- 19 Kasım 2020
- 22.181
- 48.367
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.901
Olabilir canım ıkındıkça kusuyor. Bende önce gece emdikten sonra direkt koyardım ama şimdi gazı çıkmasa bile baya uğraşıyorum ondan sonra bırakıyorum yatağına. Tabi çok uykulu olup bebiş düşürmekten korkmazsamKuzum benim kusmasinin sebebi bumu acaba bazen çoğu zaman cikarmiorum kendi pırt felan yapio emerken die direk gece yatiriorum kusuo acaba kusmasinin sebebi bumu
Aman en iyisi ya yanında yatırmakHee emer beşiğe koy çıkar bi hal oldumyere yatak atıp yan yana yatcaz
Sen nasılsın bebiş nasıl annelik nasıl gidiyor
Maşallah paşama güçlü minnoşum benimSelam kızlar bugun kardiyoloji kontrolümüz vardı çok şükür iyi geçti 3 ay sonra tekrar çağırdı
İnşallah canım ya bakim çok zor geliyor oda alıştı sallanmayacnmm şimdiden bırakmaya başla
zorlanırsın ilerde
yaparsın sen
Kesinlikle canım her bebişin bünyesi farklıdır. Su olayını bende bu gidişimde doktora sorayım. Belki vermeye başlarım. Masaj iyi gelir canım maşallah gaz sorunu yok dedin kabızlığı halledersen rahat olursunuz. Bizde bugün zinco damlaya başladık sende mi sabah akşam 4 damla olacak şekilde veriyorsunArtık bende Mamadan olduğunu düşünüyorum. Çoğunluk grup sma nın kabızlık yapmadığını söylüyor ama çocuga gire değişiyor sanırım.
Gaz damlası kullandık bizde ama gazda sorun yok. Aşağıdan ve yukarıdan çol fazla gaz çıkışı var.
Su veyorum. Ama her beslenmeden sonra değil.
Doktorum ver dedi ama 6 aya kadar su vermenin sakıncası da varmış. O yüzden çok arada kaldım bende günde bir kaç kez veriyorum işte.
Karnına zeytinyağı ile masaj yapıyorum birde ben.
Yok ya nerde anca tırmanıyorAman en iyisi ya yanında yatırmakmememle çocuğu boğmaktan korkmasam yanıma alcam az büyüsün de seninki büyüdü kendi açıp emsin çok hayal kurdum tamam
Zor ya ben onca sene bekar gibi takılmışım şimdi yeni hayata adapte olamıyorum
Aşıda var dayanamazsan yanında biri gelsin canım
Evet bende çok korkuyorum bazen gözler gidio açıp tv yi eski diziler oluo gece onlara bakirum ki ayık kalayımOlabilir canım ıkındıkça kusuyor. Bende önce gece emdikten sonra direkt koyardım ama şimdi gazı çıkmasa bile baya uğraşıyorum ondan sonra bırakıyorum yatağına. Tabi çok uykulu olup bebiş düşürmekten korkmazsambaktım ayıkamadım hemen apar topar memeyi de bıraktırıp yatıyorum yoksa düşeriz
Gozun aydın kuzum hep güzel haberler alalım inşallahbende ilk kontrolumuzu merak ediorum kilo aldimi napti ay sonu gitcem bı aylikken
Teşekkürler teyzeleri Amin inşallah çok şükür düzeldi çok korkmuştum ama sıkıntı yok artık maşallahMaşallah paşama güçlü minnoşum benim
Söylemezsin ne zaman gideceğini nasıl okuyorsamGozun aydın kuzum hep güzel haberler alalım inşallahbende ilk kontrolumuzu merak ediorum kilo aldimi napti ay sonu gitcem bı aylikken
Tamam kuzum ilk zaman lar her gün disardayim die cikmiorum zaten lohusayim diorum eşimle gideriz canı yancak cocumunSöylemezsin ne zaman gideceğini nasıl okuyorsamaşı da var o gün kuzum tek gitme
Anlık yanıyor sonra hemen susuyorlar merak etme alıştır kendini canım bundan sonra aşılar var hepTamam kuzum ilk zaman lar her gün disardayim die cikmiorum zaten lohusayim diorum eşimle gideriz canı yancak cocumun
Şimdi baktım da bunun yenisi ne pahalıdolap'ta ne bulduğuma bir bak! Tiny Love Kırmızı Eğitici Oyuncak Az Kullanılmış Online Satın Al
Nefes0858 bu canım
Bizim beşiğin sesli dönencesi var onunla sakinleş yor bazen. O yüzden alcam büyük ihtimalle oyun halısı
Valla canım ayakta kucakta her yerde sallıyoruzCanım benimki gece uykusuna 11den önce geçmiyor oda zorla uyutuyorum gece 2 buçuk saatte bazende saat başı kalkıyor tabi uyanmıyor mizirdaniyor öyle olunca altına bakıyorum sonra emzirirken tekrar dalıyor 5dkdan fazla emmıyor geceleri gazını çıkarmıyorum çünkü uyanırsa geri uyuması çok zor oluyor üst alt ince uzun giydiriyorum üzerine müslin örtüyorum eğer bana serin gelirse o zaman penye battaniye örtüyorum kollar dışarda uyuyor zaten. Bizim yatak odamızda kapalı balkon var genelde camı açık bırakıyoruz .Gündüz üzerine kısa alta yine uzun giydiriyorum bazen altada kısa oluyor bugün ilk defa zıbınıyla bıraktım 1 saat falan ayakta çorap hep oluyor gece çıkartıyorum. Bizde kan damlası d vitamini ve probiyotikli gaz damlası kullanıyoruz. Bizimde bazen burnu çok tıkanıyor bunun için kaç kere doktora gittim sprey verdi ve serum fizyolojikle devamlı aç dedi çok şükür 1 haftadır maşallah çok tıkanmiyor. Gündüz bizimde uzun süreli uykumuz yok çok nadir 2 saat uyuduğu oluyor. Büyüdükçe huyları değişiyor bazen çok iyi bazen çok huysuz akşamları uykusu çok geldiği halde inat ediyor uyumuyor 1 saatte ancak uyutuyorum ayağımda sallamam demiştim ama mecbur onuda yaptım yeterki huzursuz olmasın diye
Bu canım. Ben gayet memnunum. Kızlar da sevdi. Bir süre en azından duruyorlar. Tabi sonra sıkılıyorlar ama titreşimi iyi geliyor onlaraMaşallah kuzulara inşallah kabızlıklarıda çabucak geçer mamadan olabilirmi acaba canım.
Burundan 1 kere bizimde geri gelmişti çok beslemistim ondan oldu sanırım.
Fisher pricenin hangisi canım
Neyse ki hemen susuyor canım. Bizimde ikinci ay aşısı yaklaşıyorKıyamam bebeğime ya canı yancak
Hahah aramıza hoş geldinEvet bende çok korkuyorum bazen gözler gidio açıp tv yi eski diziler oluo gece onlara bakirum ki ayık kalayımya bu arada bebeimin iki gündür huyu deisti şimdi kendi ağlamaya başladı aciktigi zaman uyanio bı kaç kere oldu bide uykuya çok zor dalıyo
Aynen canım baya pahalı. Aktivitesi çok galiba bakalım ben gardrop tan sipariş verdim Bi tane inşallah güzel gelirŞimdi baktım da bunun yenisi ne pahalı
Ayy inşallah ya bu bebeyi ne zaman seveceğim sürekli mızmızYok ya nerde anca tırmanıyor
Olursun olursun bi bakmışsın geçmiş gitmiş günler
Vallahi benimkine bakmak denir mi bilmiyorum. Çok zorlanıyorum. Hep bir kriz hâli. Eşim de sadece geceleri yardım ediyor. Açıkçası evde bir düzen yok. Bebeklere göre davranıyorum. Her gün yemek yapamıyorum. İnanılmaz zayıfladım. Tuvaletimi tutmaktan affedersin kanlı idrar yapmaya başladım, enfeksiyonmus. 3 saatte bir besliyorum. Bir öğün mama bir öğün süt veriyorum. Sütü de çoğunlukla sağıp biberonla veriyorum. Sanırım 2-3 hafta daha idare edip anneme gideceğim. En azinda 1 ay falan kalırım. Sonra onu da alıp gelirim. Öyle böyle 3 ayı atlatirsak biraz daha kolaylasir umarım.Nasıl yalnız bakıyorsun. Lütfen bana da anlat nasıl baktığını canım.
Yaaa aynı hislerdeyim. Canımın canı onlar benim.Ama aynen tekken wc yemek olayı falan imkansız.
Canım ben de 2,5-3 saatte bir besliyorum. Mama olarak biz hipp combiotic kullaniyoruz. Eşim diyetisyen. Enerji seviyesi ve gaz olayı açısından en iyisi hipp mis. Ama combiotic olanı iyiymiş. Bizim de gündüz uykuları düzensiz.Kızlar bugün girdim ve okudum yazdıklarınızı.
Hiç vakit yok bizde. Muhteşem bir yoğunluk halindeyiz.
Sizlere şimdi kızlarım ile ilgili bazı şeyleri yazacağım. Bu zamana kadar neyi nasıl yapıyorum nasıl sonuş alıyorum bunları yazacağım.
Sizler nasıl yapıyorsunuz yazarsanız çok sevinirim. Fikirlerinize ihtiyacım var.
1. Gece uykuları genellikle 3 saatte bir uyanma şeklinde oluyor. 10 dakika emzirme ardından 60 ml. Mama veriyorum. Gazlarını mutlaka çıkartıyorum.
2.gece yatarken uzun kol uzun bacak giydiriyorum. Sabah askılı zıbın üstüne kısa kol zıbın. Çorap giydiriyorum. Bacaklar kollar açık. Üstten cam bazen açıyorum. Gece penye battaniye gündüz müslin.
3.altran çok fazla gaz çıkışı var ama kaka yapmaları zor. Çok zorlanıyorlar. 4 günde falan yapamadıkları oldu. Gaz damlası kullandım. Şimdi fitil kullandık.
4.zingo çinko şurup ve d vitamini kullanıyoruz.
5. Sma mama kullanıyorum. Deli gibi mama alıyoruz
6.burunları inanılmaz tıkalı. Hır hır zor nefes alıyorlar. Doktora söyledim olur öyle dedi. Fizyolojik serum damlatıyorum ve çekiyorum. Çok geliyor ama yine de açılmıyor.
7.gündüz uzun süreli uykuları yok ama sık uyuyorlar.
Sizin bebeklerinizde durumlar nedir?
Sen uydur kendini onaAyy inşallah ya bu bebeyi ne zaman seveceğim sürekli mızmızbugün yine dellendirdi beni artık şafak sayıyorum 3. Ayın bitişine diktim gözümü
Evet saat başı olunca zor oluyor. Hayırlısı ile 5 6 aylık olsalar biraz daha rahat edersin oturmaya başlasalarValla canım ayakta kucakta her yerde sallıyoruzişte bizde ki sıkıntı iki tane olunca ikisi de kucak istiyor. Alamıyorum ve kıyamet kopuyor
Gece saat başı kalkması zor oluyordur ya. Allahtan benimkiler 3 saatte bir kalkıyorlar ortalama. Tabi bazen 2 saate de düşüyor.
İçine yatirinca rahat oluyormu canımBu canım. Ben gayet memnunum. Kızlar da sevdi. Bir süre en azından duruyorlar. Tabi sonra sıkılıyorlar ama titreşimi iyi geliyor onlara
Bende inceledim de hoşuma gitti dediğin gibi aktivitesi çok bende mi alsam acaba dolaptanNeyse ki hemen susuyor canım. Bizimde ikinci ay aşısı yaklaşıyornapcaz bakalım
Hahah aramıza hoş geldinartık uyandırmaya değil uyutmaya çalışcan aman sakın sallamaya alıştırma ben çok pişmanım
Aynen canım baya pahalı. Aktivitesi çok galiba bakalım ben gardrop tan sipariş verdim Bi tane inşallah güzel gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?