- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #9.601
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar canım. Hadi hayırlısı olsun. Kiloları gayet güzel. Çok güzel doğumlar dileyin sana.Kizlar merhaba bugün kontrolümüz vardi. Kizim 2300, oglum 2270 kilo olmus. Sezaryen günümüzü aldik 18 hazirana. Bugun 33+5 im sıcaklardan hic duramıyorum artik. Buzdolabina girip oturasim geliyor♀
Artik gerçekten doğurmak istiyorum hayirlisiyla son 15 gün kaldı. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canım tek başına kırkından sonra durumlar nasıl? Annem yanında benımde akşam ve gece eşimle bakıyoruz. Ama zombi gibiyiz evde. Tek olur mu ki bu iş?Ne kadar tanıdık geldıbende ıkızlerle evde yalnızım zaten oturma uzanma ihtimalim hıc yok bide bızım kızlar arasında hangisini kucagıma alsam dıgerı uykudan uyanıp baslıyor aglamaya
sımdıden kavgalar basladı bızde benım halımı gorsenız bırı kucagında bırı ayagında artık oyle idare edıyoruz
![]()
Hametan da kullandım canım o da fayda etmedi ben anlamadım niye boyle inatla ıyılesmıyor bezi de sureklı degıstırıyorum anlamadım gitti
Vala canım bazen cok kolay bakılıyorlar ama mesela suan ıkıside durmuyor aglıyor o zamanlar cok sıkıntı hangisini kucagına alacagınız sasırıyorsun evde elektrikli salıncak olması sartCanım tek başına kırkından sonra durumlar nasıl? Annem yanında benımde akşam ve gece eşimle bakıyoruz. Ama zombi gibiyiz evde. Tek olur mu ki bu iş?
Ben korkuyorum.
Yaaaa maşallah çok güzel bir haber Rabbim bi daha ayırmasın kuzum çok şükür gözün aydın kokla bol bol paşamıSelam kızlar
Biz oğluş ile kavuştuk![]()
Yaaaa çok sevindimmmm.Selam kızlar
Şükür bin şükür canım benim bizim yerimizide kokla Allah'ım bidaha ayırmasın artık sende tecrübelerini anlatırsın bizeSelam kızlar
Gözün aydın canım çok şükürSelam kızlar
Yaa maşallah çok sevindim gözün aydın sağlıkla büyüsünSelam kızlar
Ben sezeryan oldum o duyguları yaşayamadım malesefdoğum yapan arkadaşlar sancınızı nasıl anladınız![]()
Aynen canım bende emzik aldım ama hiç vermek istemiyorum. Mecbur kalınca vericem o zaman bende.Hametan da kullandım canım o da fayda etmedi ben anlamadım niye boyle inatla ıyılesmıyor bezi de sureklı degıstırıyorum anlamadım gitti
Vala canım bazen cok kolay bakılıyorlar ama mesela suan ıkıside durmuyor aglıyor o zamanlar cok sıkıntı hangisini kucagına alacagınız sasırıyorsun evde elektrikli salıncak olması sartbenım bı tane var birini onla oyalıyorum bıde emzıge alıstır en azından birini ben ilk baslar hıc bıseye alıssın lar istemedim ama suan ben alıstırıyorum zor ama iste cok guzeller de arada olan bize olucak bence
![]()
Çok şükür canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah çok sevindimSelam kızlar
Canım ilk bas bebıs hareket ediyor gıbı hissettim ben daha sonrasında anlasılıyor belden doğru geliyor sancı bıde dakikasına bak sureklı giren bı agrı oluyor zaten bı sure sonra dayanılmaz hale geliyor anlarsın zaten canımdoğum yapan arkadaşlar sancınızı nasıl anladınız![]()
Canım ben 3 saatte 1 besliyorum 40ı cıkana kadar ben ne salıncak ne ana kucagı nede emzik kullandım sen gıbı benim kızlar yemek yedikten sonra gazını cıkarır uyuyorlardı 3 saat sonra ben uyandırıp gene aynı seyı yapıyordum beslenmeden sonra altını degıstırme canım belki i uykularını acıyordur ama benim kızlar 40ından sonra huy degıstırdı buyuduklerı ıcın de olabılır uyumak cok istemiyorlar gozlerı acildi bende beslenmeden ince onları biraz uyalıyorum yoruyorum daha sonra besleyip ya sallıyorum yada emzik verip kendileri uyuyorlar benım tek sıkıntım kendim oldugumdan ikisi aynı anda uyanıp aglamamalarıAynen canım bende emzik aldım ama hiç vermek istemiyorum. Mecbur kalınca vericem o zaman bende.
Ortalama kaç saat uyuyorlar seninkiler canım?
Valla bende hiç öyle ana kucağı falanda yok. Olmadı alıcaz bizde bir tane bakıcaz duruma.
Gece çok zor ya uyku yok. Artık 5 dk nerde imkan varsa orada uyuyorum.
Canım gerçek sancı düzenli aralıklarla giriyor. Benim adet ağrısına benzer ağrı gibi olmuştu aynı zamanda oğlan da bi yere toplanıp karnın kasılıyordoğum yapan arkadaşlar sancınızı nasıl anladınız![]()
Yaaaa maşallah çok güzel bir haber Rabbim bi daha ayırmasın kuzum çok şükür gözün aydın kokla bol bol paşamı![]()
Yaaaa çok sevindimmmm.
Konmak ayak resmi isterizzz![]()
Şükür bin şükür canım benim bizim yerimizide kokla Allah'ım bidaha ayırmasın artık sende tecrübelerini anlatırsın bizedarısı bize olsun
![]()
Ayyy ne güzel haber, maşallah canım bir daha hiç ayrılmayın![]()
Gözün aydın canım çok şükürBir daha ayrılmayın inşallah
![]()
Yaa maşallah çok sevindim gözün aydın sağlıkla büyüsün![]()
Oh maşallah canım![]()
Çok şükür canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim![]()