• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Valla bizim bebeler beklenen tarihten erken geliyor sabırsızlar 🤣
O yüzden hazırlıklarınizi ertelemeyin kızlar 😍
Evet kuzum biz bebisler sabırsız 🥰 bende ondan dedim hiç biseyi hazırlanmadi çantayı dolu dolu koyduk ☺️☺️ acil bişe olursa die kapıda beklio 🤭🤭

Bunu bekliyordum canım 🥰
Bugün geldi yıkanıyor şimdi.
Ütüyü yapıp koyacağım çantaya 🥰
IMG_20220603_132518_542-01.webp

Evet kuzum şükür kiracı toplanıo haftaya direk eşyalarım gitcek cocumun yatağını yapaim rahatlicam eşyalar toplu hazır nakliye le tamam annemdeyim kaç haftadır iyi oldu agirlastim ayaklarım çok sisio.daha iyi olcaksiniz kuzum az kaldı annesi kavuscaksiniz bizim bebeler nazlı uzun yıllardan geldiler kaç sene bekledik az kaldı canım benim
Oh çok şükür canım evine geçince daha rahat edersin yatağı hiç düşünme çanta hazır olsun yeter ki 🥰 sıcaktan şişiyorsundur kuzum havalar çok bunaltıcı
Evet dün akşam biraz baskı yaptı.
Bugün çantamı hazırlayacağım 🙈
Korkmaya başladım
Kızz çanta hazır değil mi daha 😅
Ay had bu hafta güzel haberler gelsin inşallah. Eğer erken gelme gibi bi durumu olmazsa 20-21 arası gün verecek sezeryan içim
Ohh hadi bakalım az kalmış 😍 valla bebeler içeride çok bunalmış günü gelmeden teker teker dünyaya geliyorlar 😅
İyiyiz çok şükür canım. Çok sıcak, çok ağırlaştım. Hayırlısıyla az kaldı, sabır diyoruz 🌸🌸
Hadi bakalım inşallah sağlıkla gelsinler canım 🥰 evdesin dimi taburcu olmuştun
Bu sene doğum yapan arkadaşlarım hep erken doğum yaptı 😁 bu sene garip bir sene oldu 😂
He ya çoğu kişide öyle oldu. Bu sene ki çocuklar da var bir şey 😅 yüzyılın mucitleri falan bu seneden çıkabilir bak 😅

Sagol canım benim.
Instagram "atolyerakun"da yaptırdı kuzenim.
Çok bekledim ama değdi.
Allah'ım saglikli günlerde giydirmeye nasip etsin inşallah 🥰
Aminn canım 🥰 🥰 hadi hazırla Çantayı 🤭 benim ufak tefek eksikler vardı aman daha vakit var derken pat çat gittik 😅

İyiyiz çok şükür canım. Çok sıcak, çok ağırlaştım. Hayırlısıyla az kaldı, sabır diyoruz 🌸🌸
Ah ahh en zor haftalar canım. Evde odadan odaya geçmek bile zor artık. Allah kolaylık versin. Ama en hızlı geçen haftalarda aynı zamanda. Ben 36.haftama girdiğimde doğum yaptım. 34 ve 35. Haftalar çok çok zor ağır ama hızlı geçti.

Kızlar bebedor manuel el pompası aldım. Ama sağamıyorum. Denedim az birşey sağdı. Sanki boşa çekiyor gibi. Bile. Varmı aranızda
Ben denemedim canım ama çekim gücü nasıl ki belki yeterince çekmiyordur. Bide sağmadan önce masaj yapıp dene bakalım

Ah ahh en zor haftalar canım. Evde odadan odaya geçmek bile zor artık. Allah kolaylık versin. Ama en hızlı geçen haftalarda aynı zamanda. Ben 36.haftama girdiğimde doğum yaptım. 34 ve 35. Haftalar çok çok zor ağır ama hızlı geçti.
Ve ben 36+2 🙈🙈🙈
Bekleyelim bakalım hanimefendiyu

Back
X