- 19 Kasım 2020
- 22.161
- 48.334
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #10.421
Geçmiş olsun canım inşallah ateşsiz atlatırsınız geceyiGünaydın kızlar bizde bugün 2.ay aşılarımızı olduk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım inşallah ateşsiz atlatırsınız geceyiGünaydın kızlar bizde bugün 2.ay aşılarımızı olduk
malesef ödemiyor ve menenjit daha pahalıen son 700 küsür vermiştim tek doza ama şuan zam geldi diyorlar
Anladım canım hayırlısı bakalım şifalar olsun bebişlerimize. Bu arada burnu hala tıkalı demişsin ya canım evin durumu nasıl. Çok mu kuru acaba oda etkiler mi tam bilmiyorum amaSağlık ocağındaki hemsirede 3. Ay yapalım dedi 3. Ay aşısı yok diye ben doktoru ile konuşayım öyle dedim prematüre olduğu için ne zaman yapılacağını doktoru ben söylicem demişti
Baktım canım burda görev yapmıyor araştırdım bir doktor buldum yorumları çok iyi iletişimde de sıkıntı olmuyormuş onu denicem.Bilmiyorum canim ordada görev yapıyor mu
Ben memnunum canim telefon numarasınıda verdi sağolsun istediğin zaman ulaşabilirsin dedi o yönden rahatız çok şükür acil durum olmadi ama her an ulaşılıyor olmak ta aynı güven veriyor
Çok ilgili işini severek yaptığını gerçekten anlıyorsun sünnet yaptirmakk istedim engel oldu en az 4 aylık olsun acele etme dedi![]()
Amin canım inşallahAnladım canım hayırlısı bakalım şifalar olsun bebişlerimize. Bu arada burnu hala tıkalı demişsin ya canım evin durumu nasıl. Çok mu kuru acaba oda etkiler mi tam bilmiyorum ama
Ah sorma dötleri soğuk görmesinAmin canım inşallah
Evin durumu iyi canım eşim hava temizleyici aldi daha doğmadan hem nemlendiriyor hem temizliyor neme bakıyorum hep ne durumda diye doktor sık sık havalandirda dedi zaten hep açık ama niye böyle oluyor anlamıyorum çok hassas.
Eşime diyorum bundan sonra dışarı çıkaracam alışsın üstüne titredikce böyle oluyorsağlık ocağına aşıya götürürken havadan bişey aldi kesin yoksa geçmişti
Amin canim inşallahGeçmiş olsun canım inşallah ateşsiz atlatırsınız geceyi![]()
İnşallah memnun kalırsınız canım Rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallahBaktım canım burda görev yapmıyor araştırdım bir doktor buldum yorumları çok iyi iletişimde de sıkıntı olmuyormuş onu denicem.
Bizim doktor sünnete izin vermiyor kalpten takipliyiz strese sokmak iyi değil biraz büyüsün acele etme dedi yoksa bende istiyordum
Acele etme biraz çocuk dünyaya alışsın dedi espriye vurdu gülmüştük öylee 4 aylık olsun dedi o zaman yine konuşuruz dedi bende sormadım bi nedeni var mı diye aklıma gelmediSsevincli size niye sünnete izin vermedi canım
Kaçıncı ayda yapılıyor onlar
Allah razı olsun canımönemli değil beebğim 50 kerede açıklarım
canınız saolsun![]()
Hee anladım canım bizde şu ikinci ay aşısı kalça testi falan geçsin düşünüyoruz ama doktora sormadık tabi bakalım ne diyecek.Acele etme biraz çocuk dünyaya alışsın dedi espriye vurdu gülmüştük öylee 4 aylık olsun dedi o zaman yine konuşuruz dedi bende sormadım bi nedeni var mı diye aklıma gelmedi![]()
seve seve cnm her zamanAllah razı olsun canımArada tecrübelerinden faydalanırız sorarız sana
![]()
Daha adapte olamadı bizim pıncırlarAh sorma dötleri soğuk görmesinya da dışarıyı görmesin
bizde geçen Bi çıktık ertesi gün hiç durmadı burnumdan getirdi
Bağırsakları gibi burunlarının da Bi dünyays alışma süreci var ondan galiba canım. Şu şırınga yöntemi için de erken midir daha. Minicik burunları var ya adam kıyamıyor![]()
Amin canım aynen biraz daha büyüsün bu zamanlar olsa iyi olacaktı ama nasipAmin canim inşallah
İnşallah memnun kalırsınız canım Rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah
Biraz daha büyüsün paşamız sünnetide o zaman olur inşallah
He ya dediğim gibi minicik burunDaha adapte olamadı bizim pıncırlar
O erkendir bence yoksa doktor öyle yap derdi ben damlayı bile yaparken kıyamıyorum![]()
Minicik burunlarını yerim onlarınHe ya dediğim gibi minicik buruninşallah geçer tıkanıklığı. Bizimde çok sık tıkanıyor damla açıyor ama yine aynı
BendeeMinicik burunlarını yerim onların![]()