Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ben şu an ağlıyorum geçmiş yazıları okuyum dedim doğum anıma gittim o haftanın telaşı sizin beni merak etmeniz ne zorlu zamanlardı şimdi mucizem yanımda çok şükür hepimiz gün geldi zorlu zamanlardan geçtik simdi evlatlarımız yanımızda ama bu seferde gazları uykuları beslenmeleri bunların tedirginliği yaşıyoruz gün gelecek geçmiş yazıları tekrar okuduğumuz da neler yaşamışız diyeceğiz belki o zaman evlatlarımız konuşmaya emeklemeye ek gıdaya geçmiş olacak o zamanda bunu yemiyor şunu yemiyor diyeceğiz ah biz anneler Rabbim evlatlarımızla uzun sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin hepsini korusun ben oğlumu çok seviyorum çok aşığım ona iyiki Rabbim bize nasip etti isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın ben niye böyle duygusallaştım ya göz yaşım durmuyor

Canım benim evet ne günlerdi şimdi neler konusuoz ama yine onlar için endiselenioruz uyuduhunda kokusu nu ozluorum uyansın die bakiorum bı tarfatan da uyusun die ugrasiorum ahh evlatlarımızı korusun Allah'ım

Sağol canım benimki k tane damla denediysek olmadı doktot işe yaramıyor dedi daha fazla damla kızına verme dedi zeytinyağı ver dedi masaj sürekli yap dedi benimli tuvaletini yapıyor gazı çok sıkışıyor biraz gider böyle doktor 3. Aya kadar oluyor dedi

Canım benim evet ne günlerdi şimdi neler konusuoz ama yine onlar için endiselenioruz uyuduhunda kokusu nu ozluorum uyansın die bakiorum bı tarfatan da uyusun die ugrasiorum ahh evlatlarımızı korusun Allah'ım
Amin canım bende öyleyim uyuyunca çok özlüyorum

Hangi su ni kuzum oglus durdukça baktım okudum ama görmedim cevap yazamdhm olmustr
Üçlü mesaj yazmıştım kuzum emzirdikten sonra kaldırmıyorum falan dedim. Sende öyle dene o zaman biraz daha az geçiyor kusmalar
Benimki zaten ayakları hiç düz tutmuyor ki gazdan yavrucum sürekli topluyor
Off ya seninde mi dökülüyor ay sorma valla çıldırıyorum bende. Önce dökülürdü zaten gebelikte ne güzel durmuştu şimdi yine aynı hatta daha mı fazla ne. Kestirdim yine aynı. 3e vurasım geliyor kafamı,
Ya çenn çok mu duygusalsın ne günler atlattık ne günler atlatwcağız ay kız belki bebelerin düğün telaşlarında bile biz hala burada olacağız, tamam çok ileriye gittim pöff yaşlanmış halimizi düşünemiyorum ben şimdiden unutkanım
Oda var canım ama yüZü omuzuna dönğk şekilde yedikten sonra çıkartın dedi
Hee tamam canım genelde öyle yapıyorum bende. Oy Bi geçseydi şu 3. 4. Ayı falan

Sabah fena duygusaldım
Benim dökülmezdi ama şimdi çok dökülüyor kestirdim sanki daha çoğaldı
Yaşlı ve kaynana olmuş halimiz

Evet ben onu okudum hatta eşime anlatiodum ama cevap verememisim ah oglus

Olsun canım okuduysan sorun yok hepimizde oluyor öyle. Oğlan ağlayınca teli nasıl nerede ne zaman attık bilemiyoruz
Bugün sabh 10 dan beri ogluslanuyuduk bizim derdimiz güven mi koku mu onuda eşim dedi yanına yattım elim üstünde sürekli öyle güzel uyudu bende uyumuşum kalkınca nasi olcak bilmiorum kokuya alıştı sanırım bebeim yanlız kalmakta istemio huyu suyu na aliscaz . inşallah bugün gazimiz olmaz amin

Bebeğim nasıl oldun

Ya maşallah ne güzel uyumuşsunuz bizde sabah ilk uykumuzu koyun koyuna yapıyoruz bebeler bize değil biz onlara ayak uydurucaz canım öncelik onların inşallah olmaz ama sende dikkat et soğuk bisey içmek bile ona gaz haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…