Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Allah sana güç kuvvet versin canım tek olman zor

Sen uydur kendini ona mıncıkla güldürmeye çalış
Bitter bizim topiğe hosgeldin tecrübeli anne zorda kaldığımızda yetiş tecrübelerin ile
Şimdi sana bir soru benim oğluşum heyecanlanınca elleri ayakları titriyor gibi yapıyor senin kuzuda oluyormuydu perşembe kontrolümüz var soracağım

Hoşbuldum tesadüf Catlak-kurabiye jun yazdığını görünce dayanamadım yazdım bizde olmadı ama bazı bebeklerde heyecandan olurmuş dr sor cnm unutma
Rota aşısı oldu mu bizden bi arkadaşta aşı sonrası olmuştu çok şükür kötü bişey değildi olabiliyormuş

Aklımda soracağım. Yok daha olmadık doktorumuz zamanı olun derse yaptırıcam. Sen yaptırdın mı canım

Aklımda soracağım. Yok daha olmadık doktorumuz zamanı olun derse yaptırıcam. Sen yaptırdın mı canım
Yaptırdın canım 2 doz
Rotaya yakalanınca zor atlatıyor çocuklar eve de bulaşıyor. Eğer onay verirse aksatma

İyi ki geldin canım iyi yapmışsın

demiştik sana bundan sonrası genelde öyle olacak alıştır kendini

İlk ay neyse de ikinci ay bayaa zorlu gecti bizim 3 tane olunca çok ağladı iki üç gün de ağrısı devam etti sonra geçti şükür.Bu ay rahatız sadece boy kilo kontrolü olacak adımız yok

Nöbete devam kapatma gözlerini kızzz
Yok bu sefer nöbet değil gün boyu yatmadı sıpa sabah 7:30 da uyandı sadece bir saat uyuduno da sürekli beşik sallanarak onun dışında emerken meme de kestirmeler yaptı başka uyumadı.12 de emzirdim yatırdım o uyuyor ben oturuyorum

O uyurken uyusaydın bari sonra pişman ediyorlar
Bende korkuyorum ya bu üçlü aşıdan ateş falan çıkmaz inşallah

O uyurken uyusaydın bari sonra pişman ediyorlar
Bende korkuyorum ya bu üçlü aşıdan ateş falan çıkmaz inşallah
Uyku tutmadı tan uyudum o kalktı
Ben iki gün ağrı kesici verdim ateş degilde ağrısı oluyordu huysuzdu.Alt degistirme vs ağlıyordu rahatlasın diye

Gözün aydın canım çok şükür.Masallah paşaya artık sorun olmaz Allah'ın izniyle
Teşekkür ederiz canım inşallah olmaz
İlk ay neyse de ikinci ay bayaa zorlu gecti bizim 3 tane olunca çok ağladı iki üç gün de ağrısı devam etti sonra geçti şükür.Bu ay rahatız sadece boy kilo kontrolü olacak adımız yok
Rota virüsü yaptırmıcakmısın

Uyku tutmadı tan uyudum o kalktı
Ben iki gün ağrı kesici verdim ateş degilde ağrısı oluyordu huysuzdu.Alt degistirme vs ağlıyordu rahatlasın diye
Hahah öyle olur hep bende aman nede olsa az sonra uyanır dediğimde güzel güzel uyur. Hadi bir saat bari uyuyalım dediğimde de dk başı mız mız
İki bacak bir koldu dimi

Tureed uyuyamadığın geceler için pişman mısın
Benimki alıştıra alıştıra uyanio daha teyzesi kurduğum saatin yarım saat öncesi felan bagirio ama o sırada kalkma bile müsade etmio bide şuanda uyumasını bekliorum cepil cepil bakio azcik uyusada bende uyusam sallamadim da hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…