Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar anestezi hazırlığı için sadece kan mi verilio başka neler yapilcak size yapildimi salı günü doğum olcak hastaneye gitcekmisim hazırlık yapılacakmış

Canım ben hamilelikde hiç kullanmadım doğum sonrası 6 hafta kullandım pıhtı oluşmasın diye

Kızlar anestezi hazırlığı için sadece kan mi verilio başka neler yapilcak size yapildimi salı günü doğum olcak hastaneye gitcekmisim hazırlık yapılacakmış
Canım ben hastanede yattığım için gerekli herşey yapılmıştı zaten öncesinde yapılanlar sana bilgi verir hadi bakalım paşam salı günümü geliyor sağlıkla kavuşun inşallah dualarımız sizinle olacak

Ben fazla kimyon çayı mağduruyum eşim sağolsun gaz olmasın derken ateşten yollayacak beni
Canim çok geçmiş olsun
Sagol canım.

Canım ben hamilelikde hiç kullanmadım doğum sonrası 6 hafta kullandım pıhtı oluşmasın diye
Demekki öyle oluyor anladım canım

Salı günü anestezi için hazırlıklar yapılacamis hem son nst felan dedi Perşembe nasipse kuzum doğum bende sadece kan mi aliolar hala derdim çok kan alcaklrmi korkuom ya doğumu merak etmiorum kaç kat kescek

Salı günü anestezi için hazırlıklar yapılacamis hem son nst felan dedi Perşembe nasipse kuzum doğum bende sadece kan mi aliolar hala derdim çok kan alcaklrmi korkuom ya doğumu merak etmiorum kaç kat kescek
Sadece kan alıyorlar canım.bende birkaç gün önce hallettim o işleri.kısmetse bende arkandan Cuma günü Doğum yapıyorum.rabbim hepimize rahat,sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

Kandan korkma kızz korkman gereken başka şeyler var tamam şaka şaka. Hiç bir şeyden korkma kuzum akışına bırak. Çok güzel olacak her şey bak çok şanslısın minnakın doğum anına şahit Olcan. Alacaklar miss kokulunu kucağına bırakacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…