Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Rahat 2 haftadır ayağımda sallıyorum belkide 3 hafta alıştır bence şimdiden ana kucağına onda uyusun belki gazına da iyi gelir canım.
Zaten çok almamıştım hamilelik de

İnşallah düzene girer kuzum

Rahat 2 haftadır ayağımda sallıyorum belkide 3 hafta alıştır bence şimdiden ana kucağına onda uyusun belki gazına da iyi gelir canım.
Zaten çok almamıştım hamilelik de
Elinde sonunda herkes ayağında sallicak kaçış yok bence ben şimdi anneme Diom biz sallamiox kucağında sallio kizioz ama biliom ki bizde sallicaz evet gazinada iyi gelebilir inşallah sever de

Aa nasıl kim bulmuş nerden bulmuş nasıl bulmuş nasıl ifşa
Dıdısının dıdısı o nick kuzenimin görümcesinin kızının ismiydi . Sen görünce merak et mesajları incele kv ile ilgili olanları al ekran görüntüsü at ortalığı karıştırdığını sanıyor ama bende dedim ki gerçekler acıdır

Elinde sonunda herkes ayağında sallicak kaçış yok bence ben şimdi anneme Diom biz sallamiox kucağında sallio kizioz ama biliom ki bizde sallicaz evet gazinada iyi gelebilir inşallah sever de
Valla yapmam dediğin şeyi mecbur yapıyorsun yeterki huysuz olmasın diyorsun

Yok artık ben şok

Makinanız varsa onunla sağım yapin yoksa YouTube den süt sagma vidyolarina bakabilirsiniz. Hastanede emzirme eğitimi veren hemşireler var gittiğinizde onlara sorun yoğun bakım da ki bebeğinizle ilgilenen hemsireden de bilgi alabilirsiniz onlar sizi yönlendirir

Evet ama ben o kadar yiyorum 15 kilo verdim ama sürekli üst deistiriozcamasir yıkama felan kilo veririm gören sasirio çok kilo almıştım çünkü

Yaa siz iyi kilo vermişsiniz Tureed
Ben gittikçe alıyorum sanki hele göbeğim sanki ikizlere hamileydim de birini içeride unutmuşlar gibi
Oy oy dönmesini sevsinler maşallah maşallah canım

Yaa siz iyi kilo vermişsiniz Tureed
Ben gittikçe alıyorum sanki hele göbeğim sanki ikizlere hamileydim de birini içeride unutmuşlar gibi

Oy oy dönmesini sevsinler maşallah maşallah canım
Verirsin kuzum ne bileyim ben yesemde veriorum bende anlamadım normalde kolay kilo veremem

Kizlar şu an anne sütü alıyoruz ama ilerde ise başlayacağım acaba arada biberon mu versem ?emzik alıyor ama biberonu da alır mı
Benim fikrim işe başlamana yakın biberon ver sonra biberona alışır meme istemeyebilir tabi bu varsayım

Kizlar şu an anne sütü alıyoruz ama ilerde ise başlayacağım acaba arada biberon mu versem ?emzik alıyor ama biberonu da alır mı
belli olmaz emzik alıp biberon almayan bebeklerde var cnm
ama işe başlamana yakın dene.. meme reddi olmasın
zaten işe başlayana kadar alışır rahat olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…