- 19 Kasım 2020
- 22.155
- 48.325
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #9.741
Hahah kızz ne pazarı piyimses moduna geçin artık sizPazar benim neyime artık
Amannn bi gidişim var şimşekkkk bi dönüşüm var kaplumbağa beni geçer![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahah kızz ne pazarı piyimses moduna geçin artık sizPazar benim neyime artık
Amannn bi gidişim var şimşekkkk bi dönüşüm var kaplumbağa beni geçer![]()
Bi yarın denize gitsem rahatlayacağımHahah kızz ne pazarı piyimses moduna geçin artık siz![]()
Hava orda yağmurlu deilmi İzmir yağmurluBi yarın denize gitsem rahatlayacağım
Son valla
Ever yağmurluHava orda yağmurlu deilmi İzmir yağmurlu![]()
Ben bu sene kafamdan kaldırdım artık deniz olayını sonrasında da giremem gibi gelioEver yağmurlu
Kimse girmiyor deniz bana kalıyor
Severim ben yağmurda girmeyi.
Tek sorun kum oluyor :)
Emzirdikce kilo veriyorsun merak etmeAynen canım dut ile kuru üzümü karıştırıp yapıyorum, damla aldırdım senin damladan. Kimyon çayı Tahin helva vs vsçiğ tavuk ye deseler bi o kaldı artık
hamileyken aldığım kilonjn on katını süt artırmak için alcam galiba
![]()
![]()
Cok yağıyor yaaaBen bu sene kafamdan kaldırdım artık deniz olayını sonrasında da giremem gibi geliosende doğum a günler kala gidion ceseretli anne
![]()
Bende merak ediyorum banada 2 gün önce gece bel ağrısıyla vurdu çok kötü oldum sonra geçince doğum sancısı olmadığını anladım sende rahimde iğneleme oluyor mu kasıkla beraberDoğum yapan tazecik annişkolar, adet ağrısı gibi ağrınız olmuş muydu değişik bir karın ağrım oldu♀
♀
Benim öylr olmuştu canım adet ağrısına benzer ağrıydı üşüttüm falan sanıyordum ama doğum belirtisiymiş. Kontrolün ne zaman. Bu ağrıya kasılmalar da eşlik ediyor mjDoğum yapan tazecik annişkolar, adet ağrısı gibi ağrınız olmuş muydu değişik bir karın ağrım oldu♀
♀
Oh oh ne güzel haberlerEmzirdikce kilo veriyorsun merak etme![]()
Tam bilmiyorum onu canım ama kasılmalar falan oluyorsa takip et. Düzenli aralıklarla girerse doktorunu bilgilendirKızlar günaydın ya kasigimla bacağım arası geçmeyen bı ağrı bu acaba geliyorum belirtisi mi geceden beri geçmedi ama
Tamam canım geçti gibi ama geceden beri iyice hissettim biseler tuhaf bakalim eşyalarım geldi artik ama karnım iyice asagida indi bakalım hayırlısıTam bilmiyorum onu canım ama kasılmalar falan oluyorsa takip et. Düzenli aralıklarla girerse doktorunu bilgilendir
Sen bol bol uzan dinlen canım stres yapma hepsi yerleşir. Bak sana ne dicem pipipedi sormuştun ya geçen. Çişten ziyade bide mıçıyor bebişler hazırlıklı olTamam canım geçti gibi ama geceden beri iyice hissettim biseler tuhaf bakalim eşyalarım geldi artik ama karnım iyice asagida indi bakalım hayırlısı![]()
Karnımın içinde batma oluyor o kadar ama öyle can acıtan vs bir şey yok canım 38+1 bugünBenim öylr olmuştu canım adet ağrısına benzer ağrıydı üşüttüm falan sanıyordum ama doğum belirtisiymiş. Kontrolün ne zaman. Bu ağrıya kasılmalar da eşlik ediyor mj
Ayy bide öyle mi yapiolarSen bol bol uzan dinlen canım stres yapma hepsi yerleşir. Bak sana ne dicem pipipedi sormuştun ya geçen. Çişten ziyade bide mıçıyor bebişler hazırlıklı ol![]()
He yaAyy bide öyle mi yapiolarbak ona hazırlıklı olaim bende
![]()
Oo maşallah canım baya büyümüş gari yavaştan geliyorum hazır olun diyorKarnımın içinde batma oluyor o kadar ama öyle can acıtan vs bir şey yok canım 38+1 bugün![]()
Ay ateş basıyor öyle düşününce. inanamıyorum hala ama kesin 40’ı bekler bu kızçeOo maşallah canım baya büyümüş gari yavaştan geliyorum hazır olun diyor![]()