Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım kendine dikkat et. Çok eğilip kalkma. Birak ne kadar oluyorsa öyle kalsın. Bebisin eşyaları hazır olsun yeter. Gerisini toparlaninca da yaparız. Ben de halılarımi yikattim. Sağ olsun eltim ve annem de cam, kapı, mutfak dolabıni falan sildi. Onlar yapmasaydi hiçbirine dokunmayacaktim.
Kızlar eve geldim çok şükür lazerimiz başarılı geçti bunu da atlattık
Maşallah yavruma bu da bitti gitti

Kesinlikle haklısın canım. Zaten artık inan yürümekte zorlanıyorum. Kendimi kaldiramiyorum. İş falan hiç aklıma gelmiyor

Evet kuzum çok haklısın stres bizden herzamn uzak dursun sağ salim kucağımıza alalım inşallah hepimiz kavusalim

Sık sık emziriyorum canım. Mama dediğim gibi 1 numara verdiler bize. Çok yemiyor mama bir tanesi zaten. Şu sağma işini yapmam lazım vakit bulup. Böyle zor valla belim kopuyor.
Cumartesi yine tartınacaklar bakalım.
Hastanede biz 2 gün kaldık. O süre boyunca çok kilo vermediler aslında. Eve geçince 1 tanesi almış diğeri vermiş.
Günlerin nasıl geçiyor senin. Koşuyor musun evde tek kaldın mı?

Canım doğumda şiş oluyorlar ya bir süre sonra o şişliği gidiyor asıl ondan sonra kilo almaya başlıyor. O yüzden normaldir annesi

Onu da inşallah haftaya hallederim. Bı hastane çıkışını bekliyorum yarın gelir inşallah.

Canım ben hafif işler yapıyorum Allah Razı olsun eşimden annemden kaynanamdan yakın arkadaşlarımdan hepsi söylemeden yapıyorlar. İşler bi şekilde oluyor canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin inşallah

Günaydın canım şükür idare ediyorum ben de.Sen nasılsın pasamiz nasıl belli mi kavusacagin tarih
Henüz net değil canım son bir daha tahliller falan yapılacakmış inşallah iyi gelir sonuçları göğüs ucu yarası mı olmuştu canım sende. Zeytinyağı güzel yumuşatıyor uçları

Günaydın canım
Kavuşmaya gün sayıyoruz
Sen nasılsın ağrı vs var mı?
Yakışıklı nasıl
Oyy hadi sağlıcakla inşallah ağrılar azalıyor canım gün gün fark ediyor toparlanıyor insan. Sende yorma kendini bırak dağınık kalsın. Zaten minnaklar bizim planları bozuyor hep

İyiyz bizde çok şükür canım iyiye gidiyoruz. Bu hafta sonu muydu senin taşınma işleri
Evet kuzum şükür kiracı toplanıo haftaya direk eşyalarım gitcek cocumun yatağını yapaim rahatlicam eşyalar toplu hazır nakliye le tamam annemdeyim kaç haftadır iyi oldu agirlastim ayaklarım çok sisio.daha iyi olcaksiniz kuzum az kaldı annesi kavuscaksiniz bizim bebeler nazlı uzun yıllardan geldiler kaç sene bekledik az kaldı canım benim

Oyy hadi sağlıcakla inşallah ağrılar azalıyor canım gün gün fark ediyor toparlanıyor insan. Sende yorma kendini bırak dağınık kalsın. Zaten minnaklar bizim planları bozuyor hep
Evet dün akşam biraz baskı yaptı.
Bugün çantamı hazırlayacağım
Korkmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…