• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım diyet yapılması sorun değil korkma ama şeker için sabahları sağlık ocağından baktır tekrar bazılarının o an yüklemede çıkabiliyor çünkü yükledikleri çok ağır şeker
Canım yüklemeden öncekinde sorun yoktu 104 çıktı yükleme sonrası 236 çıktı bakalım artık dr ne diycek inşallah bunu da sıkıntısiz atlatiriz

Maşallah canım kilosu çok iyi artık gelebilir paşa hayırlısı ile sağlıkla doğsun inşallah 🤲🥰
Çok şükür canım aminn 🤲güzel kilosu ama ultrason cihazları fazla tarıyor zaten bence 😊

Yaa akıntı bende de arttı şu sıralar 😬 geçen gittiğimde unuttum söylemeyi bu defa unutmayım o zaman da bi bakılsın bakalım
Şifalar olsun inşallah canım geçer doğuma kadar 🤗
Bende hiç geçmedi enfeksiyon canım ama bu sefer çok fazla çıktı mutlaka baktır bebeğe geçme durumu oluyormuş çünkü sağlık ocağıda bakıyor bilgin olsun 😊
Amin canım geçer inşallah 🤲
Maşallah canım aramızda bişey yok ama senin ki baya güzel kilo almış benimki de boyu baya uzun galiba haftasına göre baya uzun seninki tombul okacak doğduğunda ısır yerime 🥰 hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bişey kalmadı
Teşekkür ederim canım geçen ay 400 gram almıştı boyu uzamıştı bu sefer biraz fazla almış kilo bayu fazla uzamamış 52 cm yakın işte bide cihazlar fazla tartıyor bence 😊
Tatlı yeme dedi artık bana bide düzenli süt içiyordum onuda içme dedi daha fazla kilo istemiyor benim doktorum zaten kilo iyi bişey değil 🙃
Isırırım teyzesi ısırmammı hiç 🥰
Hepimiz hayırlısı ile alalım kucağımıza canım🤲🥰

Kızlar merhabalar
Kontrolünden geldik. Herşey normal dedi doktorum açılma da hiç ilerleme yok aynı duruyor dedi. 1 hafta daha duralım dedi. Tabi bu hafta ani bir su gelme falan da olursa artık hastane de buluşacağız doktorla ☺️
Ama suları falan gayet güzel durabilirsin dedi. Hem 1 hafta daha durursa küveze girmeme ihtimalleri artar dedi.
2 kilo olmuşlar. Yeterli bu bizim için dedi.
Hiç yerleri yok olmasına rağmen inanılmaz hareketliler. Doktor karnımda cihazı gezdiriyor onlarda tepikliyorlar 😁
Nst ye de girdim ay hiç bir sonuç alamadık ki. Yerlerinde durmadıkları için kalp atışını 2 dakika yakalıyor sonra kayıp yine. Sancı falan da çıkmadı. Çok sağlıklı bir nst kontrolü olmadı 😀

Nstye ben bugün 3. Defa girdim çok güzel bişey ama bahsettiğim sancıları doktoruma söyledim bana nstde sancın görünmüyor dedi. Onlar yalancı dedi. Asıl 35den sonra başlıyor dedi sancılar kasılmalar felan hayırlısı olsun canım ☺️
Doktorum bana tek gebeliklerde 36.haftadam sonra nst ye sokuyoruz dedi.
Ay bende girdim bugünde girmemiş gibi oldum ama. Benimkiler hop hop oynadıkları için bulamadılar yerlerini. Sancı çıkmadı. Doktorum iyi durum dedi 1 hafta daha beklemedeyiz.

Kesinlikle canım bilinçaltında kalıyor
Nst mi var yarın 😍 çok heyecanlı😍 kayıt almayı unutma 🥰 ama dikkat et o göbeğine bağladıları ufak cihaza dokunmamamı söyledi ebe. Yoksa sancı çıkar bizi yanıltır dedi. Bende sakin sakin kaydımı aldım 😍
Valla canım neyin kaydını alacağım ki hiç birşey olmadı benimkilerde. Öyle hareketliler ki tutturamadılar yerlerini. Buldukları zamanda özellikle bana elimle tutturdular cihazı. Yok yine olmadı. Sancı çıkmadı ama. 1 hafta daha bekleyeceğiz.
2 kilo olmuşlar.

Bizde dün kontrole gittik teyzeleri sezeryan için testler istemişti yine enfeksiyon çıktı idrarımda antibiyotik verdi.
İlk defa nst ye girdim bende hafif kasılmalar var ama herşey normal dedi haftaya perşembe tekrar gideceğim 3900 olmuş bu arada benimki tatlı yeme artık dedi
doktorum😅 herşey normal ilerler acele etmezse 25 mayısta doğum olacak kısmetse
Not: 2 gündür çok şiddetli kusuyorum yine herhalde bende doğuma girmeden kusup girenlerden olucam 🙃
Maşallahh canım. Hadi çok az kaldı o zaman seninde. Benimde sanırım 1 hafta sonra olacak bu hafta ani birşey olmazsa.
Ben hala prilam kullanıyorum bir ara bıraktım yok olacak gibi değil. Devam yine.

Kızlar merhabalar
Kontrolünden geldik. Herşey normal dedi doktorum açılma da hiç ilerleme yok aynı duruyor dedi. 1 hafta daha duralım dedi. Tabi bu hafta ani bir su gelme falan da olursa artık hastane de buluşacağız doktorla ☺️
Ama suları falan gayet güzel durabilirsin dedi. Hem 1 hafta daha durursa küveze girmeme ihtimalleri artar dedi.
Hiç yerleri yok olmasına rağmen inanılmaz hareketliler. Doktor karnımda cihazı gezdiriyor onlarda tepikliyorlar 😁
Nst ye de girdim ay hiç bir sonuç alamadık ki. Yerlerinde durmadıkları için kalp atışını 2 dakika yakalıyor sonra kayıp yine. Sancı falan da çıkmadı. Çok sağlıklı bir nst kontrolü olmadı 😀
Maşallah piyimseslere😍😍 çok şükür canım hadi bakalım bir iki hafta daha dursunlar inşallah sonra sağ salim kavuşursunuz😍
He ya nst de hareketlenince cihaz bi duruyor bende de olmuştu eyvah dedim cihazı bozdık😅😅

Kızlar merhabalar
Maşallah canım hadi az kaldı bizim seninde önümüzdeki haftadan sonra belli olur benim doktorum dediki 34-35 haftada su azalma açılma başlıyor dedi senin bebeklerin boyu kaç cm canım
Doktorum bana tek gebeliklerde 36.haftadam sonra nst ye sokuyoruz dedi.
Ay bende girdim bugünde girmemiş gibi oldum ama. Benimkiler hop hop oynadıkları için bulamadılar yerlerini. Sancı çıkmadı. Doktorum iyi durum dedi 1 hafta daha beklemedeyiz.
benim doktorum erken istemeye başladı 29da girdim ben tüp bebek tedavilerinde erken sancı ve açılma olabiliyor diye erken başlatmış ama hiç sıkıntı değil tedbirli olması güzel canım eee seninkiler ikiz annesi biri dursa diğeri durmaz benimki nstde zorla çikokata yiyorum ki oynasın diye 🤣

Maşallahh canım. Hadi çok az kaldı o zaman seninde. Benimde sanırım 1 hafta sonra olacak bu hafta ani birşey olmazsa.
Ben hala prilam kullanıyorum bir ara bıraktım yok olacak gibi değil. Devam yine.
Sağol canımm yakınız artık hep birbirimize arka arkaya gelicek bebekler 🥰
Bana hiç bişey fayda etmedi canımm sadece tüm ilaçları kesersem haftada 1 oluyordu kusma artık alıştım zaten ya bişey kalmadı🥴

Maşallah canım hadi az kaldı bizim seninde önümüzdeki haftadan sonra belli olur benim doktorum dediki 34-35 haftada su azalma açılma başlıyor dedi senin bebeklerin boyu kaç cm canım

benim doktorum erken istemeye başladı 29da girdim ben tüp bebek tedavilerinde erken sancı ve açılma olabiliyor diye erken başlatmış ama hiç sıkıntı değil tedbirli olması güzel canım eee seninkiler ikiz annesi biri dursa diğeri durmaz benimki nstde zorla çikokata yiyorum ki oynasın diye 🤣
Boyları 45 cm. Canım. Sms çok sağlıklı ölçüldüklerini düşünmüyorum. Yakalamak ölçmek çok zor. 😁 Ay yok ya nst falan beni çok bastı. Birşey de ölçemediler zaten yatamıyorum sağa sola dönmem çok zor. Hayır yerleri yok birde öyle sıkışıklarki. Ultrasonda göremedik bile 🤦‍♀️

Maşallah piyimseslere😍😍 çok şükür canım hadi bakalım bir iki hafta daha dursunlar inşallah sonra sağ salim kavuşursunuz😍
He ya nst de hareketlenince cihaz bi duruyor bende de olmuştu eyvah dedim cihazı bozdık😅😅
Benim kilerde de hep zort zort öttü cihaz işte 😀 bir tanesinin yerini hiç tespit edemediler zaten. En sonunda pes ettiler. Olmayacak dedi. Bana da fenalık geldi kalktım. 🤭

Boyları 45 cm. Canım. Sms çok sağlıklı ölçüldüklerini düşünmüyorum. Yakalamak ölçmek çok zor. 😁 Ay yok ya nst falan beni çok bastı. Birşey de ölçemediler zaten yatamıyorum sağa sola dönmem çok zor. Hayır yerleri yok birde öyle sıkışıklarki. Ultrasonda göremedik bile 🤦‍♀️
Nst çok sıkıcı birde seninki kısa sürmüş benim en son ki 20 dk sürdü düz yattığımda belim kopuyor çok zor oluyor ama son haftalar katlanacaz inşalah ☺️

Günaydın kızlar şok da depend indirime girmiş almayanlar haberiniz olsun

Eklentiler

• Screenshot_20220515-074117_Chrome.webp
    Screenshot_20220515-074117_Chrome.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 21
Benim kilerde de hep zort zort öttü cihaz işte 😀 bir tanesinin yerini hiç tespit edemediler zaten. En sonunda pes ettiler. Olmayacak dedi. Bana da fenalık geldi kalktım. 🤭
Ya çok tatlılar 😅😅 yerleri daraldıkça artık isyan bayraklarını çekiyor bebişler ne yapsın 😅

Günaydın kızlar 🥰
Ya son bir kaç gündür sağa da yatsam sola da yatsam bacağıma bi ağrı giriyor geri uyanıyorum pozisyon değiştiriyorum. Sizde de oluyor mu
Hafta 33.

Günaydın kızlar 🥰
Ya son bir kaç gündür sağa da yatsam sola da yatsam bacağıma bi ağrı giriyor geri uyanıyorum pozisyon değiştiriyorum. Sizde de oluyor mu
Hafta 33.
Benim daha çok kalcama giriyordu canım sağa yatsam sağ taraf sola yatsam sol tarafı çürümüş gibi ağrıyordu

Günaydın kızlar 🥰
Hafta 33.
Benim de kalçam o şekilde canım. Sanırım benimki ağırlıktan dolayı. Ne tarafa dönsem ağırlık o tarafa biniyor. Pozisyon değiştirmek de o kadar zorlanıyorum ki anlatamam. Dün gece neredeyse ağlayacaktim o derece.

29 günlük oldu canım çarşamba günü 2390 olmuştu doktorda anne sütüne devam dedi bizim ilk zamanlar sıkı kontrol canım sonra nasıl olur bilmiyorum belki bu kontrolde kalça ultrasonuda çekilir biz her gittiğimizde doktorumuz ayarlıyor ne zaman ne olacağını.
Ben eşime diyorum kontrole kadar bizim tartı da tartalım yok olmaz diyor merak ediyor insan 🤭🤭
Ben persembe gunu 25 gunlukken gittim canım kızlar 3 kilo olmuslardı bızım kızlar hızlı kilo aldılar bızım ilk hastaneden cıkarken kontrolleri yakına verdı bu sefer gıttıgım de kiloları da ıyı olunca 2 ay gelirsin artık dedı bana da. Göz için sordum ama erken dedı kalça için de 2 ay dedı ama onda da kiloları ıyı olursa yaparız dedi prematüre ya belki 3 ay da isteyebiliriz dedi kilo alıslarına gore bakarız dedi bende kilolarını oğrenmek ıcın arada saglık ocagına gıdıyordum sımdı 1. Ay asımız var carsamba ona gidince tartıracam🤣
Yaa akıntı bende de arttı şu sıralar 😬 geçen gittiğimde unuttum söylemeyi bu defa unutmayım o zaman da bi bakılsın bakalım
Şifalar olsun inşallah canım geçer doğuma kadar 🤗
Canım akıntı yada koku hissedersen mutlaka soyle benim hıc bıseyım yoktu son haftalarda hıc o yuzden idrar tahlili vermemıstım ben doğuma gırdım doktor cıkar cıkmaz esıme cok enfeksiyon vardı demıs benım ıcın hıc anlamadım ben mesela benim enfeksiyon hatta kızlardan birine de etki etti 2 gun o yuzden hıc beslenmeden antibiyotik aldı malasef eger oyle bı sıkayet in varsa mutlaka soyle canım en azından doğumdan once tedavi edılır

Back
X