- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.561
Canım biberon aldım ama memeyi reddeder die kullanmadım henüz sagdim bı kere biberon kasigi almıştım onla verdim.emzik sevio tuttu ama sürekli vermiyorum gece gozunu acmio ağzını sımsıkı kapatio ne yaptıysam anca keyfi olcak da öyle açacak bı kere korkuttu hastaneye gittik tam hastaneye girdik açtı gözünüCanım biberon aldın mı sen. Pompan varsa sütü sağ biberon ile vermeye çalış. Eğer ikisi de yoksa emzik falan varsa emziği ağzına sok açar açmaz da memeyi tutturmaya çalış
Bak sen kerataya parmağında oynatıyor siziCanım biberon aldım ama memeyi reddeder die kullanmadım henüz sagdim bı kere biberon kasigi almıştım onla verdim.emzik sevio tuttu ama sürekli vermiyorum gece gozunu acmio ağzını sımsıkı kapatio ne yaptıysam anca keyfi olcak da öyle açacak bı kere korkuttu hastaneye gittik tam hastaneye girdik açtı gözünü
Ya korkuorum aç kalcak die ondan kuzum sonra bende yazarım nasi uyutcam bu çocuğuBak sen kerataya parmağında oynatıyor sizigerçi hepsi aynı ne isterlerse yaptırıyorlar biraz daha sabret kuzum sanırım bir haftaya düzelir. Sonda da uyutmaya çalışcan bak 5 ten beri uyusun diye uğraşıyorum
O dönemde korkuyor insan canım hele bizim sarılık vardı diyorum ya artık psikolojim bozulmuştu. İnşallah seninkide dünyaya geldiğinin farkına varır bir an önce de kendi uyanmaya başlar acıkıncaYa korkuorum aç kalcak die ondan kuzum sonra bende yazarım nasi uyutcam bu çocuğu
İnşallah canım benim kendi uyansin bir an önceO dönemde korkuyor insan canım hele bizim sarılık vardı diyorum ya artık psikolojim bozulmuştu. İnşallah seninkide dünyaya geldiğinin farkına varır bir an önce de kendi uyanmaya başlar acıkınca
Evet ben bide yarimsaat uyandırma ya çalıştım sonra kaka Faslı sonra emzirmeye gecebildikAyakta uyuyanlar derneği
Uyumaaa uyumaaa
Bu gece emzirme işi çok zor
Bende artık öyle yaptım dünden beri daha iyi çümkü yedikten sonra verince çıkarıyordu ilaçla beraber şimdi direk ilaç mideye gidiyor. Ama ben göğüsümle beraber bazen mama veriyorum sütüm azaldı baya canım. Bide kusmaması için ne yapıyorsun ben yedirdikten sonra hemen kaldırmıyorum daha aza indirdim kusmayıCanım ben kusmasın diye bazen açken veriyorum. Emme süresi zaten uzun sürüyor ya o sürede en azından mideye gitsin diyorum. Eğer saati tok olduğu bir saate denk geldiyse de mide gazının çıktığından iyice emin olmaya çalışıyorum. Ama en sağlam memeden önce oluyor
Ben biraz emzirip memeyi çıkarıp öyle damlayı veriyorum canım.Bende artık öyle yaptım dünden beri daha iyi çümkü yedikten sonra verince çıkarıyordu ilaçla beraber şimdi direk ilaç mideye gidiyor. Ama ben göğüsümle beraber bazen mama veriyorum sütüm azaldı baya canım. Bide kusmaması için ne yapıyorsun ben yedirdikten sonra hemen kaldırmıyorum daha aza indirdim kusmayı
Bende dünden beri o şekilde çözümler buldum canım altını ve gaz sıkışması için masajlarını açken yapıyorum çünkü tokken kusuyor beslendikten hemen sonra kaldırmıyorum başka fikrin var mı canımBen biraz emzirip memeyi çıkarıp öyle damlayı veriyorum canım.
Kusmaması içinde hemen kaldırmıyorum beslenme sonrası alt açma yapmıyorum yatırmıyorum gazını hemen çıkarmıyorum böyle çözümler buldum yoksa kusuyor
19-20 günlüklen kaç defa günde damlayı veriyordunBen biraz emzirip memeyi çıkarıp öyle damlayı veriyorum canım.
Kusmaması içinde hemen kaldırmıyorum beslenme sonrası alt açma yapmıyorum yatırmıyorum gazını hemen çıkarmıyorum böyle çözümler buldum yoksa kusuyor
Çok aşırı beslememeye çalış fazlasını da kusuyorlar çünküBende dünden beri o şekilde çözümler buldum canım altını ve gaz sıkışması için masajlarını açken yapıyorum çünkü tokken kusuyor beslendikten hemen sonra kaldırmıyorum başka fikrin var mı canım
Canım biz zaten 20 günlükken yoğun bakımdan çıktık 1 aylık kontrolün de ben gaz damlası sormuştum doktoruna ondan sonra hep 5 damla kullandık19-20 günlüklen kaç defa günde damlayı veriyordun
Canım az besliyorum ama benim ki açlıpa gelemiyor emzirme sonrası az ölçüde mama istiyor geceleri hariç 5 damla sadece gümde bi defamı ben günde 3 defa kullanıyırum bazen 4 defa 4 damla benimki kendide gazını çıkarıyor ama çokda sıkıyor kendiniÇok aşırı beslememeye çalış fazlasını da kusuyorlar çünkü
Canım biz zaten 20 günlükken yoğun bakımdan çıktık 1 aylık kontrolün de ben gaz damlası sormuştum doktoruna ondan sonra hep 5 damla kullandık
Damladan damlaya değişir.Simplex günde 24 damlaya kadar 8*4 şeklinde kullanılabilir ben ilk oğluma o şekilde kullanıyordum faydası oldu bayaa.Bu oğluma aynı damla.pek yaramadı doktor başka damla.verdi o günde bir kere 8 damla yada 4*2 şeklinde kullanılıyor.Her damla ölçüsü aynı olmuyirCanım az besliyorum ama benim ki açlıpa gelemiyor emzirme sonrası az ölçüde mama istiyor geceleri hariç 5 damla sadece gümde bi defamı ben günde 3 defa kullanıyırum bazen 4 defa 4 damla benimki kendide gazını çıkarıyor ama çokda sıkıyor kendini
Yok kuzum sen doğru yapıyorsundur bazen öyle kabul etmiyorlar bende çok sık yaşıyorum hatta emerken diyelim boğazına kaçtı çıkardık memeyi kendini toparladı tekrar verdim ama o zaman bile kabul etmiyor. Totosuna hafif hafif vur pışpışla bazen öyle tutuyorEvet ben bide yarimsaat uyandırma ya çalıştım sonra kaka Faslı sonra emzirmeye gecebildikya bı de iki gündür memeyi tutarken zorlanio ben bı hata mı yapiorum ya aglio bide tutana kadar başta öyle deildik
Aynen canım öyle daya iyi oluyor. Kusmaması için bazen ne yaparsam yapayım fayda etmiyor. Bağırsak gazını çıkarmak için ıkınırken yine kusuyırBende artık öyle yaptım dünden beri daha iyi çümkü yedikten sonra verince çıkarıyordu ilaçla beraber şimdi direk ilaç mideye gidiyor. Ama ben göğüsümle beraber bazen mama veriyorum sütüm azaldı baya canım. Bide kusmaması için ne yapıyorsun ben yedirdikten sonra hemen kaldırmıyorum daha aza indirdim kusmayı
Bende günde 4 defa damla sayılarını yükselteyim olmadıDamladan damlaya değişir.Simplex günde 24 damlaya kadar 8*4 şeklinde kullanılabilir ben ilk oğluma o şekilde kullanıyordum faydası oldu bayaa.Bu oğluma aynı damla.pek yaramadı doktor başka damla.verdi o günde bir kere 8 damla yada 4*2 şeklinde kullanılıyor.Her damla ölçüsü aynı olmuyir
Biraz zorlu geçecek 2 ay bizeAynen canım öyle daya iyi oluyor. Kusmaması için bazen ne yaparsam yapayım fayda etmiyor. Bağırsak gazını çıkarmak için ıkınırken yine kusuyır
Bide bizimkine açken mümkün değil bir şey yaptırmak ne altını değiştirebiliyorum ne masaj ne başka bir şey. Ağlama krizine giriyor
Bendr var canım reflü yatağı ama inanki fazla bişey farketmiyor kusan gene kusuyor sadece kafası yüksek bi tık o daha iyi olur kustuğunda boğazına kaçmaz en azındanBide reflü yatağı keşke alsaydım diyorumSun Raha gerçi yatağını hafif eğimli yaptım ama. Bu kadar kusunca alsa mıydım acaba diyorum
Ne bileyim korkuorum aç kalcak die kuzum ilk başta öyle yapio .bide d vitamini ne zaman başladınız sağlık ocağı 15 günlük dedi hastane 3 damla hergun başla şimdi dedi siz napiosunuz nasi veriosunuz kuzumYok kuzum sen doğru yapıyorsundur bazen öyle kabul etmiyorlar bende çok sık yaşıyorum hatta emerken diyelim boğazına kaçtı çıkardık memeyi kendini toparladı tekrar verdim ama o zaman bile kabul etmiyor. Totosuna hafif hafif vur pışpışla bazen öyle tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?