- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.921
Allah sana güç kuvvet versin canım tek olman zorVallahi benimkine bakmak denir mi bilmiyorum. Çok zorlanıyorum. Hep bir kriz hâli. Eşim de sadece geceleri yardım ediyor. Açıkçası evde bir düzen yok. Bebeklere göre davranıyorum. Her gün yemek yapamıyorum. İnanılmaz zayıfladım. Tuvaletimi tutmaktan affedersin kanlı idrar yapmaya başladım, enfeksiyonmus. 3 saatte bir besliyorum. Bir öğün mama bir öğün süt veriyorum. Sütü de çoğunlukla sağıp biberonla veriyorum. Sanırım 2-3 hafta daha idare edip anneme gideceğim. En azinda 1 ay falan kalırım. Sonra onu da alıp gelirim. Öyle böyle 3 ayı atlatirsak biraz daha kolaylasir umarım.
Canım ben de 2,5-3 saatte bir besliyorum. Mama olarak biz hipp combiotic kullaniyoruz. Eşim diyetisyen. Enerji seviyesi ve gaz olayı açısından en iyisi hipp mis. Ama combiotic olanı iyiymiş. Bizim de gündüz uykuları düzensiz.
Bitter bizim topiğe hosgeldinSen uydur kendini onamıncıkla güldürmeye çalış
Hoşbuldum tesadüfBitter bizim topiğe hosgeldintecrübeli anne zorda kaldığımızda yetiş tecrübelerin ile
Şimdi sana bir soru benim oğluşum heyecanlanınca elleri ayakları titriyor gibi yapıyor senin kuzuda oluyormuydu perşembe kontrolümüz var soracağım
Aklımda soracağım. Yok daha olmadık doktorumuz zamanı olun derse yaptırıcam. Sen yaptırdın mı canımHoşbuldum tesadüfCatlak-kurabiye jun yazdığını görünce dayanamadım yazdım bizde olmadı ama bazı bebeklerde heyecandan olurmuş dr sor cnm unutma
Rota aşısı oldu mu bizden bi arkadaşta aşı sonrası olmuştu çok şükür kötü bişey değildi olabiliyormuş
Yaptırdın canım 2 dozAklımda soracağım. Yok daha olmadık doktorumuz zamanı olun derse yaptırıcam. Sen yaptırdın mı canım
Yaptırıcam canım mutlaka menenjit de zamanı gelsin onuda yaptırıcamYaptırdın canım 2 doz
Rotaya yakalanınca zor atlatıyor çocuklar eve de bulaşıyor. Eğer onay verirse aksatma
Gözün aydın canım çok şükür.Masallah paşayaSelam kızlar bugun kardiyoloji kontrolümüz vardı çok şükür iyi geçti 3 ay sonra tekrar çağırdı
Ay durur muyum ağlarken bile mıncırıyorumSen uydur kendini onamıncıkla güldürmeye çalış
İyi ki geldin canım iyi yapmışsınHoşbuldum tesadüfCatlak-kurabiye jun yazdığını görünce dayanamadım yazdım bizde olmadı ama bazı bebeklerde heyecandan olurmuş dr sor cnm unutma
Rota aşısı oldu mu bizden bi arkadaşta aşı sonrası olmuştu çok şükür kötü bişey değildi olabiliyormuş
Nöbete devamGözün aydın canım çok şükür.Masallah paşayaartık sorun olmaz Allah'ın izniyle
Bebişin ilgisi varsa al canım yoksa boşa gidebilir. Yani bizimki dönence ye ilgi gösterince karar verdim ben.Bende inceledim de hoşuma gitti dediğin gibi aktivitesi çok bende mi alsam acaba dolaptan
Evet bende çok korkuyorum bazen gözler gidio açıp tv yi eski diziler oluo gece onlara bakirum ki ayık kalayımya bu arada bebeimin iki gündür huyu deisti şimdi kendi ağlamaya başladı aciktigi zaman uyanio bı kaç kere oldu bide uykuya çok zor dalıyo
İlk ay neyse de ikinci ay bayaa zorlu gecti bizim 3 tane olunca çok ağladı iki üç gün de ağrısı devam etti sonra geçti şükür.Bu ay rahatız sadece boy kilo kontrolü olacak adımız yokNeyse ki hemen susuyor canım. Bizimde ikinci ay aşısı yaklaşıyornapcaz bakalım
Hahah aramıza hoş geldinartık uyandırmaya değil uyutmaya çalışcan aman sakın sallamaya alıştırma ben çok pişmanım
Aynen canım baya pahalı. Aktivitesi çok galiba bakalım ben gardrop tan sipariş verdim Bi tane inşallah güzel gelir
Yok bu sefer nöbet değil gün boyu yatmadı sıpa sabah 7:30 da uyandı sadece bir saat uyuduno da sürekli beşik sallanarak onun dışında emerken meme de kestirmeler yaptı başka uyumadı.12 de emzirdim yatırdım o uyuyor ben oturuyorumNöbete devamkapatma gözlerini kızzz
O uyurken uyusaydın bari sonra pişman ediyorlarYok bu sefer nöbet değil gün boyu yatmadı sıpa sabah 7:30 da uyandı sadece bir saat uyuduno da sürekli beşik sallanarak onun dışında emerken meme de kestirmeler yaptı başka uyumadı.12 de emzirdim yatırdım o uyuyor ben oturuyorum
Uyku tutmadı tan uyudum o kalktıO uyurken uyusaydın bari sonra pişman ediyorlar
Bende korkuyorum ya bu üçlü aşıdanateş falan çıkmaz inşallah
Teşekkür ederiz canım inşallah olmazGözün aydın canım çok şükür.Masallah paşayaartık sorun olmaz Allah'ın izniyle
Rota virüsü yaptırmıcakmısınİlk ay neyse de ikinci ay bayaa zorlu gecti bizim 3 tane olunca çok ağladı iki üç gün de ağrısı devam etti sonra geçti şükür.Bu ay rahatız sadece boy kilo kontrolü olacak adımız yok
Hahah öyle olur hepUyku tutmadı tan uyudum o kalktı
Ben iki gün ağrı kesici verdim ateş degilde ağrısı oluyordu huysuzdu.Alt degistirme vs ağlıyordu rahatlasın diye
Benimki alıştıra alıştıra uyanio daha teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?