• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Sık sık emziriyorum canım. Mama dediğim gibi 1 numara verdiler bize. Çok yemiyor mama bir tanesi zaten. Şu sağma işini yapmam lazım vakit bulup. Böyle zor valla belim kopuyor.
Cumartesi yine tartınacaklar bakalım.
Hastanede biz 2 gün kaldık. O süre boyunca çok kilo vermediler aslında. Eve geçince 1 tanesi almış diğeri vermiş.
Günlerin nasıl geçiyor senin. Koşuyor musun evde 😀 tek kaldın mı?
Bende ilk baslarda sagdıgım da mama cok kullanmıyordum canım ama artık sut yetmiyor 😬 bızım kızlar arttırdı epey besinlerinı 100 - 120ml falan yiyorlar 3 saatte. Benim kızlar emmıyor zaten sağma işi de vakit bulup sağma zor oluyor dedıgın gıbı. Kızlar artık almaya baslar seninde canım ilk 1 hafta veriyorlar sonra alıyorlar Vala 4 5 gundur yalnızım yorucu epey bıde 40 ı cıkınca huy degıstırır dedıler oyle oldu gercekten😬 artık yavas yavas uykularıda aralanıyor gunduzlerı ikisi birden aglayınca sıkıntı oluyor ama bızım kızlar bırı olunca daha cok huysuzlanıyorlar kendileri olunca biraz daha sakınler 😬
Kızlar bebedor manuel el pompası aldım. Ama sağamıyorum. Denedim az birşey sağdı. Sanki boşa çekiyor gibi. Bile. Varmı aranızda
Nasıl model bilmiyorum canım ama bende bı Manuel el pompası var bıde makine var ılk baslarda makine goguslerımı cok acıttı pompayla sağdım gogsume vakumluyorum ben yukarıdan asagıya elimle masaj yapa yapa sağıyorum bu ara makıneyle sqğmaya basladım tekrardan suan goguslerım acımıyor kendi kendine sagıyor yavas sagdım yapıyor ama en azından ben elimle sıkmama gerek kalmadı

Valla bizim bebeler beklenen tarihten erken geliyor sabırsızlar 🤣
O yüzden hazırlıklarınizi ertelemeyin kızlar 😍
Kesinlikle bu bebeler çok aceleci😂
Evet kuzum hem sıcak hem agirlastigim bende yürümek.bile zor😌 az kaldı sağlıkla kavusalim bebelerimize
İnşallah canım,amin🌸
Ben daha hazırlamadım ya 😂😂
Sen artık hazırla canım. Bu bebislere akil ermiyor ☺️
Hadi bakalım inşallah sağlıkla gelsinler canım 🥰 evdesin dimi taburcu olmuştun
Amin canım, evet evdeyim 🌸
Ah ahh en zor haftalar canım. Evde odadan odaya geçmek bile zor artık. Allah kolaylık versin. Ama en hızlı geçen haftalarda aynı zamanda. Ben 36.haftama girdiğimde doğum yaptım. 34 ve 35. Haftalar çok çok zor ağır ama hızlı geçti.
Gerçekten çok zorlanıyorum. Nefes almak, yürümek bile ağrı yapıyor. İnşallah hayırlısıyla hızlıca geçsin. Hem zihinsel hem de bedensel olarak hafifletmek istiyorum 🌸🌸🌸

Selam kızlar nasılsınız ben 2 gündür bitik durumdayım 🥱🥱 eşim hasta oldu oglusla sadece ben ilgileniyorum bugün çok uyumuyorda anasına inat yapıyor ki ben uzanmayayım 😆😆 uyutup yerine koyuyorum kafamı yastığa koymamla mızırdanması başlıyor 🤭🤭

Selam kızlar nasılsınız ben 2 gündür bitik durumdayım 🥱🥱 eşim hasta oldu oglusla sadece ben ilgileniyorum bugün çok uyumuyorda anasına inat yapıyor ki ben uzanmayayım 😆😆 uyutup yerine koyuyorum kafamı yastığa koymamla mızırdanması başlıyor 🤭🤭
Yerim onu ya 🤭 seni takip ediyor kerata 🤭

Kizlar merhaba bugün kontrolümüz vardi. Kizim 2300, oglum 2270 kilo olmus. Sezaryen günümüzü aldik 18 hazirana. Bugun 33+5 im sıcaklardan hic duramıyorum artik. Buzdolabina girip oturasim geliyor 🤦🏻‍♀
Artik gerçekten doğurmak istiyorum hayirlisiyla son 15 gün kaldı. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kizlar merhaba bugün kontrolümüz vardi. Kizim 2300, oglum 2270 kilo olmus. Sezaryen günümüzü aldik 18 hazirana. Bugun 33+5 im sıcaklardan hic duramıyorum artik. Buzdolabina girip oturasim geliyor 🤦🏻‍♀
Artik gerçekten doğurmak istiyorum hayirlisiyla son 15 gün kaldı. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Maşallah maşallah canım 🥰 🥰 oyy çok az kaldı doğumdan sonra hepsi geçiyor 🥰

Bak sen yaramaza. Resmen buyudu de ilgi istemeye başladı💙 Allah kolaylık versin canım 🌸🌸

Hayırlı olsun canim. Geri sayım başladı. Ben de aynı durumdayim. Sıcak, ağrı, sızı hepsi üst üste. Ben de gerçekten artık doğum olsun istiyorum 🌸💞

Maşallah canım ikiz anneleri olarak herkes benden önce doğuracak galiba benim daha günüm tam belli değil hayırlısı olur inşallah ☺️

Ne kadar tanıdık geldı😬😬 bende ıkızlerle evde yalnızım zaten oturma uzanma ihtimalim hıc yok bide bızım kızlar arasında hangisini kucagıma alsam dıgerı uykudan uyanıp baslıyor aglamaya😬😬 sımdıden kavgalar basladı bızde benım halımı gorsenız bırı kucagında bırı ayagında artık oyle idare edıyoruz🤣🤣

Henüz net değil canım son bir daha tahliller falan yapılacakmış inşallah iyi gelir sonuçları 🤲 göğüs ucu yarası mı olmuştu canım sende. Zeytinyağı güzel yumuşatıyor uçları
Güzel sonuçlar olsun inşallah 🤲 Yara basit kalır yarık yarık ağlaya ağlaya emziriyorum hala zeytinyağından kortizonlu kremleri kadar bir çok şey kullandım bir tık hafifledi ama hala geçmedi. Şöyle rahat rahat emziremiyirum dört gözle geçmesini bekliyorum

Gunaydın kızlar. Bebek pişiği için arastırma yapan var mı acaba benim kızlardan biri pişik oldu zeytinyağı durdum bezi degıstırdım eczaneden krem aldım hamazınc dıye hıc bısey fayda etmedi biraz azalır gıbı oluyor sonra tekrardan artıyor ne ıyı gelir bilen var mı acaba

Gunaydın kızlar. Bebek pişiği için arastırma yapan var mı acaba benim kızlardan biri pişik oldu zeytinyağı durdum bezi degıstırdım eczaneden krem aldım hamazınc dıye hıc bısey fayda etmedi biraz azalır gıbı oluyor sonra tekrardan artıyor ne ıyı gelir bilen var mı acaba
Canım biliyorsun henüz deneyimleme fırsatım olmadı ama oluşmuş inatçı pisikler için sudocrem iyi geliyormuş. İçeriğinde çinko olduğu için çabuk iyileştirici etkisi varmış. Diğer kremler işe yaramadiginda sudocrem kullanıyorlarmis.

Canım biliyorsun henüz deneyimleme fırsatım olmadı ama oluşmuş inatçı pisikler için sudocrem iyi geliyormuş. İçeriğinde çinko olduğu için çabuk iyileştirici etkisi varmış. Diğer kremler işe yaramadiginda sudocrem kullanıyorlarmis.
Ben doğumdan itibaren pişik kremi olarak canım onu kullanıyordum zaten kullanmama ragmen pişik oldu ve asırı derecede kızardı artık gecmeyınce eczaneye sordum onlr bı ılac verdı biraz gecırdık gıbı oldu ama hala gecmedı bende belki arastıran olmustur diye sorayım dedım🙂

Ben de günlük zeytinyağı bazen vazelin sürüyorum.Gecenlerde sivilce gibi yaralar olmuştu sudocrem sürdüm geçti.Coksa pişik onu sur sıvı ile teması kestiği için çabuk geçiriyor

Ben doğumdan itibaren pişik kremi olarak canım onu kullanıyordum zaten kullanmama ragmen pişik oldu ve asırı derecede kızardı artık gecmeyınce eczaneye sordum onlr bı ılac verdı biraz gecırdık gıbı oldu ama hala gecmedı bende belki arastıran olmustur diye sorayım dedım🙂
O zaman antibiyotik kremler gerekebilir pişik kremleri gecirmiyorsa.İnsallah gerek kalmadan gecer

Ben de günlük zeytinyağı bazen vazelin sürüyorum.Gecenlerde sivilce gibi yaralar olmuştu sudocrem sürdüm geçti.Coksa pişik onu sur sıvı ile teması kestiği için çabuk geçiriyor
Canım z.yagini sürmeden önce asidini alıyor musun? İçersindeki asit de zarar verebiliyormus. Biraz isitinca asidi çıkıyormuş, öyle okumustum

O zaman antibiyotik kremler gerekebilir pişik kremleri gecirmiyorsa.İnsallah gerek kalmadan gecer
Eczaneden aldım bı tane krem o da arka tarafını gecırıd on tarafında bıraktı epey de kotu oldu su toplar gıbı sudakrem fayda etmedi doğumdan itibaren kullanıyordum yine de oldu
Canım z.yagini sürmeden önce asidini alıyor musun? İçersindeki asit de zarar verebiliyormus. Biraz isitinca asidi çıkıyormuş, öyle okumustum
Onu duymamıştım canım direk suruyordum bıde oyle denıyım hani onun bı huzursuzluğu yok ama ben her actıgımda benım ıcın gıdıyor gecmek bilmedi

Güzel sonuçlar olsun inşallah 🤲 Yara basit kalır yarık yarık ağlaya ağlaya emziriyorum hala zeytinyağından kortizonlu kremleri kadar bir çok şey kullandım bir tık hafifledi ama hala geçmedi. Şöyle rahat rahat emziremiyirum dört gözle geçmesini bekliyorum
Yaa inşallah çabucak geçer çok acır kuzum 😥
Canım instagram da mühendisoğlu nun sayfasında vardı. Pişik kremleri ve pişik önlenyiciler. Dur bakayım ss atayım. Doğal olanları listeliyor o

Back
X