Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Günaydın canlar bayramımız mübarek olsun o mis kokulu kuzuları öpüyorum bayram şekerimiz onlar bizim ❤️❤️🍬🍬🍭🍭
Rabbime şükürler olsun ilk defa bir bayramı evlatlarımız ile geciricez bu anları hepimiz sabırsızlık ile bekledik çok şükür nasip oldu 🤲🧿💙💜
Ben oğlusun eline poşet vericem seker toplamaya gitsin 🤭🤭🥰🥰🤣🤣

Bu bebislere aksam olunca noluyor uyusun diye arabasına koyup dışarı çıkarttık yok kıyamet koptu eve geri geldik 2 saatir uyutmak için uğraşıyorum ayağıma aldım ama halen tam dalmadı 😬😬 bende böyle tanıdık birine denk gelsem de alsam baktım bir sürü var ama hangisine güvenicem🤦‍♀️🤦‍♀️

Tamam canım sağol ben araştırmaya devam derken oğluş askere gidecek 😂😂
Bugün diğer arkadaşların bebesi de uyumamış diyorum ki retro mu çarptı 😅😅
Baktın temiz bulursan al canım yıkanabilir oluyor malzemeleri. Yani çok kullanılmıyor o yüzden pahalı bir şeye gerek yok falan diyorlardı .
Benimkide bugün hiç uyumadı en sonunda banyo yaptırdım da uyudu bakalim ne kadar uyucak :KK51:
Nefes0858 Nefes0858 Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
Ay banyo iyi fikir aslında 😅 hep akşam mı yapsak banyoları 😅 gerçi ben hala kendim yıkayamıyorum😁
Bendekide bu model daha henüz tam anlamıyla kullanamadik 😐
Denedin mi canım kullanmayı

Günaydınn kızlar 🤩🤩🥰🥰
Çok şükür hepimizin bayram şekeri yanında 🥰🥰🤩🤩🥳🥳
İnşallah Rabbim tüm isteyenlere, bekleyenlere, mücadele edenlere en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin 🤩🥰
Bizlere de evlatlarımızı sağlıkla sıhhatle büyütebilmeyi hayırlı evlat olarak yetiştirebilmeyi nasip etsin 🥰🥰🤩🥳🥳
Herkese hayırlı bayramlar 😍 😍
tenor.gif

Günaydın canlar bayramımız mübarek olsun o mis kokulu kuzuları öpüyorum bayram şekerimiz onlar bizim ❤️❤️🍬🍬🍭🍭
Rabbime şükürler olsun ilk defa bir bayramı evlatlarımız ile geciricez bu anları hepimiz sabırsızlık ile bekledik çok şükür nasip oldu 🤲🧿💙💜
Hayırlı bayramlar cümleten 😊

Günaydın canım 🥰 bayramımız mübarek olsun şükür verene kucagimizda ilk bayramimiz onların kokusuyla evet harcillik ta toplucaz 🤭🤭😊

Kızlar zor uyandırma kısmı geçici biseymi çok zorlaniorum yapmadığım kalmıyor hepinizi n başına geldi mi
Geçici kuzum biz şu sarılık sıkıntısını atlatınca geçti. Sende dikkat et gözlerinin içinden belli olur ona bakabilirsin. Islak mendil ile silince uyanmıyor mu

Geçici kuzum biz şu sarılık sıkıntısını atlatınca geçti. Sende dikkat et gözlerinin içinden belli olur ona bakabilirsin. Islak mendil ile silince uyanmıyor mu
Biz en son dün gittik iki kere sarılık testi yapıldı şükür yok dedi ne zmaan sarılık riski gecicek bilemedim ıslak mendil le de siliom en son altını alioz bazen öyle kalkıo.bide bazen memeyi almada zorlanio ben mi beceremiorum bilemedim

Bugün diğer arkadaşların bebesi de uyumamış diyorum ki retro mu çarptı 😅😅
Baktın temiz bulursan al canım yıkanabilir oluyor malzemeleri. Yani çok kullanılmıyor o yüzden pahalı bir şeye gerek yok falan diyorlardı .

Ay banyo iyi fikir aslında 😅 hep akşam mı yapsak banyoları 😅 gerçi ben hala kendim yıkayamıyorum😁

Denedin mi canım kullanmayı
Ben artık çoğunlukla aksam yıkıyorum gece uykusuna geçiş iyi oluyor en azından 2 saat falan uyuyor 🤣
Ana kucağında çok durmuyor biraz daha büyüsün oturur pozisyonda daha iyi olur heralde umudum öyle 🤣

Kızlar herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım benim kızın gaz problemi arttı sab simpleks kullsnıyorum ama kullanmaya başladığımdan beri kusuyor doyurduktan sonra veriyorum sizce bide açken verip sonramı doyursam

Kızlar herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım benim kızın gaz problemi arttı sab simpleks kullsnıyorum ama kullanmaya başladığımdan beri kusuyor doyurduktan sonra veriyorum sizce bide açken verip sonramı doyursam
Canım ben kusmasın diye bazen açken veriyorum. Emme süresi zaten uzun sürüyor ya o sürede en azından mideye gitsin diyorum. Eğer saati tok olduğu bir saate denk geldiyse de mide gazının çıktığından iyice emin olmaya çalışıyorum. Ama en sağlam memeden önce oluyor 😬

Ben artık çoğunlukla aksam yıkıyorum gece uykusuna geçiş iyi oluyor en azından 2 saat falan uyuyor 🤣
Ana kucağında çok durmuyor biraz daha büyüsün oturur pozisyonda daha iyi olur heralde umudum öyle 🤣
Ayy valla iyi fikir ya diğer türlü banyodan sonra gündüz iyi uyuyor bu defa gece uyumuyor 😅 inşallah şu sıpayı yıkamaya bi alışayım😅
Bende anakucağını değil de bebek arabasını daha çok kullanıyorum. Yemek yerken falan arabasına koyuyorum ayağımda ileri geri yaptırıp karnımı doyuruyorm 😅

Biz en son dün gittik iki kere sarılık testi yapıldı şükür yok dedi ne zmaan sarılık riski gecicek bilemedim ıslak mendil le de siliom en son altını alioz bazen öyle kalkıo.bide bazen memeyi almada zorlanio ben mi beceremiorum bilemedim
Canım biberon aldın mı sen. Pompan varsa sütü sağ biberon ile vermeye çalış. Eğer ikisi de yoksa emzik falan varsa emziği ağzına sok açar açmaz da memeyi tutturmaya çalış

Back
X