- 19 Kasım 2020
- 22.142
- 48.296
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.761
Hahah sağol balım tam ben oldumGünaydın.Cok yakışmış hayırlı olsun
Teşekkürler canım ama devamlı olsaydı acile gidecektim. Doktorum da öyle derdi muhtemelen. Ama gece rahat uyudum şuan bir şey yok.Doktorunu bilgilendir istersen canım. Kaç saatte bir oluyor ya da kaç dakikada onları da hesapla bakalım. İnşallah sancı değildir
Düzenli bir agrı olmadı canım ara ara oldu. Yarından sonra kontrolüm var zaten. Adamı aramak istemedim. Eğer atsaydı gece acile gidecektim. Şuan birşey yok ama. Yokluyor herhalde artık.Canım kasıklarında ve belde duzenlı agrı giriyorsa doktorunu bilgilendir zaten bı sure sonra hareket olmadığını onun sancı oldugunu anlıyorsun cunku gittik e agrı sıddetlenıyor. Aynen mama da ıyı yapmıssın canım cunku Baska istiyorlar. Bende hıc prematüre almamıstım ılk doğdukları da hersey cuval gibiydi simdi bile hala olmuyorlar
Bebekler aşağı indi sanırım artık iyice baskı yapıyorlar. Doktorumu aramadım devamlı olsaydı acile gidecektim. Yarından sonrayı bekliyorum. Kontrolüm var. Şuan bir sıkıntım yok bebeklerde gayet hareketli.Göz muayenesi canım
Zaten bazı şeyleri düşünmek bazenn üzüyor ama çok güçlüler kıyamam kuzuma kuzularima beninsallahh canım stres yapma bebekler hissetmesin
Canım kaşıklardan belengiden ağrıların varsa ve rahime birşey baskı yapıyorsa doktorunu bilgilendir baya aşağıda hissediyomusun
O zaman yalancı sancılardır canım. Doğum sancısı geçmiyor bildiğim kadarıyla. Gece benim de kasılmalar oldu hatta korktum ama sabah geçmişti. Stres de çok etkiliyor ya hemen kasılıyor ona da dikkat etTeşekkürler canım ama devamlı olsaydı acile gidecektim. Doktorum da öyle derdi muhtemelen. Ama gece rahat uyudum şuan bir şey yok.
Canım bende şuan öyleyim kasıklarımda adet sancısı belime vuruyor ama doğum sancısı olsa duramazdık doğum sancısı sık sık giriyor ben de bazen sancı yok bazende üst üste geliyor 20 sn kadr bazen fazlası sürüyor ama dayanabiliyorum sancıya benimde yarın kontorlüm bakalım nstde sancı çıkacak mıTeşekkürler canım ama devamlı olsaydı acile gidecektim. Doktorum da öyle derdi muhtemelen. Ama gece rahat uyudum şuan bir şey yok.
Oyyyyy maaşallah bizim paşamıza çok şükürHamdolsun Rabbime tarihe not 12 Mayıs 2022 bugün güzel bir haber aldım solunum desteginden ayrıldık subhanallah yavruma benim nazal solunuma geçtik teyzeleri
Oyy maşallah yaa çok güzel bir haberHamdolsun Rabbime tarihe not 12 Mayıs 2022 bugün güzel bir haber aldım solunum desteginden ayrıldık subhanallah yavruma benim nazal solunuma geçtik teyzeleri
Maşallah bizim güçlü paşamıza Rabbim korusun böyle güzel haberlerini alalım kuzumuzunHamdolsun Rabbime tarihe not 12 Mayıs 2022 bugün güzel bir haber aldım solunum desteginden ayrıldık subhanallah yavruma benim nazal solunuma geçtik teyzeleri
Evet valla kuzum bana da uyan bı isim yapalım sanada çok yakışmış
Yaaa bitanem nasıl sevindim anlatamam maşallah süphanallah 'minik savaşçımizaHamdolsun Rabbime tarihe not 12 Mayıs 2022 bugün güzel bir haber aldım solunum desteginden ayrıldık subhanallah yavruma benim nazal solunuma geçtik teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?