Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Evet herşeye dikkat ettim ama ben soğuk yedim içtim ordan da geçti sanırım ama sabah gak yaptı kaç kere bakalım ilerleyen saatlerde ne beklio bizi

Şükür kuzum iyi olsun bebisler için bizim baya iyi güçlü olmamız lazım derlerdi önce kendine bakcan iyi Olcan cidden öylemis

Evet aslında derdi belli olduhunda cocum duruo ben acemi anne çocuk napsin dilemi gelsin aglio bilcem işte gazı çok önemsemedim bizimki de gazlı bebemis şimdi az emsede ugrasiom
Aynen öyle önce biz iyi olucaz
Sen acemi ama güçlü anne git gide anlıyorsun bak az emsin hemen çıkar benimkide 2 gündür gazlı

Aynen öyle önce biz iyi olucaz
Sen acemi ama güçlü anne git gide anlıyorsun bak az emsin hemen çıkar benimkide 2 gündür gazlı
Ahh bizim bebeler gazlı çıktı benimki bide çok kusuo uykusunda az önce nasi kustu bide yüzünü eksitio belli midesi bulanio acaba neden yapio gazida çıktı bugün öyle çok emmedi normal emdi

Ahh bizim bebeler gazlı çıktı benimki bide çok kusuo uykusunda az önce nasi kustu bide yüzünü eksitio belli midesi bulanio acaba neden yapio gazida çıktı bugün öyle çok emmedi normal emdi
Canım belkide fazla emiyor her mizirdandiginda veriyorsan fazla geliyordur doktoruna bir sor istersen yada daha erken git kontrole için rahat eder.
Reflü yatağı almış mıydın sen

Canım belkide fazla emiyor her mizirdandiginda veriyorsan fazla geliyordur doktoruna bir sor istersen yada daha erken git kontrole için rahat eder.
Reflü yatağı almış mıydın sen
Evet evet daha erken gitmeliyim aklımda bı sürü soru bilemedim ki bazen aç olmasa güvende kalmak içinde emio ya orda mi çok kacio bilemedim.yok keşke alsamisim Reflü yatağı bebyblnest aldım die almamistim

Evet evet daha erken gitmeliyim aklımda bı sürü soru bilemedim ki bazen aç olmasa güvende kalmak içinde emio ya orda mi çok kacio bilemedim.yok keşke alsamisim Reflü yatağı bebyblnest aldım die almamistim
Aynen canım hem güvende kalmak için hem emzik niyetine emiyorlar bu sefer fazla geliyor kusuyorlar bizde doymuyor diye habire istedikçe veriyoruz aklında kalacağına erkenden git sor yada ara canım.
Sen yatağının baş kısmına alttan biraz meyil ver reflü gibi belki kusmasınıda engeller canım

Yaa yerim sizi cidden kollarında uyumasının verdiği duygu tarif edilemez bizde bazen sabahları yapıyoruz. Deli oluyorum onu izlemekten uyuyamıyorum Rabbim herkese nasip etsin
Bebeğim nasıl oldun
Çok şükür bugün daha iyiyim canım ya akşam lahana sardım yattım ağrımı almış. Emzirmeye kalkınca tekrar değiştirdim yine onunla uyudum bilmiyorum zararı olur mu ama çok şükür damarları açmış bugün süt daha iyi geliyordu dün damla damlaydı. Gittikçe açılır eskisi gibi olur dimi doktora gitmeme gerek var mı
Ben oğlumu kimseye vermem
Hahah kız işte en azından yabancıya gitmezler ah bacımmm bak şimdi bunlar aşık olacak abooo aşk acısı çekecekler bide yolarım ben oğlumu üzecek kızı
Kiz dur altın çok yüksek
Hahah direkt kaçırmak mantıklı aslında
Catlak-kurabiye I iklime_06 canlar oyun halilariniz geldimi nasıl
Canım ya benim aldığım kadının bebeği hastalanmış salı günü verecek kargoya bakalım bende çok merak ediyorum. Sen ne yaptın alacak mısın

Bal0ncuk sana burdan sesleneyim dedim menenjit aşılarını sendemi 2sinden karışık 5 dozmu yaptırdın yoksa birinimi 5 doz umarım doğru sorabildim
Cnm bexsero 3 doz
Menetra 2doz şeklinde

Şuan 1 bexsero 1de menetra kaldı

Doğru sordun evet :)

Eskiden nimenrix varmş halada var.. Bizim dr menetra seçiyor

3 aylıkken bexsero 1. doz
5 aylkkken bexsero 2. Doz
9 aylıkken menetra 1. Doz olmuşuz şuana kadar

İşte şimdi 12 aylıkken menetra 2. Ve son doz olacaz

13 aylıkken gelecek ay ise bexsero 3. Doz son :)

Rotada ise rotarix vurulmuşuz 2 doz
Oda 2 aylıkken ilk doz
3 aylıkken 2. Ve son doz :)

Çok şükür kuzum

Kuzum benimde aklımda alttan desteklesem misal battaniye felan mi koyayım iyi olurmu hep öyle mi kalsın uyurken felan

Amin güzelim

Kuzum benimde aklımda alttan desteklesem misal battaniye felan mi koyayım iyi olurmu hep öyle mi kalsın uyurken felan
Ben altına battaniye koydum canım reflü yatağı gibi eğimli oldu biraz. Kışlık battaniye aldın mıydı sen. Hani çok kalın olmasın çokta ince olmasın orta halli bir şey koy

Aynen yabancıya gitmezler şimdi bu aşk acısını niye karıştırdın dert oldu bak
Bizim evlatların zamanına kim bilir neler olacak kaçırmak mantıklı
Bende 1 tane beğendim eşime sorayım al derse alıcam bizimki ayaklarını bi yerden destek alırsa itekleyip vurmayı seviyor belki oyun halısının o ayak oyuncağına da vurur hoşuna gider pazartesi kargoya veririm dedi kadın

Çok güzel açıkladın canım sağol bunu ss alıyorum ki bi daha sormayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…