum doğum bende sadece kan mi aliolar hala derdim çok kan alcaklrmikorkuom ya doğumu merak etmiorum kaç kat kescek
![]()
Kandan korkma kızz korkman gereken başka şeyler varSalı günü anestezi için hazırlıklar yapılacamis hem son nst felan dedi Perşembe nasipse kuzum doğum bende sadece kan mi aliolar hala derdim çok kan alcaklrmikorkuom ya doğumu merak etmiorum kaç kat kescek
![]()