Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Benim kızlarında tıkalı canım okyanus suyu aldım doktor ondan damlar sonra da cekıver dedı 3 damla damlatıyorum burnuna sonra cekıyorum otrıbebe var bende onla yapıyorum

Canım gozun aydın cok sevındım paşa gelmiş yanına benim kızlarda emmıyor kuvezde kalınca alısıyorlar benımkıler bıde kucuktu hıc ememedıler bende inatla sup ustunde de duramadım iki tane olunca malum o konuyla ilgilenemedim sen onunla biraz ugras canım alısır belkı benim sutum de cogalmıyor hep ayni gıbı belki emmedıklerınden gittikçede fazla yemege basladıkca yetmiyor zaten mama yiyorlardı hepten mamada yemeleri coğaldı malesef

Benim kızlarında tıkalı canım okyanus suyu aldım doktor ondan damlar sonra da cekıver dedı 3 damla damlatıyorum burnuna sonra cekıyorum otrıbebe var bende onla yapıyorum
Bana eczacı bunu verdi doktorum serum fizyolojik kullan dedı çekme konusunu söylemedi eczacı da küçük daha çekme bunu damlatsan yeter dedi otribebede var cesaret edip yapmadım damlattim sanki azaldı hırıltı hava temizliyicide var evde ama niye böyle oluyor anlamadım

Eklentiler

• images.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 18
Benımde bundan canım 3 damla damlat hapsırır dedi doktor sonra cekersın dedı duzenlı kullanınca fayda ediyor gıbı ben de zar zor cektım Vala ilk baslarda korkuyordum alıstım ama sımdı benim kız cektırmıyor elleriyle ıtelıyor

Hergun mu kullanıyorsun günde kaç kere yapıyorsun canım

Yerim ben o ellerini

Hergun 1 kere yapıyorum canım benim bı tanesi cok hırıltılı dıgerıne bı kere yapınca gectı ama dıgerınde hala devam ediyor yapsamda.
Rabbim şifa versin yavrularımıza o minnak burunları tıkanmasın
Vala teyzesi cimcime bunlar tam
Ballar bal bal annesi bu zamanlar sana cok cektiriyorlar ama seneye Allah nasip ederse öyle güzel olacak ki büyümüş akıllı bıdıklar olacaklar tabi büyüdükçe dertleri çoğalıyor derler ya inşallah öyle olmaz küçük kalsalardı diyenlerden olmayız inşallah

Vala canım bazen diyorum bunlar ne zaman buyuyecek sonra diyorum buyuyunce rahat olabilcem mi dıyesımdı yattıkları yerden beni oturtmuyorlar hareketlendıkce napacam ben dıyorum bazen bakıyorum ne cabuk gecıyor zaman ufacıklardı derileri burus burustu sımdı masallah buyudukce ele vuca gelıyorlar

Aynen öyle canım küçükler di büyüdüler maşallah ilk zamanlar oyuncak bebek gibiydi paşam
Benim nöbet bitti şimdilik uyuttum paşamı bende biraz uzanayım uyanmazsa bakalım hayirli geceler canım

Aynen öyle canım küçükler di büyüdüler maşallah ilk zamanlar oyuncak bebek gibiydi paşam
Benim nöbet bitti şimdilik uyuttum paşamı bende biraz uzanayım uyanmazsa bakalım hayirli geceler canım
Benımde anca bitti bende yatırdım ınsallah uyanmazlar inat gıbı bakıyorlar anaları yatacak ya

Canim banada verdi doktor her emzirme öncesi damlat dedi banada çekilmesi gerek falan demedi ama bazen unutuyorum 3 kez falan yapıyorum
Tamam canım sağol 2 kere yaptım bende hırıltılı nefes alıyor arada her zaman değil gözlemliyim biraz ona göre doktora götürürüm

Canım serum fizyolojik yapmanı öneritim ben bütün malzemelerimi aldım bebekler işk doğduklarında burun tüyleri yok o yüzden çabuk tıkanıyor hemen yap rahat emsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…