• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Hissedensair Hissedensair
Arada yazmıştın sanki diğer topikteyken öyle hatırlıyorum😍 gece gündüz burdayız biz 😅
Sen naptın doğum oldu mu 🤩

Amin amin canım 🤩🤩 maşallah çok şükür seni yormadan gelmiş bebiş 😍 kız mı erkek mi peki

Hahah anneler sevmiyorsa nettir bebe de sevmeyecek 😅😅

Ben doğum yaptıktan 1 hafta sonra kontrole gittiğimde takabilirsin dedi öncesinde yasaktı. Ben almadım evde normal bir korse vardı bel ağrısı için kullandığım onu kullanırım dedim ama ağrıdan cesaret edemedim. Daha sonra o koca göbeğimden hızlı hareket etmek zor gelince bir kaç gün taktım ama çok sıcaktı bıraktım inanılmaz terliyor insan

Dur bakim bacım😅😅
Evet 38 haftada sezaryan ile gerçekleşti şükür şuan 48 günlük olduk ☺️🐣

Amin amin canım 🤩🤩 maşallah çok şükür seni yormadan gelmiş bebiş 😍 kız mı erkek mi peki

Ben doğum yaptıktan 1 hafta sonra kontrole gittiğimde takabilirsin dedi öncesinde yasaktı. Ben almadım evde normal bir korse vardı bel ağrısı için kullandığım onu kullanırım dedim ama ağrıdan cesaret edemedim. Daha sonra o koca göbeğimden hızlı hareket etmek zor gelince bir kaç gün taktım ama çok sıcaktı bıraktım inanılmaz terliyor insan
Kız canım 🥰

Ay deme ya valla sütyen bile fazla gelirken onuda nasıl takacağım bilmiyorum gerçekten ama birazda olsa takmam lazım takabilirim inşallah 🤲

çevrende varsa kanguru kullanan önce dene :KK70:
Hahah yok galiba 😅 şansa kadere artık 😅
Evet 38 haftada sezaryan ile gerçekleşti şükür şuan 48 günlük olduk ☺️🐣
Oh oh maşallah kırkı bile çıkmış. Seninki kız mı erkek mi. Sağlıkla büyüsün inşallah 🥳 😍
Kız canım 🥰

Ay deme ya valla sütyen bile fazla gelirken onuda nasıl takacağım bilmiyorum gerçekten ama birazda olsa takmam lazım takabilirim inşallah 🤲
Ohh yerim onu bize bir gelin daha geldi nefessss😅😅🤪 Nefes0858 Nefes0858
Takınca o sarkan göbeği toparlıyor ya hareket etmen daha kolay oluyor 🤩 ama ara sıra çıkar belin dinlensin. Bu tür korseleri uzun süre kullanınca o kaslar zayıflıyor diye biliyorum

Bakim bugün birini aldırayım off bitsin artık gaz çilemiz ya. Siz 3 aylık oldunuz nasıl hafifledi mi
Biter inşallah canım biz daha iyiydik ama şu 3 4 gündür gazlı biraz oda damlayı vermiyordum bugün vericem yine

Oh oh maşallah kırkı bile çıkmış. Seninki kız mı erkek mi. Sağlıkla büyüsün inşallah 🥳 😍

Takınca o sarkan göbeği toparlıyor ya hareket etmen daha kolay oluyor 🤩 ama ara sıra çıkar belin dinlensin. Bu tür korseleri uzun süre kullanınca o kaslar zayıflıyor diye biliyorum
Bize gelin olmaz kankimiz o bizim 😂😂😂

Evet erkeklerimiz çok bu sene maşallah 🥰🧿
Öyle yapayım canım çok sağol evet sürekli takmakta iyi değil diyorlar.

Ben kızımı veremem kimselere 🤭daha kokusunu yeni duydum kız durun hele erkek analari🤣😅🤭🥰
Bak şimdiden adını koyalım ilerisini düşünelim 🤣🤣🤣
Rabbim sağlık versin bütün kuzularımıza onlar bizim mucizelerimiz ❣️❣️ Allahım şanslarını bahtlarını açık etsin hepsinin hepsi ailesine vatanına başarılı hayırlı evlatlar olsun inşallah gelecekleri parlak olsun yavrularımızın 🤲🤲

Gün bana bugün zor aydı :KK53:
Aynen şuan başım çatlıyor resmen uykusuzluktan gecelerimiz güzeldi bizim niye bozuldu anlamıyorum.5 gündür günlük en fazla 2 saat uyudum vücut dayanamıyor artik.Gunduz zaten pek durmaz onu kabul ettik ama gece daha iyi uyurdu şimdi ikisi de yok 😏

Back
X