Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Merhabalar canım. Hadi hayırlısı olsun. Kiloları gayet güzel. Çok güzel doğumlar dileyin sana.
Seni çok iyi anlıyorum. Psikolojiler aynı. Bende artık doğurayım bebeklerimi kucağıma alayım bir hafifleyeyim diyordum. Çok şükür oldu ama yorgunluktan bittim ben. Her an bi yerde bayılabilirim.

Canım tek başına kırkından sonra durumlar nasıl? Annem yanında benımde akşam ve gece eşimle bakıyoruz. Ama zombi gibiyiz evde. Tek olur mu ki bu iş?
Ben korkuyorum.

Selam kızlar nasılsınız S Simayy67 canım hametanı duydum bende iyi geliyor diye kuzenimde kızında kullanmıştı geçirdi demişti
Hametan da kullandım canım o da fayda etmedi ben anlamadım niye boyle inatla ıyılesmıyor bezi de sureklı degıstırıyorum anlamadım gitti
Canım tek başına kırkından sonra durumlar nasıl? Annem yanında benımde akşam ve gece eşimle bakıyoruz. Ama zombi gibiyiz evde. Tek olur mu ki bu iş?
Ben korkuyorum.
Vala canım bazen cok kolay bakılıyorlar ama mesela suan ıkıside durmuyor aglıyor o zamanlar cok sıkıntı hangisini kucagına alacagınız sasırıyorsun evde elektrikli salıncak olması sart benım bı tane var birini onla oyalıyorum bıde emzıge alıstır en azından birini ben ilk baslar hıc bıseye alıssın lar istemedim ama suan ben alıstırıyorum zor ama iste cok guzeller de arada olan bize olucak bence

doğum yapan arkadaşlar sancınızı nasıl anladınız
Ben sezeryan oldum o duyguları yaşayamadım malesef belden gelen sancı oluyormuş galiba birde dakikasına bak dinlenip geçiyorsa yalancı sancı olabilir canım sıklığı ve düzenli olması gerekiyor galiba bende normal doğum yapmış gibi nasılda tarif ediyorsam

Aynen canım bende emzik aldım ama hiç vermek istemiyorum. Mecbur kalınca vericem o zaman bende.
Ortalama kaç saat uyuyorlar seninkiler canım?
Valla bende hiç öyle ana kucağı falanda yok. Olmadı alıcaz bizde bir tane bakıcaz duruma.
Gece çok zor ya uyku yok. Artık 5 dk nerde imkan varsa orada uyuyorum.

doğum yapan arkadaşlar sancınızı nasıl anladınız
Canım ilk bas bebıs hareket ediyor gıbı hissettim ben daha sonrasında anlasılıyor belden doğru geliyor sancı bıde dakikasına bak sureklı giren bı agrı oluyor zaten bı sure sonra dayanılmaz hale geliyor anlarsın zaten canım
Canım ben 3 saatte 1 besliyorum 40ı cıkana kadar ben ne salıncak ne ana kucagı nede emzik kullandım sen gıbı benim kızlar yemek yedikten sonra gazını cıkarır uyuyorlardı 3 saat sonra ben uyandırıp gene aynı seyı yapıyordum beslenmeden sonra altını degıstırme canım belki i uykularını acıyordur ama benim kızlar 40ından sonra huy degıstırdı buyuduklerı ıcın de olabılır uyumak cok istemiyorlar gozlerı acildi bende beslenmeden ince onları biraz uyalıyorum yoruyorum daha sonra besleyip ya sallıyorum yada emzik verip kendileri uyuyorlar benım tek sıkıntım kendim oldugumdan ikisi aynı anda uyanıp aglamamaları

Aminn kızlar çok teşekkür ederim
Miss gibi kokuyor

Yaaaa maşallah çok güzel bir haber Rabbim bi daha ayırmasın kuzum çok şükür gözün aydın kokla bol bol paşamı
Yaaaa çok sevindimmmm.
Konmak ayak resmi isterizzz
Şükür bin şükür canım benim bizim yerimizide kokla Allah'ım bidaha ayırmasın artık sende tecrübelerini anlatırsın bize darısı bize olsun
Ayyy ne güzel haber, maşallah canım bir daha hiç ayrılmayın
Gözün aydın canım çok şükür Bir daha ayrılmayın inşallah
Yaa maşallah çok sevindim gözün aydın sağlıkla büyüsün
Oh maşallah canım

Çok şükür canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…