• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Aynen canım dut ile kuru üzümü karıştırıp yapıyorum, damla aldırdım senin damladan. Kimyon çayı Tahin helva vs vs 😅 çiğ tavuk ye deseler bi o kaldı artık 😅 hamileyken aldığım kilonjn on katını süt artırmak için alcam galiba 😅 😅
Emzirdikce kilo veriyorsun merak etme 🤣

Ben bu sene kafamdan kaldırdım artık deniz olayını sonrasında da giremem gibi gelio😊sende doğum a günler kala gidion ceseretli anne🤭🤭
Cok yağıyor yaaa 😔😔😔
Beklediğim gibi olmadı.
Ama artık doğumdan sonra napalim 😂😂
Pes etmek yok 😂😂😂
Bebekleri 2. Ayda denize sokabiliriz 😂
Alışsın çocuklar 🙈🙈🙈

Doğum yapan tazecik annişkolar, adet ağrısı gibi ağrınız olmuş muydu değişik bir karın ağrım oldu 🙆🏻‍♀🤷🏻‍♀
Bende merak ediyorum banada 2 gün önce gece bel ağrısıyla vurdu çok kötü oldum sonra geçince doğum sancısı olmadığını anladım sende rahimde iğneleme oluyor mu kasıkla beraber

Doğum yapan tazecik annişkolar, adet ağrısı gibi ağrınız olmuş muydu değişik bir karın ağrım oldu 🙆🏻‍♀🤷🏻‍♀
Benim öylr olmuştu canım adet ağrısına benzer ağrıydı üşüttüm falan sanıyordum ama doğum belirtisiymiş. Kontrolün ne zaman. Bu ağrıya kasılmalar da eşlik ediyor mj

Kızlar günaydın ya kasigimla bacağım arası geçmeyen bı ağrı bu acaba geliyorum belirtisi mi geceden beri geçmedi ama
Tam bilmiyorum onu canım ama kasılmalar falan oluyorsa takip et. Düzenli aralıklarla girerse doktorunu bilgilendir

Tam bilmiyorum onu canım ama kasılmalar falan oluyorsa takip et. Düzenli aralıklarla girerse doktorunu bilgilendir
Tamam canım geçti gibi ama geceden beri iyice hissettim biseler tuhaf bakalim eşyalarım geldi artik ama karnım iyice asagida indi bakalım hayırlısı🥰🥰

Tamam canım geçti gibi ama geceden beri iyice hissettim biseler tuhaf bakalim eşyalarım geldi artik ama karnım iyice asagida indi bakalım hayırlısı🥰🥰
Sen bol bol uzan dinlen canım stres yapma hepsi yerleşir. Bak sana ne dicem pipipedi sormuştun ya geçen. Çişten ziyade bide mıçıyor bebişler hazırlıklı ol 😅😅

Benim öylr olmuştu canım adet ağrısına benzer ağrıydı üşüttüm falan sanıyordum ama doğum belirtisiymiş. Kontrolün ne zaman. Bu ağrıya kasılmalar da eşlik ediyor mj
Karnımın içinde batma oluyor o kadar ama öyle can acıtan vs bir şey yok canım 38+1 bugün 😁

Back
X