- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.641
Yaptım canım gece 1 sabah 1 kere çok şükür emmede sıkıntı yok ama arada hırıltı oluyor özellikle sabahlarıCanım serum fizyolojik yapmanı öneritim ben bütün malzemelerimi aldım bebekler işk doğduklarında burun tüyleri yok o yüzden çabuk tıkanıyor hemen yap rahat emsin
Ah kızlar bende şans kimse lerde yok her an dogurcak gibi hissediyorum ve nakliye ile kiracı cuma cikicak bende pazar nakliye tutuldu hep bı sorun çıktı çocuğum doğsa hiç bişe hazır deil vardır hayır dedim dier işleri hallettim bende çocuğumun bı hastane çantası benle şuanda oda çıkmak istio gibi bebeim
Aynen nerelerdesin sesin çıkmıyor bu ara taşınma telaşı var ondan galiba kiracı çıkacak diyordu
Allahimmm yerim sizi veren hamdolsun kurbisim gözün aydın balimmSelam kızlar
Biz oğluş ile kavuştuk
Ahh yılların hasretii kuzum nasılsa mis gibii o koku cennet kokusu Rabbim herkese nasip etsinAminn kızlar çok teşekkür ederim
Miss gibi kokuyor
Bol stres sakın balım articak Allah'ın izniyle alışacakYalnız benim psikoloji yerlerde
Hazıra alışmış orada o yüzden meme reddi yaşıyoruz. Aynı zamanda ben sütü artıramadım
No stres olacaktı oooAllahimmm yerim sizi veren hamdolsun kurbisim gözün aydın balimm
Ahh yılların hasretii kuzum nasılsa mis gibii o koku cennet kokusu Rabbim herkese nasip etsin
Bol stres sakın balım articak Allah'ın izniyle alışacakbenim yerime öp kuzumu
Senin ne zaman çıkacak hastaneden belli mi canım maşallah artık kocaman oldu annesi sana tepki veriyordur fazlasıylaBende hergün emzirmeye gidiyorum hergün kucaklaşıyoruz koklasiyoruz bakisiyoruz oğlusumla enfess birşey yaaaa
Olsun çantası hazır ya yeter kuzumAh kızlar bende şans kimse lerde yok her an dogurcak gibi hissediyorum ve nakliye ile kiracı cuma cikicak bende pazar nakliye tutuldu hep bı sorun çıktı çocuğum doğsa hiç bişe hazır deil vardır hayır dedim dier işleri hallettim bende çocuğumun bı hastane çantası benle şuanda oda çıkmak istio gibi bebeimdiorum bı haftada daha bekle annecim yoksa ne yaparız kiracı da haklı bı ayda bu zamanda çik diyoruz son anda belli oldu herşey pahalı .ama pürüzler bitti şükür çocuğum bı hafta da ha beklesin teyzeleri
Maşallah maşallahBende hergün emzirmeye gidiyorum hergün kucaklaşıyoruz koklasiyoruz bakisiyoruz oğlusumla enfess birşey yaaaa
Az kaldı senin de inşallah kısa bir süre sonra kavuşacaksınız evimizde bol.bol koklasacaksinizBende hergün emzirmeye gidiyorum hergün kucaklaşıyoruz koklasiyoruz bakisiyoruz oğlusumla enfess birşey yaaaa
İnşallah canım benimOlsun çantası hazır ya yeter kuzumbekler Allahın izniyle akıllı bıdığım
Bende hiç şişlik olmadı canım öncesinde de sonrasında daİnşallah canım benimya benim ayağım çok sis doğumdan sonra daha da sistimi sizlerin şimdi bile çok zor bide doğumdan sonra siserse
Ne şansBende hiç şişlik olmadı canım öncesinde de sonrasında da
Çok şükür canım benimBende hergün emzirmeye gidiyorum hergün kucaklaşıyoruz koklasiyoruz bakisiyoruz oğlusumla enfess birşey yaaaa
Doğumdan sonra hareketsiz kalırsan oluyor galiba canım. İlk yürüyüşü atlattıktan sonra bol bol yürü. Ben yatınca ağrılar başlıyordu yürümek çok iyi geliyordu. Ki hala öyleNe şansbenim ayaklar iki numara birden büyüdü korkum doğumdan sonra da daha fazla oluomus ondan dedim kuzum Allah'tan bahaneyle annemdeyim de dinlenmedeyim yoksa ayaklar hep yukarda kumpir oldular
İnşallah canım yaZamanla alışacak canım o inat olacağına sen ol tutacak o memeyi sütünde paşa çektikçe gelecek alışıyorlar orda ister istemez
Benim paşanın da sanki burnu tıkalı emerken hirilti geliyor bazen serum fizyolojik yapsam mı diyorum yapan varmı
Sağolasın balım. Aynen emmediği için artmıyor büyük ihtimalle çünkü emerken fark ediyorum süt damarlarının açıldığınıCanım gozun aydın cok sevındım paşa gelmiş yanınabenim kızlarda emmıyor kuvezde kalınca alısıyorlar benımkıler bıde kucuktu hıc ememedıler bende inatla sup ustunde de duramadım iki tane olunca malum o konuyla ilgilenemedim sen onunla biraz ugras canım alısır belkı benim sutum de cogalmıyor hep ayni gıbı belki emmedıklerınden gittikçede fazla yemege basladıkca yetmiyor zaten mama yiyorlardı hepten mamada yemeleri coğaldı malesef
İnşallah elom inşallahZamanı geldimi memene alısıcak hic belli olmazz kurbişimm düşünme oylee sen güzelce sağlıkla kavuşmana bak
Canım bebek emmeyince maalesef süt artmıyor sen sık sık emzirmeye çalış,emmiyorsa da yapacak bir şey yok artık sağlıklı olsun yeter canımİnşallah canım yabu arada burun için çekmeyi pek önermiyır galiba doktorlar. Yani ilk zamanlar çok hassas olduğu için zarar verebilirmiş. Diğer topikte yazışmışlardı. Bi arkadaşıma da doktoru çektirme demiş. Damla yeterli sanırım. Bize şimdilik kimse bir şey demedi
Sağolasın balım. Aynen emmediği için artmıyor büyük ihtimalle çünkü emerken fark ediyorum süt damarlarının açıldığınımakine de hiç böyle olmuyordu. Bakalım damla falan aldım. Kimyon çayı iyi geliyor onu yapıyorum. İnşallah artar yaf hepimiz bol sütlü olalım
İnşallah elom inşallah
Biz yine sabah acile gittik korktum hırıltısı ciğerlere iner diye film çekildi kan verdik çok şükür temiz burnunu temizlicem serum fizyolojik ile çekme işini sordum yapabilirsin dedi doktor çekim kuvveti fazla değil onların merak etme dedi takip edicem inşallah daha artmaz ekstra bir durum olursa yine getir dedi ah bebişler hasta olmasınİnşallah canım yabu arada burun için çekmeyi pek önermiyır galiba doktorlar. Yani ilk zamanlar çok hassas olduğu için zarar verebilirmiş. Diğer topikte yazışmışlardı. Bi arkadaşıma da doktoru çektirme demiş. Damla yeterli sanırım. Bize şimdilik kimse bir şey demedi
Sağolasın balım. Aynen emmediği için artmıyor büyük ihtimalle çünkü emerken fark ediyorum süt damarlarının açıldığınımakine de hiç böyle olmuyordu. Bakalım damla falan aldım. Kimyon çayı iyi geliyor onu yapıyorum. İnşallah artar yaf hepimiz bol sütlü olalım
İnşallah elom inşallah
Maşallah canım benimki inatla gün vermiyor bakalım ne zaman verecel yarın gideceğim kaç kilo senin bebeğin canım22.06.22 tarihinde geliyor kelebeğim.
Doktor Tüp Bebek olması sebebiyle ve Haftasına Göre İlerde Olması Sebebiyle Zorunlu Sezaryen dedi. Sağlıkla Gelsin inşallah
Canım korkma bişey olmaz inşallah dikkat et ama bu kadar sakınma hastalanacaklar elbet bizdende geçeçek bağışıklık kazanmaları gereyor birazda inşallah ilerlemeden toparlarBiz yine sabah acile gittik korktum hırıltısı ciğerlere iner diye film çekildi kan verdik çok şükür temiz burnunu temizlicem serum fizyolojik ile çekme işini sordum yapabilirsin dedi doktor çekim kuvveti fazla değil onların merak etme dedi takip edicem inşallah daha artmaz ekstra bir durum olursa yine getir dedi ah bebişler hasta olmasın
Eşim hastaydı yaklasmadı maske takti odaları da ayirdik ama bana bile geçti sanırım bende bebisle temasta maske takıyorum inşallah çabucak geçer hergün yeni bisey çıkıyor kalp derken şimdide bu tıkanıklık sinirlerim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?