- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #11.161
Anladım kuzum bende yapaim ya çocum çok kusuoBen altına battaniye koydum canım reflü yatağı gibi eğimli oldu biraz. Kışlık battaniye aldın mıydı sen. Hani çok kalın olmasın çokta ince olmasın orta halli bir şey koy
Paniksuyun dediği gibi yap canım çok yükseltme hafif meyil ver belki iyi gelir kusmazKuzum benimde aklımda alttan desteklesem misal battaniye felan mi koyayım iyi olurmu hep öyle mi kalsın uyurken felan
İnşallah canımPaniksuyun dediği gibi yap canım çok yükseltme hafif meyil ver belki iyi gelir kusmaz
Rica ederm cnmÇok güzel açıkladın canım sağol bunu ss alıyorum ki bi daha sormayayım
Evet canım bizim doktorumuz da zamanı gelince konuşuruz dedi bu ay rotarix ilk dozu olduk onu söyledi bi dahaki ay menenjiti soracağım bakalım nasıl ayarliyacak biz prematüre olduğumuz için doktor ayarlıyor herşeyi. Sizlerden ön bilgi alayım dedimRica ederm cnm
Her dr'un önerisi farklı olabiliyor aşılarda bebeğin gelişimine görw
Ah sorma neler geliyor aklına insanın hep de emzirirken düşünüyorumAynen yabancıya gitmezlerşimdi bu aşk acısını niye karıştırdın dert oldu bak
Bizim evlatların zamanına kim bilir neler olacak kaçırmak mantıklı
Bende 1 tane beğendim eşime sorayım al derse alıcam bizimki ayaklarını bi yerden destek alırsa itekleyip vurmayı seviyor belki oyun halısının o ayak oyuncağına da vurur hoşuna gider pazartesi kargoya veririm dedi kadın
Kafamda deli sorularAh sorma neler geliyor aklına insanın hep de emzirirken düşünüyorummisal bıyıklarına bakıyorum of sen büyüycdn delikanlı olacan buralarda bıyık çıkacak diyorum
Aynen o çok iyi olur hem bacak hareketi yapmış olur. Benimki de verseydi de elime gelseydi heyecanla bekliyorum. Bu geçen attığımda mı var ayak yeri kız ben hiç dikkat etmedim ona
Hee anladım balım. Ay evet aslında o piyanolu olanları da çol merak ediyorum da bakalım nasıl olacak. Ay üzerinde bir saat kendi kendine oynasa yeter. En azından işimi görürümKafamda deli sorular
Eşim 2. El istemiyor bende şu piyanolu olanlardan alıcam. Senin attığında yok ama aynı markanın başka modelinde var canım
Valla yarım saat oynasa yeterHee anladım balım. Ay evet aslında o piyanolu olanları da çol merak ediyorum da bakalım nasıl olacak. Ay üzerinde bir saat kendi kendine oynasa yeter. En azından işimi görürüm
Tek bakiyorum.ben bebislere
Bebek anneyi tanıyınca dökülür derler ve 3. Ayda başlar geneldeOmuzumuza alıp sırtını ovdugumuz pozisyon varya ben öyle yapıyorum ayaklarını hafif karnına çekiyorum rahatlıyor.
Bu ara benimkinin karnı guruluduyor sanki aç gazdan galiba Bağırsakları çalışıyor yada
Kızlar sizin saçınız dökülüyor mu benim çok dökülüyor normalde dökülmezdi bir banyo yapayım duşun içi saç doluyor tarayınca yarısı geliyor zaten
Allah kolaylık versin canım biz iyiyiz çok şükür siz nasılsınızTek bakiyorum.ben bebisleredogum yaptığım günden beri esimin yüzünü bile göremiyorum o kadar diyim herkeste hersey yolunda mi
Tamda öyle vallaBebek anneyi tanıyınca dökülür derler ve 3. Ayda başlar genelde
Baslandlhix için çok fazla bekletinizValla yarım saat oynasa yeter
Senin aldığın nasıldı. 15 dk dursa bile iyi hem ona hem banaBaslandlhix için çok fazla bekletinizBenim oğlan çok sevdi oyun halisini başlarda 5dk 10 dk derken maksimum yarık saat o da çok nasır ortalama 15 dk rahat duruyor
Geldi canım iyi ki almışım sevdi benim minnak
Klasik.basit bir şey ama renkler çok ilgisini çekiyor zaten başka bir şeyde olsa bile kendisi de hareketli olduğu için oyuncaklar sallanıyor onlar sallandikca heyecandan çıldırıyor kendini kusturacak kadarSenin aldığın nasıldı. 15 dk dursa bile iyi hem ona hem banamaşallah paşaya
Yaa Rabbim kolaylık versin canım benimTek bakiyorum.ben bebisleredogum yaptığım günden beri esimin yüzünü bile göremiyorum o kadar diyim herkeste hersey yolunda mi
Ya maşallah ne güzel sevmis paşamKlasik.basit bir şey ama renkler çok ilgisini çekiyor zaten başka bir şeyde olsa bile kendisi de hareketli olduğu için oyuncaklar sallanıyor onlar sallandikca heyecandan çıldırıyor kendini kusturacak kadar
Sağolasın canım.Sizinkiler de sever inşYa maşallah ne güzel sevmis paşamgüle güle oynasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?