- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #11.121
Başlarda derin yatio su iki gündür tetikte yatio hemen aglio cocum inşallah canimOglus durdukça uyudukça sende yat dinlen kuzum bugün inşallah çok iyi geçer gününüz
Canım benimBen şu an ağlıyorum geçmiş yazıları okuyum dedim doğum anıma gittim o haftanın telaşı sizin beni merak etmeniz ne zorlu zamanlardı şimdi mucizem yanımda çok şükürhepimiz gün geldi zorlu zamanlardan geçtik simdi evlatlarımız yanımızda ama bu seferde gazları uykuları beslenmeleri bunların tedirginliği yaşıyoruz gün gelecek geçmiş yazıları tekrar okuduğumuz da neler yaşamışız diyeceğiz belki o zaman evlatlarımız konuşmaya emeklemeye ek gıdaya geçmiş olacak o zamanda bunu yemiyor şunu yemiyor diyeceğiz ah biz anneler Rabbim evlatlarımızla uzun sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin hepsini korusun ben oğlumu çok seviyorum çok aşığım ona iyiki Rabbim bize nasip etti isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın ben niye böyle duygusallaştım ya göz yaşım durmuyor
Sağol canım benimki k tane damla denediysek olmadı doktot işe yaramıyor dedi daha fazla damla kızına verme dedi zeytinyağı ver dedi masaj sürekli yap dedi benimli tuvaletini yapıyor gazı çok sıkışıyor biraz gider böyle doktor 3. Aya kadar oluyor dediÇok geçmiş olsun kuzum evet sabretcez bende gitcektim eşim bı gün daha bekleyelim dedi.bacaguni kaldırıp gazını cikario kakası ni yapio bizim skintimiz az öncede anladım hızlı emio daha memedeyken kustuyada benden gecio dediğin gibi farklı bişe verdimi gaz damlası felan yada şunu yap dedimi aynı saatte yapio iki dir seninde öylemi oluo canim
Oda var canım ama yüZü omuzuna dönğk şekilde yedikten sonra çıkartın dediEki Görüntüle 3101325
Dediğin pozisyon şu mu canım
Amin canım bende öyleyim uyuyunca çok özlüyorumCanım benimevet ne günlerdi şimdi neler konusuoz ama yine onlar için endiselenioruz uyuduhunda kokusu nu ozluorum uyansın die bakiorum bı tarfatan da uyusun die ugrasiorum ahh evlatlarımızı korusun Allah'ım
Üçlü mesaj yazmıştım kuzum emzirdikten sonra kaldırmıyorum falan dedim. Sende öyle dene o zaman biraz daha az geçiyor kusmalarHangi su ni kuzum oglus durdukça baktım okudum ama görmedim cevap yazamdhm olmustr
Benimki zaten ayakları hiç düz tutmuyor kiOmuzumuza alıp sırtını ovdugumuz pozisyon varya ben öyle yapıyorum ayaklarını hafif karnına çekiyorum rahatlıyor.
Bu ara benimkinin karnı guruluduyor sanki aç gazdan galiba Bağırsakları çalışıyor yada
Kızlar sizin saçınız dökülüyor mu benim çok dökülüyor normalde dökülmezdi bir banyo yapayım duşun içi saç doluyor tarayınca yarısı geliyor zaten
Hee tamam canım genelde öyle yapıyorum bende. Oy Bi geçseydi şu 3. 4. Ayı falanOda var canım ama yüZü omuzuna dönğk şekilde yedikten sonra çıkartın dedi
Sabah fena duygusaldımÜçlü mesaj yazmıştım kuzum emzirdikten sonra kaldırmıyorum falan dedim. Sende öyle dene o zaman biraz daha az geçiyor kusmalar
Benimki zaten ayakları hiç düz tutmuyor kigazdan yavrucum sürekli topluyor
Off ya seninde mi dökülüyor ay sorma valla çıldırıyorum bende. Önce dökülürdü zaten gebelikte ne güzel durmuştu şimdi yine aynı hatta daha mı fazla ne. Kestirdim yine aynı. 3e vurasım geliyor kafamı,
Ya çenn çok mu duygusalsınne günler atlattık ne günler atlatwcağız ay kız belki bebelerin düğün telaşlarında bile biz hala burada olacağız, tamam çok ileriye gittim pöff yaşlanmış halimizi düşünemiyorum ben şimdiden unutkanım
Hee tamam canım genelde öyle yapıyorum bende. Oy Bi geçseydi şu 3. 4. Ayı falan
Evet ben onu okudum hatta eşime anlatiodum ama cevap verememisim ah oglusÜçlü mesaj yazmıştım kuzum emzirdikten sonra kaldırmıyorum falan dedim. Sende öyle dene o zaman biraz daha az geçiyor kusmalar
Benimki zaten ayakları hiç düz tutmuyor kigazdan yavrucum sürekli topluyor
Off ya seninde mi dökülüyor ay sorma valla çıldırıyorum bende. Önce dökülürdü zaten gebelikte ne güzel durmuştu şimdi yine aynı hatta daha mı fazla ne. Kestirdim yine aynı. 3e vurasım geliyor kafamı,
Ya çenn çok mu duygusalsınne günler atlattık ne günler atlatwcağız ay kız belki bebelerin düğün telaşlarında bile biz hala burada olacağız, tamam çok ileriye gittim pöff yaşlanmış halimizi düşünemiyorum ben şimdiden unutkanım
Hee tamam canım genelde öyle yapıyorum bende. Oy Bi geçseydi şu 3. 4. Ayı falan
Olsun canım okuduysan sorun yokEvet ben onu okudum hatta eşime anlatiodum ama cevap verememisim ah oglus
Ya ama şimdi kaynanalığı hiç demeyeydinSabah fena duygusaldım
Benim dökülmezdi ama şimdi çok dökülüyor kestirdim sanki daha çoğaldı
Yaşlı ve kaynana olmuş halimiz
Bugün sabh 10 dan beri ogluslanuyuduk bizim derdimiz güven mi koku mu onuda eşim dedi yanına yattım elim üstünde sürekli öyle güzel uyudu bende uyumuşum kalkınca nasi olcak bilmiorum kokuya alıştı sanırım bebeim yanlız kalmakta istemio huyu suyu na aliscaz . inşallah bugün gazimiz olmaz aminOlsun canım okuduysan sorun yokhepimizde oluyor öyle. Oğlan ağlayınca teli nasıl nerede ne zaman attık bilemiyoruz
Bebeğim nasıl oldunKızlar tek tek yazamadım ama hiç iyi değilimsıcak suyun altında masaj da yaptım sütü biraz emince iyi oluyorm sonra yine başlıyor üşütmeler. Tamamen nasıl boşalacak bilmiyorum. Sanki damar tıkalıymış gibi çok gelmiyor süt damla damla
Ay ne güldüm kuzum yaTopikte beşik kertmesi yapalım barikızlar yabancı ellere gitmesin
Ben oğlumu kimseye vermemYa ama şimdi kaynanalığı hiç demeyeydinoff nasıl gelinlerimiz olacak acaba
Aynen iyi olur bunu düşünsün kız analarıTopikte beşik kertmesi yapalım barikızlar yabancı ellere gitmesin
Ya maşallah ne güzel uyumuşsunuz bizde sabah ilk uykumuzu koyun koyuna yapıyoruzBugün sabh 10 dan beri ogluslanuyuduk bizim derdimiz güven mi koku mu onuda eşim dedi yanına yattım elim üstünde sürekli öyle güzel uyudu bende uyumuşum kalkınca nasi olcak bilmiorum kokuya alıştı sanırım bebeim yanlız kalmakta istemio huyu suyu na aliscaz . inşallah bugün gazimiz olmaz amin
Bence iyi bacımız yüzü gülüyor bugün maşallahEvet kendimden seni soramadım kuzum nasi oldun daha iyisin demiCatlak-kurabiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?