- 2 Aralık 2015
- 4.545
- 18.529
- 208
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #8.781
Ismi cikaramadim sonra dedim kim olabilir ki tabiki çatlak kurabişimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ismi cikaramadim sonra dedim kim olabilir ki tabiki çatlak kurabişimmm
Canım be aptamıl 1 numara almıstım hastaneye gitmeden cantama ilk gun doğumdan sonra acmıslar hemsıreler sonra esime aptamıl in prematüre olan maması varmıs onu aldırmıslar suan benim bebisler takviye alıyor onu kullanıyordum bugun doktora gittik kontrolumuz vardı ona sordum artık 1 numaraya gecebılır mıyız diye kiloları ıyı ama dedı bı sure daha bunu kullan dedı bu hem daha vitamin acısından daha ıyı dedı 2.aylarında tekrar kontrole cagırdı bızı o zamana kadar kullansınlar dedı ondan sonra karar veririz dedı. Eger 1 numaraya gec deseydi de aptamıl degıl de bu sefer evolvıa diye marka varmıs onh cok iyi dedıler hastanede hem hemsıreler hem doktorlar aptamıl gaz sorunu yaratıyormus ama bu mama gaz yapmıyor dediler eger gecerse 1 numaraya onu alacagımKızlar mama takviyesi yapiyormusunuz bebıslere evetse hangi marka.
Bence guzel ilerliyor canım benim doktorum İkizleri 30.haftaya kadar guzel kilo alırlar ondan sonra kilo alımları yavaslar demıstı cidden de oyle oldu 30.haftalarında 2 kiloyu gecmeye baslamıslardı doktorum hatta artık bize sıkıntı olmaz demıstı ondan sonra da cok kilo almadılar canım 36. Haftalarında kada. Insallah gorursun annesi merak etme streste yapma hıcKızlar bugün 26+4üz bugün Kontrol e gittik herşey yolunda şükürler olsunbebelerden biri 930 biri 980 gram çıktı iyi demi
şükür bin şükür bugünlere darısi 33 34leei görmeye inşallah
![]()
Aptamil prematüre eoprotin mi canım bana bunu sağdığım süte karıştırmam için verdi gun içinde memede çok duruyor sut yetmiyor dolaptaki stoklarda bitti bende aralarda mama versemmi diye sorucam sabah hemsiresine yoksa doymuyor huzursuz oluyur paşamCanım be aptamıl 1 numara almıstım hastaneye gitmeden cantama ilk gun doğumdan sonra acmıslar hemsıreler sonra esime aptamıl in prematüre olan maması varmıs onu aldırmıslar suan benim bebisler takviye alıyor onu kullanıyordum bugun doktora gittik kontrolumuz vardı ona sordum artık 1 numaraya gecebılır mıyız diye kiloları ıyı ama dedı bı sure daha bunu kullan dedı bu hem daha vitamin acısından daha ıyı dedı 2.aylarında tekrar kontrole cagırdı bızı o zamana kadar kullansınlar dedı ondan sonra karar veririz dedı. Eger 1 numaraya gec deseydi de aptamıl degıl de bu sefer evolvıa diye marka varmıs onh cok iyi dedıler hastanede hem hemsıreler hem doktorlar aptamıl gaz sorunu yaratıyormus ama bu mama gaz yapmıyor dediler eger gecerse 1 numaraya onu alacagım
Bence guzel ilerliyor canım benim doktorum İkizleri 30.haftaya kadar guzel kilo alırlar ondan sonra kilo alımları yavaslar demıstı cidden de oyle oldu 30.haftalarında 2 kiloyu gecmeye baslamıslardı doktorum hatta artık bize sıkıntı olmaz demıstı ondan sonra da cok kilo almadılar canım 36. Haftalarında kada. Insallah gorursun annesi merak etme streste yapma hıc
Oo telaşlar çok hadi bakalım hayırlısıyla doğurmadan taşınırsınız inşallah oradaki ev de yerleşti mi miss. Son günleri rahatça hiç bir şey yapmadan geçiririrz canımEvet valla kuzum bana da uyan bı isim yapalım sanada çok yakışmışben bı taraftan çanta çamaşır bı taraftan eşya toplanıo bı taraftan tekme yiyorum bebem kıpır kıpır anne otur dio bakalım çok zorlu günler beklio bizi
![]()
Maşallah onlaraKızlar bugün 26+4üz bugün Kontrol e gittik herşey yolunda şükürler olsunbebelerden biri 930 biri 980 gram çıktı iyi demi
şükür bin şükür bugünlere darısi 33 34leei görmeye inşallah
![]()
Bende bu hafta gittim canım değerim normal çıktı ama Dr ilk 3 ay çok önemli dedi. Şimdi de önemli ama o 3 ay daha önemliydi bizim için dedi. Çok yüksek değil değerin endişelenme bu ara biraz stresli geçiyor ya senin için ondan öyle dalgalı çıkmıştırKızlar bende dogurmadan 3 5 nobetindeyim herzamanki gibitahlil vermiştin bugün sonuca bakaim dedim tsh 2.5 çıkmış korktum ama son trimester de 3.5 normal yazio ama içime sinmedi sizler baktirdiniz mi bu dönem yükselio mu doktora çarşamba gitcem
Hep sutunemi karıştırıp veriyorsun su ilede karistiriyormusun canım kaç kaşık koyuyorsun bana doktor anne sütünü saginca 25ml 1 kasık dedi ama bazen süt sagamiyorum emiyor surekli istiyor süt kalmıyor bende suyamı karistirsam acaba sen nasıl yapıyorsun tam olarak. Bugün arayıp sorucam sanada sorayım dedim. Evet o mama guzel kilo aldiriyormus bizim doktor dediki bazı anneler kilo alsın diye emzirmiyor sagip süte karıştırıyor kilo alsın diye hile yapıyorlar sen öyle yapma emzir hep dediAynen canım ondan ben birine genel agırlık olarak ondan veriyorum dıgerı daha cok hastaydı ve antibiyotik aldıgı ııcın dıgerı de agırlık olarak anne sutu ile besleniyor birinin mamasını ıcıne annesutu katıyorum dıgerını de anne sutu yıyor bazen de yetmiyor o zaman da ona mama katıyorum bide bızım kızlar fazla yemege de basladılar ister istemez yetmiyor anne sutu mama bile 1 hafta yetmiyoroyy o paşayı yer teyzesi dedıgın gıbı tam doymayınca da huzursuz oluyorlar bıde bu mama guzel kilo aldırıyor canim benim kızlar maşallah guzel kilo almıs doktor nasıl beslıyorsan oyle devam et dedi
![]()
Oyy masallah şükürler olsunHamdolsun Rabbime tarihe not 12 Mayıs 2022 bugün güzel bir haber aldım solunum desteginden ayrıldık subhanallah yavruma benim nazal solunuma geçtik teyzeleri![]()
Evet kuzum stresten etkilendim sanırımOo telaşlar çok hadi bakalım hayırlısıyla doğurmadan taşınırsınız inşallah oradaki ev de yerleşti mi miss. Son günleri rahatça hiç bir şey yapmadan geçiririrz canım![]()
Maşallah onlaraçok güzel gidiyor 36 37 leri bile görebilirsin belki
Bende bu hafta gittim canım değerim normal çıktı ama Dr ilk 3 ay çok önemli dedi. Şimdi de önemli ama o 3 ay daha önemliydi bizim için dedi. Çok yüksek değil değerin endişelenme bu ara biraz stresli geçiyor ya senin için ondan öyle dalgalı çıkmıştır
Yükseltmez bence kuzum sen stres yapmaEvet kuzum stresten etkilendim sanırımbelki ilacı yükseltir benim çarşamba.ee sen gittin bebis nasıldı kaç kilo napiodu bana da az kaldı
heyecan dorukta
Gözün aydın canım çok şükür harika bir haberHamdolsun Rabbime tarihe not 12 Mayıs 2022 bugün güzel bir haber aldım solunum desteginden ayrıldık subhanallah yavruma benim nazal solunuma geçtik teyzeleri![]()
Ben arada veriyorum günlük olmasa da.Hastane kaldığı sürece yedi zaten golden goot Almıştım sindirimi rahat anne sütüne daha yakın diye.memnunumKızlar mama takviyesi yapiyormusunuz bebıslere evetse hangi marka.
İnşallah şuanda valla stres yapmamya çalışiorum da o kadar iş var karışık ki ortalıkYükseltmez bence kuzum sen stres yapmabebiş ne yapsın annesine poz vermemeye inat etmiş
gelince çekeceğiz artık fotoları
nst ye girdim çok heyecanlıydı
artık daha sık gidecekmişiz 2 kilo civarındaydı boyu söylemedi ya diğer gidişte onu da öğrenirim bakalım
![]()
Yok kuzum çok uzun sürmüyor 10 dk falan bundan sonraki kontrollerde hep girecekmişim senden de ister büyük ihtimalleİnşallah şuanda valla stres yapmamya çalışiorum da o kadar iş var karışık ki ortalıkevet gelince cekcez fotolarını poz vermio bizim oğlanlar maşallah kuzum
e nst nasi ozaman benide alir bu hafta uzun suruomu bı ay oldu çok özledim görmeyi hiç kaçamak ta yapamadım gideyim göreyim cocugumu
![]()
Valla hep yapiodum şimdi kendi telasimdan fırsat kalmadı keşke sizi dinleseydim çantam hazır olaydı ozaman yapsaydım şimdi beş katı daha zor olduYok kuzum çok uzun sürmüyor 10 dk falan bundan sonraki kontrollerde hep girecekmişim senden de ister büyük ihtimalle![]()
Hahah bu defa kaçamak yapamadın![]()
Canım ben hep suya karıstırarrak yapıyorum kaynamıs suya yapıyorum 30ml e 1 kasık atıyorum eger sagdıgım sutten arttıysa dıger bebekten ekstra onu dokuyorum ustune ben hıc anne sutuyle yapmadım suyla yapıp sagdıgım sutu de ustune ekledım oyle yapsam zaten sutum yetmezkı dıgerıne zor yetiyor ValaHep sutunemi karıştırıp veriyorsun su ilede karistiriyormusun canım kaç kaşık koyuyorsun bana doktor anne sütünü saginca 25ml 1 kasık dedi ama bazen süt sagamiyorum emiyor surekli istiyor süt kalmıyor bende suyamı karistirsam acaba sen nasıl yapıyorsun tam olarak. Bugün arayıp sorucam sanada sorayım dedim. Evet o mama guzel kilo aldiriyormus bizim doktor dediki bazı anneler kilo alsın diye emzirmiyor sagip süte karıştırıyor kilo alsın diye hile yapıyorlar sen öyle yapma emzir hep dedi
Senin kızların büyük tuvaletleri arada yeşil oluyormu![]()
Aynen çok dürttük ama işe yaramadıValla hep yapiodum şimdi kendi telasimdan fırsat kalmadı keşke sizi dinleseydim çantam hazır olaydı ozaman yapsaydım şimdi beş katı daha zor oldu![]()
Başıma gelince anladım canımAynen çok dürttük ama işe yaramadı![]()
Evet evet canım 1 tek o akşam oldum öyle. Dün akşam falan normaldim. Bende öyle düşündüm. Doğum sancısı olsa dayanamam diye düşündüm. Ara ara kramp gibi girdi bele vurdu. Rahime doğruda tabi baskı var. Kasıklarda doğru da hareket. Ama ara ara oldu. Dün falan olmadı.Canım bende şuan öyleyim kasıklarımda adet sancısı belime vuruyor ama doğum sancısı olsa duramazdık doğum sancısı sık sık giriyor ben de bazen sancı yok bazende üst üste geliyor 20 sn kadr bazen fazlası sürüyor ama dayanabiliyorum sancıya benimde yarın kontorlüm bakalım nstde sancı çıkacak mı
Yalancı sancı idi sanırım canım. Devamı gelmedi ara ara oldu. Herhalde böyle olacak arada artık.O zaman yalancı sancılardır canım. Doğum sancısı geçmiyor bildiğim kadarıyla. Gece benim de kasılmalar oldu hatta korktum ama sabah geçmişti. Stres de çok etkiliyor ya hemen kasılıyor ona da dikkat et