- 19 Kasım 2020
- 22.161
- 48.336
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #10.521
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kullandığım probiyotikli damla iyi geldi canım maflor kullanıyordum o iyi değildi uykuda bile kıvranıyordu çocuğum
Benimde günü gününü tutmuyor canım bazen güzel uyuyor o zaman rahat yapıyorum bazende durmuyor kucak meme ayakta sallanma ile akşamı ediyoruz bugün eşim evde islerimi hallederim artık ama şu saat oldu kahvaltı masası duruyor eşimin camiden gelmesini bekliyorum benimkinin bugün yine kucak günüBen hiç bir iş yapamıyorumbiri varsa yanımda o oyalarken ne yaparsam
Siz nasıl ayarlıyorsunuz
Adı neydi ki canımBenim kullandığım probiyotikli damla iyi geldi canım maflor kullanıyordum o iyi değildi uykuda bile kıvranıyordu çocuğum
Şu sallama işine hiç alıştırnak istemiyordum kendi kendine uyusun diyordum ama yok olmadıBenimde günü gününü tutmuyor canım bazen güzel uyuyor o zaman rahat yapıyorum bazende durmuyor kucak meme ayakta sallanma ile akşamı ediyoruz bugün eşim evde islerimi hallederim artık ama şu saat oldu kahvaltı masası duruyor eşimin camiden gelmesini bekliyorum benimkinin bugün yine kucak günü![]()
Bu canım bizim kullandığımız doktoruna sor istersen.Adı neydi ki canım
Şu sallama işine hiç alıştırnak istemiyordum kendi kendine uyusun diyordum ama yok olmadıotomatik sallanan bişeyler lazım bize
Bu arada sen diğer topikte otomatik sallanan anakucağı mı sormuştun ben normal anladım. Normali var bende henüz kullanamadim![]()
Bugün yine sulandim eşim nasi guluo
Hahah biz elimizi kapatıyorduk pamuktan önceBugün yine sulandim eşim nasi guluoben ne bileyim öyle pamuk felan koymaya fırsat yokki aniden bastırıp
![]()
Bizim arkadaşlar oyun halısını dolaptan aldılar. Az kullanılmış yıkanabilir bir şey. İkiside memnun. Bence o kadar para verip sallanan anakucağı alma ya sevmezse bide o varBu canım bizim kullandığımız doktoruna sor istersen.
Bende öyle diyordum ama bi yerde mecbur kalıyorsun. Evet otomatik sormuştum canım daha karar veremedim alsam severmi bir dünya para onlarda şimdi de acaba oyun halısı mı alsam diyorum arastirmadayim ikisi arasında![]()
1 haftaya kadar sulanmamaya alışırsın kuzumBugün yine sulandim eşim nasi guluoben ne bileyim öyle pamuk felan koymaya fırsat yokki aniden bastırıp
![]()
Bende onu düşünüyorum benimkinin sağı solu belli olmuyor sevmeyedebilirBizim arkadaşlar oyun halısını dolaptan aldılar. Az kullanılmış yıkanabilir bir şey. İkiside memnun. Bence o kadar para verip sallanan anakucağı alma ya sevmezse bide o var![]()
Ben de aynıyım biri bakacak ki iş yemek yapayım.Hele ağlarsa meme dışinda asla susmaz birinin olması bile ise yaramıyorBen hiç bir iş yapamıyorumbiri varsa yanımda o oyalarken ne yaparsam
![]()
Siz nasıl ayarlıyorsunuz
2022 bebeleri aynı model hepsiBen de aynıyım biri bakacak ki iş yemek yapayım.Hele ağlarsa meme dışinda asla susmaz birinin olması bile ise yaramıyor![]()
Dur, foto atayım bende dolaptan almıştımBende onu düşünüyorum benimkinin sağı solu belli olmuyor sevmeyedebilirsende hangisi var canım
Off hiç deme ya o meme olayınıBen de aynıyım biri bakacak ki iş yemek yapayım.Hele ağlarsa meme dışinda asla susmaz birinin olması bile ise yaramıyor![]()
Bekliyorum canımDur, foto atayım bende dolaptan almıştım![]()
Bebişten ancak gelebildim kuzumBekliyorum canımbende dolaba bakıyorum halıyla ana kucağına temiz bisey bulursam alırım belki eşim tabi al derse
![]()
Bu bebislere aksam olunca noluyor uyusun diye arabasına koyup dışarı çıkarttık yok kıyamet koptu eve geri geldik 2 saatir uyutmak için uğraşıyorum ayağıma aldım ama halen tam dalmadıBebişten ancak gelebildim kuzumhala beşik sallıyorum
güya uyuyacak
Şunu aldım ben. Buradan tanıdık biriydi aldığım. Hiç kullanmamış
Eki Görüntüle 3095835
Tamam canım sağol ben araştırmaya devam derken oğluş askere gidecekKullanmadığım için kullanışlı mı değil mi tam yorum yapamıcam canım ama çok basit bişeyNefes0858