Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Rica ederm cnm
Her dr'un önerisi farklı olabiliyor aşılarda bebeğin gelişimine görw
Evet canım bizim doktorumuz da zamanı gelince konuşuruz dedi bu ay rotarix ilk dozu olduk onu söyledi bi dahaki ay menenjiti soracağım bakalım nasıl ayarliyacak biz prematüre olduğumuz için doktor ayarlıyor herşeyi. Sizlerden ön bilgi alayım dedim

Ah sorma neler geliyor aklına insanın hep de emzirirken düşünüyorum misal bıyıklarına bakıyorum of sen büyüycdn delikanlı olacan buralarda bıyık çıkacak diyorum
Aynen o çok iyi olur hem bacak hareketi yapmış olur. Benimki de verseydi de elime gelseydi heyecanla bekliyorum. Bu geçen attığımda mı var ayak yeri kız ben hiç dikkat etmedim ona

Kafamda deli sorular
Eşim 2. El istemiyor bende şu piyanolu olanlardan alıcam. Senin attığında yok ama aynı markanın başka modelinde var canım

Kafamda deli sorular
Eşim 2. El istemiyor bende şu piyanolu olanlardan alıcam. Senin attığında yok ama aynı markanın başka modelinde var canım
Hee anladım balım. Ay evet aslında o piyanolu olanları da çol merak ediyorum da bakalım nasıl olacak. Ay üzerinde bir saat kendi kendine oynasa yeter. En azından işimi görürüm

Bebek anneyi tanıyınca dökülür derler ve 3. Ayda başlar genelde

Baslandlhix için çok fazla bekletiniz Benim oğlan çok sevdi oyun halisini başlarda 5dk 10 dk derken maksimum yarık saat o da çok nasır ortalama 15 dk rahat duruyor
Senin aldığın nasıldı. 15 dk dursa bile iyi hem ona hem bana maşallah paşaya

Senin aldığın nasıldı. 15 dk dursa bile iyi hem ona hem bana maşallah paşaya
Klasik.basit bir şey ama renkler çok ilgisini çekiyor zaten başka bir şeyde olsa bile kendisi de hareketli olduğu için oyuncaklar sallanıyor onlar sallandikca heyecandan çıldırıyor kendini kusturacak kadar

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-23-22-05-09-43_3675023723ee1ce7d88b54b36b7d5027.webp
    73,5 KB · Görüntüleme: 26
Klasik.basit bir şey ama renkler çok ilgisini çekiyor zaten başka bir şeyde olsa bile kendisi de hareketli olduğu için oyuncaklar sallanıyor onlar sallandikca heyecandan çıldırıyor kendini kusturacak kadar
Ya maşallah ne güzel sevmis paşam güle güle oynasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…