- 2 Şubat 2019
- 2.177
- 2.128
- 83
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.701
Ayy inşallah inşallah ya valla güzel bir fotosunu yakalasam magnet tarzı bir şey yaptırıp buzdolabına ascamYine TSH felan ama bu sefer o başta baktığı bulaşıcı hastalıklara bide kansizliga bakmamisti ilaç iciom die bı sayfa bişe istedi kuzum doğum yaklasio die bazen kan ilacını ikiye felan çıkarırlar ya bide farklı seler yazio gelmeden yaptır dedi.senden de gittiğinde ister yine tahlil .kaç kg olmuş sole kuzum ben bi ay olcak görmedim ne merak ettim eşimle tahmin edioz bakalim inşallah bu sefer çok güzel poz verir oğlusun annesiçerçeve ye koymalik şöyle
Ohh maşallah maşallah onlaraMerhaba güzel anneler. Bugün bebislerimi görmeye gittim cok cok büyümüşlerherhangi bir risk gözükmüyor 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var. Kizim 1736 gram , oglum 1750 gram olmuş kilolari cok cok iyiymis. Çok şükür.
İstirahat modunda takılmaya devamher gun 3 litre su , protein ağırlıklı beslenme ve hergun 1 bardak herhangi bir taze sıkılmış meyve suyu iç dedi. Kilo aldirirmis bebeklere.
Aynen aynen canım guzel oluyor dolma bıber bıde oyle denemaydanoz dere otuda ıyı oluyor yıkıyorum kuruyunca kucuk kucuk doğuyorum atıyorum hem corba lara salatalara dolmaları koyuyorum evde olmasada rahat oluyor artık bızım ıcın hersey pratik bısey olması gerekıyorTamam balım çok sağolbu sene tekrar deneyim bakalım. Çok severim zaten dolma biberi evet maydanoz dereotu da güzel fikir. Bende kurutuyorum dolmaya katmak için
Maşallah canım.. Benim midem çok bulanıyor halen. O yüzden hiç yiyemiyorum. Zorluyorum ama yok gitmiyor. Zorlayınca da çıkartıyorum.Merhaba güzel anneler. Bugün bebislerimi görmeye gittim cok cok büyümüşlerherhangi bir risk gözükmüyor 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var. Kizim 1736 gram , oglum 1750 gram olmuş kilolari cok cok iyiymis. Çok şükür.
İstirahat modunda takılmaya devamher gun 3 litre su , protein ağırlıklı beslenme ve hergun 1 bardak herhangi bir taze sıkılmış meyve suyu iç dedi. Kilo aldirirmis bebeklere.
Sorma motoru gazlamak lazım artıkAynen aynen canım guzel oluyor dolma bıber bıde oyle denemaydanoz dere otuda ıyı oluyor yıkıyorum kuruyunca kucuk kucuk doğuyorum atıyorum hem corba lara salatalara dolmaları koyuyorum evde olmasada rahat oluyor artık bızım ıcın hersey pratik bısey olması gerekıyor
Yaa çok şükür saka bi yana son 5 hafta kaldiOhh maşallah maşallah onlaraçok şükür canım her şeyin yolunda olmasına sevindim. Büyüsün biraz daha minnoşlar
Bulantilarin cok uzun sürdü canim senjn ya 8 aya girdik artikMaşallah canım.. Benim midem çok bulanıyor halen. O yüzden hiç yiyemiyorum. Zorluyorum ama yok gitmiyor. Zorlayınca da çıkartıyorum.
Su içmeye özen gösteriyorum. Süt peynir falan işte.
Az kaldı seninde azz
Anamm çok az kalmışYaa çok şükür saka bi yana son 5 hafta kaldiheyecan gitgide artıyor
Evet evet bende duyuyorum kusup öyle girdik doğuma diyen.Bulantilarin cok uzun sürdü canim senjn ya 8 aya girdik artik
Benim hic bulantim olmadi çok şükür, bi arkadaşım doguma giderken kusuyordu hala aklima o geldi.
Olsun bebislerin iyi olsun az kaldi Allahin izniyle. Son haftaların. Bu arada süt peynir Yogurt balik asla yiyemiyorum aşırı kokuyor banada. Bildiğin inek kokuyor
İyiyiz canımSelam kızlar nasılsınız cok yazamasamda müsait oldukça okuyorum bebekli hayat yoğun geçiyorumarım hepiniz iyisinizdir biz iyiyiz çok şükür yarın kontrolü var oğlusun çok merak ediyorum
Aynen ben de arada girip okuyorum sadece bebekle yoğun geçiyor.Surekli uyuma isteğim var ama olmuyorSelam kızlar nasılsınız cok yazamasamda müsait oldukça okuyorum bebekli hayat yoğun geçiyorumarım hepiniz iyisinizdir biz iyiyiz çok şükür yarın kontrolü var oğlusun çok merak ediyorum
Amin inşallah canım paşamda seni öpüyor teyzesiİyiyiz canımsizden gelen güzel haberler iyi geliyor. İnşallah yarın da güzel haberler ile gelirsin paşamızı öpüyoruz
O uyuma zor valla canım 3 saat en fazla uyuduğumAynen ben de arada girip okuyorum sadece bebekle yoğun geçiyor.Surekli uyuma isteğim var ama olmuyor. Çok şükür bu günlere l.Bizim de dün du kontrol her şey yolunda şükür sen de güzel haberlerle gel
Bende öyle valla yazamasamda sürekli takip ediyorumSelam kızlar nasılsınız cok yazamasamda müsait oldukça okuyorum bebekli hayat yoğun geçiyorumarım hepiniz iyisinizdir biz iyiyiz çok şükür yarın kontrolü var oğlusun çok merak ediyorum
Ve aleykümselam3-5 gece nöbetinden selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?