- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #11.141
Evet herşeye dikkat ettim ama ben soğuk yedim içtim ordan da geçti sanırım ama sabah gak yaptı kaç kere bakalım ilerleyen saatlerde ne beklio biziYa maşallah ne güzel uyumuşsunuz bizde sabah ilk uykumuzu koyun koyuna yapıyoruzbebeler bize değil biz onlara ayak uydurucaz canım öncelik onların inşallah olmaz ama sende dikkat et soğuk bisey içmek bile ona gaz haberin olsun
Pozitif düşün canımEvet herşeye dikkat ettim ama ben soğuk yedim içtim ordan da geçti sanırım ama sabah gak yaptı kaç kere bakalım ilerleyen saatlerde ne beklio bizi
Şükür kuzum iyi olsun bebisler için bizim baya iyi güçlü olmamız lazım derlerdi önce kendine bakcan iyi Olcan cidden öylemisBence iyi bacımız yüzü gülüyor bugün maşallah
Evet aslında derdi belli olduhunda cocum duruo ben acemi annePozitif düşün canım
Kiz dur altın çok yüksekTopikte beşik kertmesi yapalım barikızlar yabancı ellere gitmesin
Şükür kuzum iyi olsun bebisler için bizim baya iyi güçlü olmamız lazım derlerdi önce kendine bakcan iyi Olcan cidden öylemis
Aynen öyle önce biz iyi olucazEvet aslında derdi belli olduhunda cocum duruo ben acemi anneçocuk napsin dilemi gelsin aglio bilcem işte gazı çok önemsemedim bizimki de gazlı bebemis şimdi az emsede ugrasiom
Ahh bizim bebeler gazlı çıktı benimki bide çok kusuo uykusunda az önce nasi kustu bide yüzünü eksitio belli midesi bulanio acaba neden yapio gazida çıktı bugün öyle çok emmedi normal emdiAynen öyle önce biz iyi olucaz
Sen acemi ama güçlü anne git gide anlıyorsun bak az emsin hemen çıkar benimkide 2 gündür gazlı
Canım belkide fazla emiyor her mizirdandiginda veriyorsan fazla geliyordur doktoruna bir sor istersen yada daha erken git kontrole için rahat eder.Ahh bizim bebeler gazlı çıktı benimki bide çok kusuo uykusunda az önce nasi kustu bide yüzünü eksitio belli midesi bulanio acaba neden yapio gazida çıktı bugün öyle çok emmedi normal emdi
Evet evet daha erken gitmeliyim aklımda bı sürü soru bilemedim ki bazen aç olmasa güvende kalmak içinde emio ya orda mi çok kacio bilemedim.yok keşke alsamisim Reflü yatağı bebyblnest aldım die almamistimCanım belkide fazla emiyor her mizirdandiginda veriyorsan fazla geliyordur doktoruna bir sor istersen yada daha erken git kontrole için rahat eder.
Reflü yatağı almış mıydın sen
Aynen canım hem güvende kalmak için hem emzik niyetine emiyorlar bu sefer fazla geliyor kusuyorlar bizde doymuyor diye habire istedikçe veriyoruzEvet evet daha erken gitmeliyim aklımda bı sürü soru bilemedim ki bazen aç olmasa güvende kalmak içinde emio ya orda mi çok kacio bilemedim.yok keşke alsamisim Reflü yatağı bebyblnest aldım die almamistim
Yaa yerim siziBugün sabh 10 dan beri ogluslanuyuduk bizim derdimiz güven mi koku mu onuda eşim dedi yanına yattım elim üstünde sürekli öyle güzel uyudu bende uyumuşum kalkınca nasi olcak bilmiorum kokuya alıştı sanırım bebeim yanlız kalmakta istemio huyu suyu na aliscaz . inşallah bugün gazimiz olmaz amin
Çok şükür bugün daha iyiyim canım ya akşam lahana sardım yattım ağrımı almış. Emzirmeye kalkınca tekrar değiştirdim yine onunla uyudum bilmiyorum zararı olur mu ama çok şükür damarları açmış bugün süt daha iyi geliyordu dün damla damlaydı. Gittikçe açılır eskisi gibi olur dimi doktora gitmeme gerek var mıBebeğim nasıl oldun
Hahah kız işte en azından yabancıya gitmezlerBen oğlumu kimseye vermem
Hahah direkt kaçırmak mantıklı aslındaKiz dur altın çok yüksek
Canım ya benim aldığım kadının bebeği hastalanmış salı günü verecek kargoya bakalım bende çok merak ediyorum. Sen ne yaptın alacak mısın
Cnm bexsero 3 dozBal0ncuk sana burdan sesleneyim dedim menenjit aşılarını sendemi 2sinden karışık 5 dozmu yaptırdın yoksa birinimi 5 doz umarım doğru sorabildim
Çok şükür kuzumYaa yerim sizicidden kollarında uyumasının verdiği duygu tarif edilemez bizde bazen sabahları yapıyoruz. Deli oluyorum onu izlemekten uyuyamıyorum Rabbim herkese nasip etsin
Çok şükür bugün daha iyiyim canım ya akşam lahana sardım yattım ağrımı almış. Emzirmeye kalkınca tekrar değiştirdim yine onunla uyudum bilmiyorum zararı olur mu ama çok şükür damarları açmış bugün süt daha iyi geliyordu dün damla damlaydı. Gittikçe açılır eskisi gibi olur dimi doktora gitmeme gerek var mı
Hahah kız işte en azından yabancıya gitmezlerah bacımmm bak şimdi bunlar aşık olacak abooo aşk acısı çekecekler bide yolarım ben oğlumu üzecek kızı
Hahah direkt kaçırmak mantıklı aslında
Canım ya benim aldığım kadının bebeği hastalanmış salı günü verecek kargoya bakalım bende çok merak ediyorum. Sen ne yaptın alacak mısın
Kuzum benimde aklımda alttan desteklesem misal battaniye felan mi koyayım iyi olurmu hep öyle mi kalsın uyurken felanAynen canım hem güvende kalmak için hem emzik niyetine emiyorlar bu sefer fazla geliyor kusuyorlar bizde doymuyor diye habire istedikçe veriyoruzaklında kalacağına erkenden git sor yada ara canım.
Sen yatağının baş kısmına alttan biraz meyil ver reflü gibi belki kusmasınıda engeller canım
Amin güzelimYaa yerim sizicidden kollarında uyumasının verdiği duygu tarif edilemez bizde bazen sabahları yapıyoruz. Deli oluyorum onu izlemekten uyuyamıyorum Rabbim herkese nasip etsin
Çok şükür bugün daha iyiyim canım ya akşam lahana sardım yattım ağrımı almış. Emzirmeye kalkınca tekrar değiştirdim yine onunla uyudum bilmiyorum zararı olur mu ama çok şükür damarları açmış bugün süt daha iyi geliyordu dün damla damlaydı. Gittikçe açılır eskisi gibi olur dimi doktora gitmeme gerek var mı
Hahah kız işte en azından yabancıya gitmezlerah bacımmm bak şimdi bunlar aşık olacak abooo aşk acısı çekecekler bide yolarım ben oğlumu üzecek kızı
Ben altına battaniye koydum canım reflü yatağı gibi eğimli oldu biraz. Kışlık battaniye aldın mıydı sen. Hani çok kalın olmasın çokta ince olmasın orta halli bir şey koyKuzum benimde aklımda alttan desteklesem misal battaniye felan mi koyayım iyi olurmu hep öyle mi kalsın uyurken felan
Aynen yabancıya gitmezlerYaa yerim sizicidden kollarında uyumasının verdiği duygu tarif edilemez bizde bazen sabahları yapıyoruz. Deli oluyorum onu izlemekten uyuyamıyorum Rabbim herkese nasip etsin
Çok güzel açıkladın canım sağol bunu ss alıyorum ki bi daha sormayayımCnm bexsero 3 doz
Menetra 2doz şeklinde
Şuan 1 bexsero 1de menetra kaldı
Doğru sordun evet :)
Eskiden nimenrix varmş halada var.. Bizim dr menetra seçiyor
3 aylıkken bexsero 1. doz
5 aylkkken bexsero 2. Doz
9 aylıkken menetra 1. Doz olmuşuz şuana kadar
İşte şimdi 12 aylıkken menetra 2. Ve son doz olacaz
13 aylıkken gelecek ay ise bexsero 3. Doz son :)
Rotada ise rotarix vurulmuşuz 2 doz
Oda 2 aylıkken ilk doz
3 aylıkken 2. Ve son doz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?