Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ay i
Hahah öyle olur hep😅 bende aman nede olsa az sonra uyanır dediğimde güzel güzel uyur. Hadi bir saat bari uyuyalım dediğimde de dk başı mız mız😅
İki bacak bir koldu dimi 😥
Kesinlikle aynısı oluyor 😂
Evet canım verem aşısı çok yakıcı onu en sona bıraktı hemşire ona rağmen çok ağladı korkutmuş olmayın da 😂🤭

Selam kızlar yazdıklarınızı tek tek okuyorum
Bizim gündüz uykularımiz en fazla 15 dk hep kucak istiyor bıraktığım an ağlıyor 😐
A.s canım Allah yardımcın olsun zor öylesi de kokunu istiyor demek ki hep.Agliyor mu kucaginda gaz falan mı yoksa kucak mı seviyor

Benimki alıştıra alıştıra uyanio daha teyzesi 🤭🤭 kurduğum saatin yarım saat öncesi felan bagirio ama o sırada kalkma bile müsade etmio bide şuanda uyumasını bekliorum cepil cepil bakio azcik uyusada bende uyusam sallamadim da hic
Yok kız onu demedim hamileyken uyumuyordun ya onu sordum 😅😅
Ay bende ilk başta sallamdm ne güzel gidiyorduk. Annem sonra uyutmakta zorlanjnca bunu sallamaya alıştırmak lazım dedi😬 yaptık bir hata
Ay i
Kesinlikle aynısı oluyor 😂
Evet canım verem aşısı çok yakıcı onu en sona bıraktı hemşire ona rağmen çok ağladı korkutmuş olmayın da 😂🤭
Hahah korkuttun bile 😅 nasıl susturcaz off nasıl tutcaz bende ağlarım artık😬🥺
Oyuncaklarıyla biraz biraz başladık oynamaya bunuda sever sanki hoşuma gitti benimde ama işte temiz nasıl denk gelicek güvenemiyorum🤭🤭
O gardropta 200 TL olanlar temiz gibi duruyordu. Ben 170 e vardı Bi tane baktım iyi durumda onu aldım bakalım nasıl gelecek ben sana yazarım. Hatta sen favorilere ekle. Gece biri mesaj atmış 150ye bırakayım diye. Olur da öylesi denk gelir belki
Bizim gündüz uykularımiz en fazla 15 dk hep kucak istiyor bıraktığım an ağlıyor 😐
Oy kuzum ya çok zor öyle 😬 senin kokunu istiyorsa yanına Bi tişörtünü falan bırak bakalım işe yarayacak mı

Yok kız onu demedim hamileyken uyumuyordun ya onu sordum 😅😅
Ay bende ilk başta sallamdm ne güzel gidiyorduk. Annem sonra uyutmakta zorlanjnca bunu sallamaya alıştırmak lazım dedi😬 yaptık bir hata

Hahah korkuttun bile 😅 nasıl susturcaz off nasıl tutcaz bende ağlarım artık😬🥺

O gardropta 200 TL olanlar temiz gibi duruyordu. Ben 170 e vardı Bi tane baktım iyi durumda onu aldım bakalım nasıl gelecek ben sana yazarım. Hatta sen favorilere ekle. Gece biri mesaj atmış 150ye bırakayım diye. Olur da öylesi denk gelir belki

Oy kuzum ya çok zor öyle 😬 senin kokunu istiyorsa yanına Bi tişörtünü falan bırak bakalım işe yarayacak mı
Doru dedin ya kuzum ahh hamile yken bol uyumak lazımmış dedikleri gibi ben uyumuyodum 😆😆🙈🙈😂

Aleyküm selam bizimde bazen gündüz uykuları düzensiz oluyor kucakçıyız bizde 🤦‍♀️ bana diyorlar kucağa alıştı diyorum ben keyfe almıyorum mecbur yoksa bende isterim dursun işimi yapayım Bi daha küçülmiyecekler kucak istiyorsa alışırsada alışsın bu anları belki Bi daha yaşayamıcam 🤷‍♀️😊

Gardrop uygulamasını yükliyim bende orası daha iyi sanki gelince yazarsın canım

Doru dedin ya kuzum ahh hamile yken bol uyumak lazımmış dedikleri gibi ben uyumuyodum 😆😆🙈🙈😂
Bana uyuduklarına say diyorlar 🤣🤣🤣

Aleyküm selam bizimde bazen gündüz uykuları düzensiz oluyor kucakçıyız bizde 🤦‍♀️ bana diyorlar kucağa alıştı diyorum ben keyfe almıyorum mecbur yoksa bende isterim dursun işimi yapayım Bi daha küçülmiyecekler kucak istiyorsa alışırsada alışsın bu anları belki Bi daha yaşayamıcam 🤷‍♀️😊
Aynen canım uygulamayı indir bak sen.
Bu arada bana da uyuduğuna say diyorlar 😅😅

Denicem canım inşallah işe yarar
Ay evet ya banada diyorlar bu çocuk kucağa alışmış mecbur durmayınca aliyorum diyorum bende

Kızlar sizin kuzuların da boynunun altı kızarıyor mu krem sürüyorum ama yine geçmiyor katlanıyor ya orası kızarmış yavrumun ☹️
Sizin oralar sıcak ya oda etkiliyordur canım. Bizim ilk geldiği Sıralar pişik olmuştu incia krem sürdüm geçti ertesi güne. O pamukla günlük sil canım hatta çok sıcaksa iki kere falan sil belki fayda eder

Sizin oralar sıcak ya oda etkiliyordur canım. Bizim ilk geldiği Sıralar pişik olmuştu incia krem sürdüm geçti ertesi güne. O pamukla günlük sil canım hatta çok sıcaksa iki kere falan sil belki fayda eder
Yarın doktoruna sorucam belki krem verir. Günlük siliyorum canım

Back
X