Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım serum fizyolojik yapmanı öneritim ben bütün malzemelerimi aldım bebekler işk doğduklarında burun tüyleri yok o yüzden çabuk tıkanıyor hemen yap rahat emsin
Yaptım canım gece 1 sabah 1 kere çok şükür emmede sıkıntı yok ama arada hırıltı oluyor özellikle sabahları

Ah kızlar bende şans kimse lerde yok her an dogurcak gibi hissediyorum ve nakliye ile kiracı cuma cikicak bende pazar nakliye tutuldu hep bı sorun çıktı çocuğum doğsa hiç bişe hazır deil vardır hayır dedim dier işleri hallettim bende çocuğumun bı hastane çantası benle şuanda oda çıkmak istio gibi bebeim diorum bı haftada daha bekle annecim yoksa ne yaparız kiracı da haklı bı ayda bu zamanda çik diyoruz son anda belli oldu herşey pahalı .ama pürüzler bitti şükür çocuğum bı hafta da ha beklesin teyzeleri
Aynen nerelerdesin sesin çıkmıyor bu ara taşınma telaşı var ondan galiba kiracı çıkacak diyordu

Selam kızlar
Biz oğluş ile kavuştuk
Allahimmm yerim sizi veren hamdolsun kurbisim gözün aydın balimm
Aminn kızlar çok teşekkür ederim
Miss gibi kokuyor
Ahh yılların hasretii kuzum nasılsa mis gibii o koku cennet kokusu Rabbim herkese nasip etsin
Yalnız benim psikoloji yerlerde
Hazıra alışmış orada o yüzden meme reddi yaşıyoruz. Aynı zamanda ben sütü artıramadım
Bol stres sakın balım articak Allah'ın izniyle alışacak benim yerime öp kuzumu

No stres olacaktı ooo

Bende hergün emzirmeye gidiyorum hergün kucaklaşıyoruz koklasiyoruz bakisiyoruz oğlusumla enfess birşey yaaaa
Senin ne zaman çıkacak hastaneden belli mi canım maşallah artık kocaman oldu annesi sana tepki veriyordur fazlasıyla

Olsun çantası hazır ya yeter kuzum bekler Allahın izniyle akıllı bıdığım

Bende hiç şişlik olmadı canım öncesinde de sonrasında da
Ne şans benim ayaklar iki numara birden büyüdü korkum doğumdan sonra da daha fazla oluomus ondan dedim kuzum Allah'tan bahaneyle annemdeyim de dinlenmedeyim yoksa ayaklar hep yukarda kumpir oldular

Bende hergün emzirmeye gidiyorum hergün kucaklaşıyoruz koklasiyoruz bakisiyoruz oğlusumla enfess birşey yaaaa
Çok şükür canım benim paşam bide evine geldi mi tadından yenmez ne kadar kaldı kavuşmaya

Ne şans benim ayaklar iki numara birden büyüdü korkum doğumdan sonra da daha fazla oluomus ondan dedim kuzum Allah'tan bahaneyle annemdeyim de dinlenmedeyim yoksa ayaklar hep yukarda kumpir oldular
Doğumdan sonra hareketsiz kalırsan oluyor galiba canım. İlk yürüyüşü atlattıktan sonra bol bol yürü. Ben yatınca ağrılar başlıyordu yürümek çok iyi geliyordu. Ki hala öyle yatmaktan nefret ediyorum

İnşallah canım ya bu arada burun için çekmeyi pek önermiyır galiba doktorlar. Yani ilk zamanlar çok hassas olduğu için zarar verebilirmiş. Diğer topikte yazışmışlardı. Bi arkadaşıma da doktoru çektirme demiş. Damla yeterli sanırım. Bize şimdilik kimse bir şey demedi
Sağolasın balım. Aynen emmediği için artmıyor büyük ihtimalle çünkü emerken fark ediyorum süt damarlarının açıldığını makine de hiç böyle olmuyordu. Bakalım damla falan aldım. Kimyon çayı iyi geliyor onu yapıyorum. İnşallah artar yaf hepimiz bol sütlü olalım
Zamanı geldimi memene alısıcak hic belli olmazz kurbişimm düşünme oylee sen güzelce sağlıkla kavuşmana bak
İnşallah elom inşallah

Canım bebek emmeyince maalesef süt artmıyor sen sık sık emzirmeye çalış,emmiyorsa da yapacak bir şey yok artık sağlıklı olsun yeter canım

Biz yine sabah acile gittik korktum hırıltısı ciğerlere iner diye film çekildi kan verdik çok şükür temiz burnunu temizlicem serum fizyolojik ile çekme işini sordum yapabilirsin dedi doktor çekim kuvveti fazla değil onların merak etme dedi takip edicem inşallah daha artmaz ekstra bir durum olursa yine getir dedi ah bebişler hasta olmasın
Eşim hastaydı yaklasmadı maske takti odaları da ayirdik ama bana bile geçti sanırım bende bebisle temasta maske takıyorum inşallah çabucak geçer hergün yeni bisey çıkıyor kalp derken şimdide bu tıkanıklık sinirlerim bozuldu

22.06.22 tarihinde geliyor kelebeğim.
Doktor Tüp Bebek olması sebebiyle ve Haftasına Göre İlerde Olması Sebebiyle Zorunlu Sezaryen dedi. Sağlıkla Gelsin inşallah
Maşallah canım benimki inatla gün vermiyor bakalım ne zaman verecel yarın gideceğim kaç kilo senin bebeğin canım artık kavuşalım evlatlarımıza

Canım korkma bişey olmaz inşallah dikkat et ama bu kadar sakınma hastalanacaklar elbet bizdende geçeçek bağışıklık kazanmaları gereyor birazda inşallah ilerlemeden toparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…