- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.621
Benim kızlarında tıkalı canım okyanus suyu aldım doktor ondan damlar sonra da cekıver dedı 3 damla damlatıyorum burnuna sonra cekıyorum otrıbebe var bende onla yapıyorumZamanla alışacak canım o inat olacağına sen ol tutacak o memeyi sütünde paşa çektikçe gelecek alışıyorlar orda ister istemez
Benim paşanın da sanki burnu tıkalı emerken hirilti geliyor bazen serum fizyolojik yapsam mı diyorum yapan varmı
Canım gozun aydın cok sevındım paşa gelmiş yanınaZamanla alışacak canım o inat olacağına sen ol tutacak o memeyi sütünde paşa çektikçe gelecek alışıyorlar orda ister istemez
Benim paşanın da sanki burnu tıkalı emerken hirilti geliyor bazen serum fizyolojik yapsam mı diyorum yapan varmı
Bana eczacı bunu verdi doktorum serum fizyolojik kullan dedı çekme konusunu söylemedi eczacı da küçük daha çekme bunu damlatsan yeter dedi otribebede var cesaret edip yapmadım damlattim sanki azaldı hırıltı hava temizliyicide var evde ama niye böyle oluyor anlamadımBenim kızlarında tıkalı canım okyanus suyu aldım doktor ondan damlar sonra da cekıver dedı 3 damla damlatıyorum burnuna sonra cekıyorum otrıbebe var bende onla yapıyorum
Benımde bundan canım 3 damla damlat hapsırır dedi doktor sonra cekersın dedı duzenlı kullanınca fayda ediyor gıbı ben de zar zor cektım Vala ilk baslarda korkuyordum alıstım ama sımdı benim kız cektırmıyor elleriyle ıtelıyorBana eczacı bunu verdi doktorum serum fizyolojik kullan dedı çekme konusunu söylemedi eczacı da küçük daha çekme bunu damlatsan yeter dedi otribebede var cesaret edip yapmadım damlattim sanki azaldı hırıltı hava temizliyicide var evde ama niye böyle oluyor anlamadım
Hergun mu kullanıyorsun günde kaç kere yapıyorsun canımBenımde bundan canım 3 damla damlat hapsırır dedi doktor sonra cekersın dedı duzenlı kullanınca fayda ediyor gıbı ben de zar zor cektım Vala ilk baslarda korkuyordum alıstım ama sımdı benim kız cektırmıyor elleriyle ıtelıyor
Yerim ben o elleriniBenımde bundan canım 3 damla damlat hapsırır dedi doktor sonra cekersın dedı duzenlı kullanınca fayda ediyor gıbı ben de zar zor cektım Vala ilk baslarda korkuyordum alıstım ama sımdı benim kız cektırmıyor elleriyle ıtelıyor
Hergun 1 kere yapıyorum canım benim bı tanesi cok hırıltılı dıgerıne bı kere yapınca gectı ama dıgerınde hala devam ediyor yapsamda.Hergun mu kullanıyorsun günde kaç kere yapıyorsun canım
Vala teyzesi cimcime bunlar tamYerim ben o ellerini
Rabbim şifa versin yavrularımıza o minnak burunları tıkanmasınHergun 1 kere yapıyorum canım benim bı tanesi cok hırıltılı dıgerıne bı kere yapınca gectı ama dıgerınde hala devam ediyor yapsamda.
Ballar bal bal annesiVala teyzesi cimcime bunlar tam
Vala canım bazen diyorum bunlar ne zaman buyuyecek sonra diyorum buyuyunce rahat olabilcem mi dıyeRabbim şifa versin yavrularımıza o minnak burunları tıkanmasın
Ballar bal bal annesibu zamanlar sana cok cektiriyorlar ama seneye Allah nasip ederse öyle güzel olacak ki büyümüş akıllı bıdıklar olacaklar tabi büyüdükçe dertleri çoğalıyor derler ya inşallah öyle olmaz küçük kalsalardı diyenlerden olmayız inşallah
Aynen öyle canım küçükler di büyüdüler maşallah ilk zamanlar oyuncak bebek gibiydi paşamVala canım bazen diyorum bunlar ne zaman buyuyecek sonra diyorum buyuyunce rahat olabilcem mi dıyesımdı yattıkları yerden beni oturtmuyorlar hareketlendıkce napacam ben dıyorum bazen bakıyorum ne cabuk gecıyor zaman ufacıklardı derileri burus burustu sımdı masallah buyudukce ele vuca gelıyorlar
Benımde anca bitti bende yatırdım ınsallah uyanmazlarAynen öyle canım küçükler di büyüdüler maşallah ilk zamanlar oyuncak bebek gibiydi paşam
Benim nöbet bitti şimdilik uyuttum paşamı bende biraz uzanayım uyanmazsa bakalım hayirli geceler canım
Zamanı geldimi memene alısıcak hic belli olmazz kurbişimm düşünme oylee sen güzelce sağlıkla kavuşmana bakYalnız benim psikoloji yerlerde
Hazıra alışmış orada o yüzden meme reddi yaşıyoruz. Aynı zamanda ben sütü artıramadım
Canim banada verdi doktor her emzirme öncesi damlat dedi banada çekilmesi gerek falan demedi ama bazen unutuyorum 3 kez falan yapıyorumHergun mu kullanıyorsun günde kaç kere yapıyorsun canım
Tamam canım sağol 2 kere yaptım bende hırıltılı nefes alıyor arada her zaman değil gözlemliyim biraz ona göre doktora götürürümCanim banada verdi doktor her emzirme öncesi damlat dedi banada çekilmesi gerek falan demedi ama bazen unutuyorum 3 kez falan yapıyorum
Aynen nerelerdesin sesin çıkmıyor bu ara taşınma telaşı var ondan galiba kiracı çıkacak diyordu
Canım serum fizyolojik yapmanı öneritim ben bütün malzemelerimi aldım bebekler işk doğduklarında burun tüyleri yok o yüzden çabuk tıkanıyor hemen yap rahat emsinZamanla alışacak canım o inat olacağına sen ol tutacak o memeyi sütünde paşa çektikçe gelecek alışıyorlar orda ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?