Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ben hiç bir iş yapamıyorum 😒 biri varsa yanımda o oyalarken ne yaparsam 😒
Siz nasıl ayarlıyorsunuz
Benimde günü gününü tutmuyor canım bazen güzel uyuyor o zaman rahat yapıyorum bazende durmuyor kucak meme ayakta sallanma ile akşamı ediyoruz bugün eşim evde islerimi hallederim artık ama şu saat oldu kahvaltı masası duruyor eşimin camiden gelmesini bekliyorum benimkinin bugün yine kucak günü 😬😬😊😊

Benim kullandığım probiyotikli damla iyi geldi canım maflor kullanıyordum o iyi değildi uykuda bile kıvranıyordu çocuğum
Adı neydi ki canım
Benimde günü gününü tutmuyor canım bazen güzel uyuyor o zaman rahat yapıyorum bazende durmuyor kucak meme ayakta sallanma ile akşamı ediyoruz bugün eşim evde islerimi hallederim artık ama şu saat oldu kahvaltı masası duruyor eşimin camiden gelmesini bekliyorum benimkinin bugün yine kucak günü 😬😬😊😊
Şu sallama işine hiç alıştırnak istemiyordum kendi kendine uyusun diyordum ama yok olmadı 😅 otomatik sallanan bişeyler lazım bize 😅
Bu arada sen diğer topikte otomatik sallanan anakucağı mı sormuştun ben normal anladım. Normali var bende henüz kullanamadim 😅

Adı neydi ki canım

Şu sallama işine hiç alıştırnak istemiyordum kendi kendine uyusun diyordum ama yok olmadı 😅 otomatik sallanan bişeyler lazım bize 😅
Bu arada sen diğer topikte otomatik sallanan anakucağı mı sormuştun ben normal anladım. Normali var bende henüz kullanamadim 😅
Bu canım bizim kullandığımız doktoruna sor istersen.
Bende öyle diyordum ama bi yerde mecbur kalıyorsun. Evet otomatik sormuştum canım daha karar veremedim alsam severmi bir dünya para onlarda şimdi de acaba oyun halısı mı alsam diyorum arastirmadayim ikisi arasında 😄😄😄

Eklentiler

• 20220621_182040.webp
    20220621_182040.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 31
Bugün yine sulandim eşim nasi guluo🙈😆😆 ben ne bileyim öyle pamuk felan koymaya fırsat yokki aniden bastırıp😂😂😂🤭🤭
Hahah biz elimizi kapatıyorduk pamuktan önce 😅 ama tabi her yer sulanıyor 😅 yanında hazır olsun koyacağın malzeme. Açar açmaz önce onu koy 😅 ıslak mendil de olur

Bu canım bizim kullandığımız doktoruna sor istersen.
Bende öyle diyordum ama bi yerde mecbur kalıyorsun. Evet otomatik sormuştum canım daha karar veremedim alsam severmi bir dünya para onlarda şimdi de acaba oyun halısı mı alsam diyorum arastirmadayim ikisi arasında 😄😄😄
Bizim arkadaşlar oyun halısını dolaptan aldılar. Az kullanılmış yıkanabilir bir şey. İkiside memnun. Bence o kadar para verip sallanan anakucağı alma ya sevmezse bide o var 😅

Bizim arkadaşlar oyun halısını dolaptan aldılar. Az kullanılmış yıkanabilir bir şey. İkiside memnun. Bence o kadar para verip sallanan anakucağı alma ya sevmezse bide o var 😅
Bende onu düşünüyorum benimkinin sağı solu belli olmuyor sevmeyedebilir 😂😂 sende hangisi var canım

Bekliyorum canım 😊 bende dolaba bakıyorum halıyla ana kucağına temiz bisey bulursam alırım belki eşim tabi al derse 🤦‍♀️
Bebişten ancak gelebildim kuzum 😬 hala beşik sallıyorum 😒 güya uyuyacak
Şunu aldım ben. Buradan tanıdık biriydi aldığım. Hiç kullanmamış
Screenshot_20220708_221023_tr.com.civil.civilim.webp

Bebişten ancak gelebildim kuzum 😬 hala beşik sallıyorum 😒 güya uyuyacak
Şunu aldım ben. Buradan tanıdık biriydi aldığım. Hiç kullanmamış
Eki Görüntüle 3095835
Bu bebislere aksam olunca noluyor uyusun diye arabasına koyup dışarı çıkarttık yok kıyamet koptu eve geri geldik 2 saatir uyutmak için uğraşıyorum ayağıma aldım ama halen tam dalmadı 😬😬 bende böyle tanıdık birine denk gelsem de alsam baktım bir sürü var ama hangisine güvenicem🤦‍♀️🤦‍♀️
Kullanmadığım için kullanışlı mı değil mi tam yorum yapamıcam canım ama çok basit bişey Nefes0858 Nefes0858
Tamam canım sağol ben araştırmaya devam derken oğluş askere gidecek 😂😂

Back
X