- 19 Kasım 2020
- 22.161
- 48.336
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #10.501
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende içine giydirilen kısa kol zibin giydiriyorumSaol canım benimde balkon ve cam açık. Tabi onlar rüzgara yele falan maruz kalmıyorlar. Yatarken her yer kapalı ama.
Sadece elimde içine giydirilen kısa kol zıbınlardan var.
Alışveriş yapayım ben de o zaman![]()
İç Anadolu bölgesi diyelim![]()
Kız canımmmmOo maşallah canım gözün aydın sağlıkla büyüsün. Kız mıyıd erkek miydi seninki
Ay evet ya grupta kaldimi doğum yapmayanGünaydınn![]()
Bebişler geldi grup sessizliğe gömüldü
Hala doğurmayan kaldı mı ya![]()
Biz sıraya geçtik![]()
Oo tüm bebeler toplanmış mı bakimmm![]()
Kimse yokAy evet ya grupta kaldimi doğum yapmayan
Biz sıraya geçtik![]()
Aynen yerine yenileri geldikçe dökülüyor galiba banyo yaptırdım bugün file olduğu gibi saç olduHahah var bacımbelki artık buralarda da başlar sıcak
Galiba belirli bir zaman da dökülme oluyı![]()
Bizimkide şapka takmıyor hiç sevmiyor kafasının kapanmasına.Bende ilk günden 40 derece ateş olunca mecbur kaldım kuzum gerçekten çok sıcak burası aldığım bi sürü şapka felan boşuna kaldı hiç şapka takmiorum sevmio terlio bebeim
Evet canım cereyan önemli olan ilk defa dün akşam bizde klima açtıkNefes0858 kuzum ceryan da bırakmamak önemli yoksa ben aynı odada 26 derece yapiorum klimada üstünde benden bı kat fazla yapiorum ilk gün giydirdim evde su kaybı oldu
ondan bu cesaret
Bende bazen öyle yapıyorum ya pamuk ya el anlıyorum yapacağı zamanBen artık geçtim pipiliği
şu pamuklar varya onun kuru halini koyuyorum pipisinin üstüne. Çiş yapınca hopp emiyor
![]()
Ben bugün bebişi yıkadım sağolsun 2 saat uyudu o ara camları sildim turşu bile yaptımGünaydınn![]()
Bebişler geldi grup sessizliğe gömüldü
Hala doğurmayan kaldı mı ya![]()
Oy maşallah bizim gündüz uykularımiz en fazla 1 saatBen bugün bebişi yıkadım sağolsun 2 saat uyudu o ara camları sildim turşu bile yaptım![]()
Ben bazen yemek bile yapamıyorumOy maşallah bizim gündüz uykularımiz en fazla 1 saat
Anca yemek yapıyorum![]()
Haha sorma kız altını açıyorum bakıyorum pipi hazırBende bazen öyle yapıyorum ya pamuk ya el anlıyorum yapacağı zaman
Ah ahh bilmem mi o sancıları
Hahah oğlan annelerinin kaderiBugün öyle bı isedi ki oglus suladi heryeri pipilik falan takmak imkan yoktukaka aliodum heryer sulandı ilk defa başıma geldi
![]()