- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #11.481
Rahat 2 haftadır ayağımda sallıyorum belkide 3 haftaBoşuna uzulmusum hamileyken çok kilo aldım die daha çok yesemisimne bileyim çok rahat kilo vereceğim i .ne zaman başladınız kuzum ayağında sallamaya bide anakucagini accaz bugün almıştım erken mi bilemedim durmuo artık yanında istio derdi olmasa da her gün farklı oluo cocum sende güzel kilo vermişsin kuzum
İnşallah düzene girer kuzumGeçen 7.gunde yaptı. Sonra düzeldi .
Şimdi yine bozuldu.
Bakalım 2 gün daha beklerim.
Eczanede lavman dedi bebekler için varmış.
Huzursuz değil gayet rahat
Sanırım çiş ile atıyor ne bilim.
1 2 gün daha bekleyelim görelim:)
Büyüdükçe daha düzene giriyorlar gündüz olmasa bile gece uykuları daha düzenli oluyorAynen öyle rahat olmak gerekmiş. Dünkü o gerginliği attım üzerimden. Gün gelecek gece boyu uyumayacak o zaman ne yapicaz
Elinde sonunda herkes ayağında sallicak kaçış yok benceRahat 2 haftadır ayağımda sallıyorum belkide 3 haftaalıştır bence şimdiden ana kucağına onda uyusun belki gazına da iyi gelir canım.
Zaten çok almamıştım hamilelik de
Dıdısının dıdısı o nick kuzenimin görümcesinin kızının ismiydi . Sen görünce merak et mesajları inceleAa nasıl kim bulmuş nerden bulmuş nasıl bulmuş nasıl ifşa
Valla yapmam dediğin şeyi mecbur yapıyorsun yeterki huysuz olmasın diyorsunElinde sonunda herkes ayağında sallicak kaçış yok benceben şimdi anneme Diom biz sallamiox kucağında sallio kizioz ama biliom ki bizde sallicaz evet gazinada iyi gelebilir inşallah sever de
Yok artık ben şokDıdısının dıdısı o nick kuzenimin görümcesinin kızının ismiydi . Sen görünce merak et mesajları incelekv ile ilgili olanları al ekran görüntüsü at ortalığı karıştırdığını sanıyor ama bende dedim ki gerçekler acıdır
Gece uyusun da gündüz önemli değil. Bir şekilde halledilirBüyüdükçe daha düzene giriyorlar gündüz olmasa bile gece uykuları daha düzenli oluyor
İnşallah 40ından sonra düzelir canım sen biraz daha sabretGece uyusun da gündüz önemli değil. Bir şekilde halledilir
Anne sütümü mamamı alıyor?Yaaa kaka yapamıyor çok üzülüyorumama doktor sorun olmayacağını söyledi.
Canım ben yarın fitil alacağım. Çocuk rahat etsin bari.Yaaa kaka yapamıyor çok üzülüyorumama doktor sorun olmayacağını söyledi.
Makinanız varsa onunla sağım yapin yoksa YouTube den süt sagma vidyolarina bakabilirsiniz. Hastanede emzirme eğitimi veren hemşireler var gittiğinizde onlara sorun yoğun bakım da ki bebeğinizle ilgilenen hemsireden de bilgi alabilirsiniz onlar sizi yönlendirirMerhaba 2 gün önce doğum yaptım. Bugün enfeksiyon ve sarılık yüzünden yoğun bakıma yatışı yapıldı bebeğimin. Süt sağ dediler ma sütün daha tam inmemişti. Nasıl yapıcam sütüm kesilir mi göğüslerin şu birkaç saat içinde bile şişti nasıl bir yol izlemem gerekir tavsiye verebilecek olan var mı
Evet ama ben o kadar yiyorum 15 kilo verdim ama sürekli üst deistiriozcamasir yıkama felan kilo veririmgören sasirio çok kilo almıştım çünkü
Yaa siz iyi kilo vermişsinizAynen ya 2 gündür de gündüz uykuları şaştı ayağımda kalırsa uyuyor yerine koyarsam arkamı dönmeden gözler açıkbugün ütü yapayım dedim nerde ayağımda beyefendi yeterki uyusun huysuz olmasın diyorum artık bende bez baglicam altıma wcye gidemiyorum
MaşallahTureed iyi kilo vermişsin canım bende hamile kaldığımın 3 kilo aşağısına düşmüşüm bu gidişle dahada veririm hem çok su içiyorum hemde uykusuzluk bana kilo verdiriyor e birde avantaj emziriyorum
Oy oy dönmesini sevsinler
Verirsin kuzum ne bileyim ben yesemde veriorum bende anlamadım normalde kolay kilo verememYaa siz iyi kilo vermişsinizTureed
Ben gittikçe alıyorum sankihele göbeğim sanki ikizlere hamileydim de birini içeride unutmuşlar gibi
Oy oy dönmesini sevsinlermaşallah maşallah canım
Benim fikrim işe başlamana yakın biberon ver sonra biberona alışır meme istemeyebilir tabi bu varsayımKizlar şu an anne sütü alıyoruz ama ilerde ise başlayacağım acaba arada biberon mu versem ?emzik alıyor ama biberonu da alır mı
belli olmaz emzik alıp biberon almayan bebeklerde var cnmKizlar şu an anne sütü alıyoruz ama ilerde ise başlayacağım acaba arada biberon mu versem ?emzik alıyor ama biberonu da alır mı
Hadi gözün aydın yapmışGünaydın
benim halay ekibim gece iş başındaydı
Allah'ım diyorum netan seylerle mutlu olabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?