- 20 Ekim 2021
- 1.435
- 2.699
- 53
- 38
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #9.561
İnşallah canım benim.Canım doğumda şiş oluyorlar ya bir süre sonra o şişliği gidiyor asıl ondan sonra kilo almaya başlıyor. O yüzden normaldir annesi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım benim.Canım doğumda şiş oluyorlar ya bir süre sonra o şişliği gidiyor asıl ondan sonra kilo almaya başlıyor. O yüzden normaldir annesi![]()
Ay had bu hafta güzel haberler gelsin inşallah. Eğer erken gelme gibi bi durumu olmazsa 20-21 arası gün verecek sezeryan içimTam belli değil canım. Senin doğum tarihi belli oldu mu![]()
İyiyiz çok şükür canım. Çok sıcak, çok ağırlaştım. Hayırlısıyla az kaldı, sabır diyoruzGünaydın kızlarherkes iyi mi
Evet kuzum biz bebisler sabırsızValla bizim bebeler beklenen tarihten erken geliyor sabırsızlar
O yüzden hazırlıklarınizi ertelemeyin kızlar![]()
Bu sene doğum yapan arkadaşlarım hep erken doğum yaptıValla bizim bebeler beklenen tarihten erken geliyor sabırsızlar
O yüzden hazırlıklarınizi ertelemeyin kızlar![]()
Evet kuzum hem sıcak hem agirlastigim bende yürümek.bile zorİyiyiz çok şükür canım. Çok sıcak, çok ağırlaştım. Hayırlısıyla az kaldı, sabır diyoruz![]()
Ben daha hazırlamadım yaEvet kuzum biz bebisler sabırsızbende ondan dedim hiç biseyi hazırlanmadi çantayı dolu dolu koyduk
acil bişe olursa die kapıda beklio
![]()
Kuzum ne beklion hadi bı cesaret hazırla kapat herşeyden önce koy kapıya biz tasincaz dediğimzde doktor 34 hafta bitio artık deyip hemen yapın yani zaman az kaldı belki erkenci olcaklarBen daha hazırlamadım ya![]()
Oh çok şükür canım evine geçince daha rahat edersin yatağı hiç düşünme çanta hazır olsun yeter kiEvet kuzum şükür kiracı toplanıo haftaya direk eşyalarım gitcek cocumun yatağını yapaim rahatlicam eşyalar toplu hazır nakliye le tamam annemdeyim kaç haftadır iyi oldu agirlastim ayaklarım çok sisio.daha iyi olcaksiniz kuzum az kaldı annesi kavuscaksiniz bizim bebeler nazlı uzun yıllardan geldiler kaç sene bekledik az kaldı canım benim
Kızz çanta hazır değil mi dahaEvet dün akşam biraz baskı yaptı.
Bugün çantamı hazırlayacağım
Korkmaya başladım
Ohh hadi bakalım az kalmışAy had bu hafta güzel haberler gelsin inşallah. Eğer erken gelme gibi bi durumu olmazsa 20-21 arası gün verecek sezeryan içim
Hadi bakalım inşallah sağlıkla gelsinler canımİyiyiz çok şükür canım. Çok sıcak, çok ağırlaştım. Hayırlısıyla az kaldı, sabır diyoruz![]()
He ya çoğu kişide öyle oldu. Bu sene ki çocuklar da var bir şeyBu sene doğum yapan arkadaşlarım hep erken doğum yaptıbu sene garip bir sene oldu
![]()
Yaa çok tatlışBunu bekliyordum canım
Bugün geldi yıkanıyor şimdi.
Ütüyü yapıp koyacağım çantaya
Eki Görüntüle 3078175
Sagol canım benim.Yaa çok tatlışyumoş Yumoş görünüyor güle güle giyinsin
![]()
Aminn canımSagol canım benim.
Instagram "atolyerakun"da yaptırdı kuzenim.
Çok bekledim ama değdi.
Allah'ım saglikli günlerde giydirmeye nasip etsin inşallah![]()
Ben senden beklemiyordumAminn canım![]()
hadi hazırla Çantayı
benim ufak tefek eksikler vardı aman daha vakit var derken pat çat gittik
![]()
Dimi
Ah ahh en zor haftalar canım. Evde odadan odaya geçmek bile zor artık. Allah kolaylık versin. Ama en hızlı geçen haftalarda aynı zamanda. Ben 36.haftama girdiğimde doğum yaptım. 34 ve 35. Haftalar çok çok zor ağır ama hızlı geçti.İyiyiz çok şükür canım. Çok sıcak, çok ağırlaştım. Hayırlısıyla az kaldı, sabır diyoruz![]()
Ben denemedim canım ama çekim gücü nasıl ki belki yeterince çekmiyordur. Bide sağmadan önce masaj yapıp dene bakalımKızlar bebedor manuel el pompası aldım. Ama sağamıyorum. Denedim az birşey sağdı. Sanki boşa çekiyor gibi. Bile. Varmı aranızda
Ve ben 36+2Ah ahh en zor haftalar canım. Evde odadan odaya geçmek bile zor artık. Allah kolaylık versin. Ama en hızlı geçen haftalarda aynı zamanda. Ben 36.haftama girdiğimde doğum yaptım. 34 ve 35. Haftalar çok çok zor ağır ama hızlı geçti.