Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kesinlikle canım bilinçaltında kalıyor
Nst mi var yarın çok heyecanlı kayıt almayı unutma ama dikkat et o göbeğine bağladıları ufak cihaza dokunmamamı söyledi ebe. Yoksa sancı çıkar bizi yanıltır dedi. Bende sakin sakin kaydımı aldım

Ben arada veriyorum günlük olmasa da.Hastane kaldığı sürece yedi zaten golden goot Almıştım sindirimi rahat anne sütüne daha yakın diye.memnunum
Ben daha vermedim ama vericem gibi sanki gündüz çok sık emmek istiyor doymuyor bu sefer

Bize verilen bu canım farklı sadece anne sütüne katılacak demişti doktor ben doğum öncesi hipp almıştım baktım sütüm yetmiyor bende aptamil alırım

Eklentiler

• aptamil_eoprotin_34700.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 23
Nstye ben bugün 3. Defa girdim çok güzel bişey ama bahsettiğim sancıları doktoruma söyledim bana nstde sancın görünmüyor dedi. Onlar yalancı dedi. Asıl 35den sonra başlıyor dedi sancılar kasılmalar felan hayırlısı olsun canım

Bize verilen bu canım farklı sadece anne sütüne katılacak demişti doktor ben doğum öncesi hipp almıştım baktım sütüm yetmiyor bende aptamil alırım
Aynen canım belki benimkinden verır bızde 1 numaraya gecerız diye dusundum ama doktor daha vitaminli dıye buna devam et 1 ay daha dedı dun kontrolde kilo alısları epey ıyı cıktı doktorda sasırdı o yuzden 1 ay daha boyle devam et besleme seklinde ıyı demekkı kili almıslar nasıl beslıyorsan oyle devam et dedı

Maşallah prenseslerime bizim bidahaki kontrol 10 gün sonra bakalım kaç kilo olacak o zamana oğluşum o gün tekrar böbrek ultrasonu var biraz genişleme görüldü bobreklerde takip ediliyor doktor endişe etme dedi ama gelde etme hayırlısı ile bide salı gününü geçirsem rop muayenesi var

Bizde dün kontrole gittik teyzeleri sezeryan için testler istemişti yine enfeksiyon çıktı idrarımda antibiyotik verdi.
İlk defa nst ye girdim bende hafif kasılmalar var ama herşey normal dedi haftaya perşembe tekrar gideceğim 3900 olmuş bu arada benimki tatlı yeme artık dedi
doktorum herşey normal ilerler acele etmezse 25 mayısta doğum olacak kısmetse
Not: 2 gündür çok şiddetli kusuyorum yine herhalde bende doğuma girmeden kusup girenlerden olucam

Oyy maşallah maşallah canım çok az kaldı o zaman kavuşmaya
Canım ya enfeksiyon da belirtin var mıydı

Oyy maşallah maşallah canım çok az kaldı o zaman kavuşmaya
Canım ya enfeksiyon da belirtin var mıydı
Sağol canım
Akıntım vardı canım ama oda hamilelikte normal diyorlar başka hiç bi belirtim yok başından bu yana hep çıktı enfeksiyon zaten bu sefer antibiyotik verdi hayırlısı bakalım

Vala kontrol zamanları gelmıyor gıbı simdi paşa kaç gunluk oldu canım kaç kilo oldu benim kontrolu epey bı sonraya attı doktor 2.ayında gelırsınız dedı giz muayenesini sormustum gecen ben daha erken dedı bu son kontrolde de bısey demedi. Sadece bana 2. Ayda kalça ultrosonu cekılıyor dedı prematüre olarak gectıgı ıcın bızım kızlar eger normal 2 aylık bebek gıbı olurlarsa yaparız dedi ama kucuk olurlarsa 3.ayda yaparız dedi o kadar kilo alısları ıyı sımdılık insan panik yapıyor hani ıyı mı kotu mu acemilik yasıyorum bı an once kontrol zamanını bekliyorum hep

Kızlar bugün şeker yüklenmesi yapıldı şekerim çıktı dr kendilerine yönlendirdi ya diyet verir dedi ya da ilaçla halleder dedi canım sıkıldı hamilelikte diyet neyin nesi ya 236 çıktı aranızda gebelik şekeri çıkan oldumu

Maşallah canım kilosu çok iyi artık gelebilir paşa hayırlısı ile sağlıkla doğsun inşallah

29 günlük oldu canım çarşamba günü 2390 olmuştu doktorda anne sütüne devam dedi bizim ilk zamanlar sıkı kontrol canım sonra nasıl olur bilmiyorum belki bu kontrolde kalça ultrasonuda çekilir biz her gittiğimizde doktorumuz ayarlıyor ne zaman ne olacağını.
Ben eşime diyorum kontrole kadar bizim tartı da tartalım yok olmaz diyor merak ediyor insan

Canım geçmiş olsun evet hamilelikde diyet biraz zor oluyor şekerim sınırın biraz üstü çıktı diye bende diyet uyguladım evde ölçüm yaptım halende gunde 2 kere ölçüm yapıyorum 40ımdan sonra tekrar doktora gidicem seker kaldımı diye ama çok şükür normal çıkıyor artik dikkat et sıkıntı olmasın diyete zorda olsa uyarsın canım benim sonrasında tansiyonda eklenince hastanede yattım biliyorsundur

Sağol canım
Akıntım vardı canım ama oda hamilelikte normal diyorlar başka hiç bi belirtim yok başından bu yana hep çıktı enfeksiyon zaten bu sefer antibiyotik verdi hayırlısı bakalım
Yaa akıntı bende de arttı şu sıralar geçen gittiğimde unuttum söylemeyi bu defa unutmayım o zaman da bi bakılsın bakalım
Şifalar olsun inşallah canım geçer doğuma kadar

Canım benim de sınırda 145 çıkmıştı. Sadece diyetisyene yönlendirdi. Diyet verdi ama çok da uygulamadim. 3 hafta sonra kontrole gittim. Bebeklerin gelişimi, suyu falan normal olduğu için başka herhangi bir şey yapmadilar. Eğer suları fazla olsaydı muhtemelen ilaca falan baslayacaklardi. Şu an istediğimi yiyorum.

Maşallah canım aramızda bişey yok ama senin ki baya güzel kilo almış benimki de boyu baya uzun galiba haftasına göre baya uzun seninki tombul okacak doğduğunda ısır yerime hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bişey kalmadı

Canım diyet yapılması sorun değil korkma ama şeker için sabahları sağlık ocağından baktır tekrar bazılarının o an yüklemede çıkabiliyor çünkü yükledikleri çok ağır şeker

Yüksek çıkmış evet benim vardı insülin kullandım.Dogum sonrası düzelmeye başladı.Dozu baya düşürdü doktor haftaya dahiliye doktoruna gidecem büyük ihtimal bıraktıracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…