- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.141
İnşallah Allah'ım korkuyla heyecan bir ara da Allah'ım sağ salim kucağıma alaim inşallahKandan korkma kızz korkman gereken başka şeyler vartamam şaka şaka. Hiç bir şeyden korkma kuzum akışına bırak. Çok güzel olacak her şey bak çok şanslısın minnakın doğum anına şahit Olcan. Alacaklar miss kokulunu kucağına bırakacaklar
Sağlıkla alalım kucağımıza ozaman doğru sona sen kaldın kuzum aynı gündü senle bı gün öne çektiSadece kan alıyorlar canım.bende birkaç gün önce hallettim o işleri.kısmetse bende arkandan Cuma günü Doğum yapıyorum.rabbim hepimize rahat,sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Son günler yaklaştıkça da zaman durur sanki. Ben haziran sonu bi gelseydi diyip duruyordumİnşallah Allah'ım korkuyla heyecan bir ara da Allah'ım sağ salim kucağıma alaim inşallaho başta gecmeyen ilk üç ay varya şimdi koşuyo sanki
Kuzum sen erkenden bitirdin işlerini hazırım mesajı verdin oglusuna oda annem beni beklemesin dedi kavuştunuzSon günler yaklaştıkça da zaman durur sanki. Ben haziran sonu bi gelseydi diyip duruyordumsıpam da baktı anam çok istiyor gelmemi ben erkenden geleyim dedi ya cidden Allah korudu bizi
Ben yanlış anlamışım doğum da salı olucak sandım canımSalı günü anestezi için hazırlıklar yapılacamis hem son nst felan dedi Perşembe nasipse kuzum doğum bende sadece kan mi aliolar hala derdim çok kan alcaklrmikorkuom ya doğumu merak etmiorum kaç kat kescek
Amin sağlıkla gelsin minik kuzu Rabbim kolaylık versinSadece kan alıyorlar canım.bende birkaç gün önce hallettim o işleri.kısmetse bende arkandan Cuma günü Doğum yapıyorum.rabbim hepimize rahat,sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Kesinlikle öyle Rabbim bizim için en hayırlısını nasip ediyor evet zorluk çektik Ben biraz daha zorluk yaşadım korku yaşadım ama çok şükür bugünleri nasip etti Rabbim bu mis kokuyu içimize çekmek nasip oldu Rabbim isteyen herkese nasip etsin tarifi yokKuzum sen erkenden bitirdin işlerini hazırım mesajı verdin oglusuna oda annem beni beklemesin dedi kavuştunuzson sınavınız olsun işte geçti gitti bekledikçe daha stresli oluo aslında bak senin birden bitti geçti tabi ki çok zor olmustur ama herşeyin hazır di kuzum bak şimdi kokluon oğlusu kiminin hamileliği son ayı da ayrı zorluk lar oluo belki ogle olcakti oglus korudu seni Allah bizim için en güzeli ni tasarlıyor hepimiz sağlıkla büyütelim inşallah su günler nasi hayaldi hala diorum uc gün sonra oğlusu koklucam hala inanmiorum yasiyinca anlicam rüyada deilim
Sağol canım benim ben daha görmeye gidemedim ağrım oluyo oldukça bidemerdiven in cık olmasın diye zaten gidince göstermiyorlar kapıdan bakıyoruz esim hergun görmeye gidiyo süt bugün 2 damla geldi inşallah artık gelmeye baslar yarın belki görmeye giderim dun esim telefonu vermiş fotoğraf çekmişler o kadar güzeller ki maşallah hala benim olduklarına inanamıyorum kurban olurum verene biri 100 biru 150 gram vermiş 1450 ve 1500 olmuş mama verdik onla besliyorlar şimdilik inşallah birgün kavuştuğumuz haberini paylaşmak nasip olsunMilyaay canım nasılsın bebişler nasıl
Küçük hanım çok zorluyor beni artık nişanım geldi ama başka gelen giden yok sezeryana döner herhaldeYaa maşallah içimizde 40. Haftaya gelen sadece sensin hayırlısı ile sağlıkla gelsin prensesnormal doğum bekliyorsun Rabbım kolaylık versin
Valla bir ben kalcam galibaOo maşallah kız 40. Hafta olmuş doğur gari
Bizim tüpleri fazla ateşlemişler hepimiz erken doğurduk
Kesinlikle öyle kuzum Rabbim bizi bizden daha iyi düşünüyor.Kuzum sen erkenden bitirdin işlerini hazırım mesajı verdin oglusuna oda annem beni beklemesin dedi kavuştunuzson sınavınız olsun işte geçti gitti bekledikçe daha stresli oluo aslında bak senin birden bitti geçti tabi ki çok zor olmustur ama herşeyin hazır di kuzum bak şimdi kokluon oğlusu kiminin hamileliği son ayı da ayrı zorluk lar oluo belki ogle olcakti oglus korudu seni Allah bizim için en güzeli ni tasarlıyor hepimiz sağlıkla büyütelim inşallah su günler nasi hayaldi hala diorum uc gün sonra oğlusu koklucam hala inanmiorum yasiyinca anlicam rüyada deilim
Süt için burada konuştuk kızlarla kimyon çayını şiddetle tavsiye ediyorum canım. Seni çok iyi anlıyorum. Ben hala küvozdeki resimlerine bakınca ağlıyorum dayanamıyorum. Ama sabret kuzum. Onlara orada daha iyi bakılıyor. İnşallah çabucak toparlanıp gelecekler. O kilo verme olayı da ödemi atıyor bebiş sonra kilo almaya başlıyorSağol canım benim ben daha görmeye gidemedim ağrım oluyo oldukça bidemerdiven in cık olmasın diye zaten gidince göstermiyorlar kapıdan bakıyoruz esim hergun görmeye gidiyo süt bugün 2 damla geldi inşallah artık gelmeye baslar yarın belki görmeye giderim dun esim telefonu vermiş fotoğraf çekmişler o kadar güzeller ki maşallah hala benim olduklarına inanamıyorum kurban olurum verene biri 100 biru 150 gram vermiş 1450 ve 1500 olmuş mama verdik onla besliyorlar şimdilik inşallah birgün kavuştuğumuz haberini paylaşmak nasip olsundün duygu patlaması oldu gözlerim şişti aglamaktan ne zormuş doğurduğunu kucağına alamamak rabbimacılarını göstermesin inşallah kimseye sanırım grupta doğum yapmayan kalmad i dimi sen nasılsın paşa nasıl oldu
Amin canım benimBen yanlış anlamışım doğum da salı olucak sandım canımkana alışman lazım artık sen çok güçlüsün biliyorsun Allahım kolaylık versin hiç stres yapma bi bakmışsın oğluş kucağında
Evet güzelim herkese isteyen yaşatsın evet zorlu ydu senin ki de ama şükür bugünlerine canım benimKesinlikle öyle Rabbim bizim için en hayırlısını nasip ediyor evet zorluk çektik Ben biraz daha zorluk yaşadım korku yaşadım ama çok şükür bugünleri nasip etti Rabbim bu mis kokuyu içimize çekmek nasip oldu Rabbim isteyen herkese nasip etsin tarifi yok
Amin güzelim inşallahKesinlikle öyle kuzum Rabbim bizi bizden daha iyi düşünüyor.
Evet kucağına alınca rüya olmadığını anlıyorsun. O uyurken izlemekten uyuyamıyorsun çok farklı bir şey yaRabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Hayırlısı olsun prenses nasıl gelmek isterse öyle gelsin sağlıkla gelsin sıcaklarda zorda olur neyseki son günlerinKüçük hanım çok zorluyor beni artık nişanım geldi ama başka gelen giden yok sezeryana döner herhalde
Hayırlısı olsun prenses nasıl gelmek isterse öyle gelsin sağlıkla gelsin sıcaklarda zorda olur neyseki son günlerinKüçük hanım çok zorluyor beni artık nişanım geldi ama başka gelen giden yok sezeryana döner herhalde
Ben halen Demir ilacına devam ediyorum kuzum doktorum 3 ay devam dedi sonra sağlık ocağında kan testi yaptırıcam ona göre bırakıcamAmin canım benim
Evet güzelim herkese isteyen yaşatsın evet zorlu ydu senin ki de ama şükür bugünlerine canım benimbakalım o kokuyu ben duyunca napcam bu arada emzirirken vitamin felan devam ettiniz mi doğumdan sonra demir ilacı felan birden bıraktınız mi
Amin güzelim inşallahaz kaldı bakalım isteyen dileyen herkese nasip etsin aratmasın Rabbim zorlu yoldu ama sonu güzel olcak inşallah
Banada demir ilacına devam dedi de ben içmeyi hep unutuyorumHayırlısı olsun prenses nasıl gelmek isterse öyle gelsin sağlıkla gelsin sıcaklarda zorda olur neyseki son günlerin
Ben halen Demir ilacına devam ediyorum kuzum doktorum 3 ay devam dedi sonra sağlık ocağında kan testi yaptırıcam ona göre bırakıcam
İçmeye çalış canım sağlık ocağındaki hemşire bana iç mutlaka dedi hem süte iyiymiş hemde kendimiz içinBanada demir ilacına devam dedi de ben içmeyi hep unutuyorum
Yine birSalı günü anestezi için hazırlıklar yapılacamis hem son nst felan dedi Perşembe nasipse kuzum doğum bende sadece kan mi aliolar hala derdim çok kan alcaklrmikorkuom ya doğumu merak etmiorum kaç kat kescek
Bende yarıda bıraktımBanada demir ilacına devam dedi de ben içmeyi hep unutuyorum
Ben onu doğumdan sonra çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?