Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Merhaba güzel anneler. Bugün bebislerimi görmeye gittim cok cok büyümüşler herhangi bir risk gözükmüyor 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var. Kizim 1736 gram , oglum 1750 gram olmuş kilolari cok cok iyiymis. Çok şükür.
İstirahat modunda takılmaya devam her gun 3 litre su , protein ağırlıklı beslenme ve hergun 1 bardak herhangi bir taze sıkılmış meyve suyu iç dedi. Kilo aldirirmis bebeklere.

Ayy inşallah inşallah ya valla güzel bir fotosunu yakalasam magnet tarzı bir şey yaptırıp buzdolabına ascam
Anladım balım inşallah normal çıkar değerlerin bende kanımı çok merak ediyorum ilaç kullanıyorum arada kuru üzüm de yiyorum ama fayda ediyor mu bakalım

Ohh maşallah maşallah onlara çok şükür canım her şeyin yolunda olmasına sevindim. Büyüsün biraz daha minnoşlar

Tamam balım çok sağol bu sene tekrar deneyim bakalım. Çok severim zaten dolma biberi evet maydanoz dereotu da güzel fikir. Bende kurutuyorum dolmaya katmak için
Aynen aynen canım guzel oluyor dolma bıber bıde oyle denemaydanoz dere otuda ıyı oluyor yıkıyorum kuruyunca kucuk kucuk doğuyorum atıyorum hem corba lara salatalara dolmaları koyuyorum evde olmasada rahat oluyor artık bızım ıcın hersey pratik bısey olması gerekıyor

Maşallah canım.. Benim midem çok bulanıyor halen. O yüzden hiç yiyemiyorum. Zorluyorum ama yok gitmiyor. Zorlayınca da çıkartıyorum.
Su içmeye özen gösteriyorum. Süt peynir falan işte.
Az kaldı seninde azz

Sorma motoru gazlamak lazım artık bekarlık bitiyor diyorum eşime neyse o tempoya da alışırız herhalde zamanla

Bulantilarin cok uzun sürdü canim senjn ya 8 aya girdik artik
Benim hic bulantim olmadi çok şükür, bi arkadaşım doguma giderken kusuyordu hala aklima o geldi.
Olsun bebislerin iyi olsun az kaldi Allahin izniyle. Son haftaların. Bu arada süt peynir Yogurt balik asla yiyemiyorum aşırı kokuyor banada. Bildiğin inek kokuyor

S Simayy67 canım
Evet evet bende duyuyorum kusup öyle girdik doğuma diyen.
Napalım artık biraz daha dayanacağım.
Ama hafta ilerleyince yeni durumlar da ekleniyor hepsi beraber çok zor oluyor.
Kaburga ağrısı böbrek ağrısı baskı ağırlık çarpıntı ne ararsan oluyor.
Hele bugün gözümü açamıyorum.
Hastane çantama eşyaları koyamıyorum o derece artık. Herşey hazır ama çantaya yerleşip kontrol etmem lazım. Yok hiç yapasım.
Ben et balık çok severdim şimdi hiç yiyesim gelmiyor.

Selam kızlar nasılsınız cok yazamasamda müsait oldukça okuyorum bebekli hayat yoğun geçiyor umarım hepiniz iyisinizdir biz iyiyiz çok şükür yarın kontrolü var oğlusun çok merak ediyorum
İyiyiz canım sizden gelen güzel haberler iyi geliyor. İnşallah yarın da güzel haberler ile gelirsin paşamızı öpüyoruz

Selam kızlar nasılsınız cok yazamasamda müsait oldukça okuyorum bebekli hayat yoğun geçiyor umarım hepiniz iyisinizdir biz iyiyiz çok şükür yarın kontrolü var oğlusun çok merak ediyorum
Aynen ben de arada girip okuyorum sadece bebekle yoğun geçiyor.Surekli uyuma isteğim var ama olmuyor. Çok şükür bu günlere l.Bizim de dün du kontrol her şey yolunda şükür sen de güzel haberlerle gel

İyiyiz canım sizden gelen güzel haberler iyi geliyor. İnşallah yarın da güzel haberler ile gelirsin paşamızı öpüyoruz
Amin inşallah canım paşamda seni öpüyor teyzesi
Aynen ben de arada girip okuyorum sadece bebekle yoğun geçiyor.Surekli uyuma isteğim var ama olmuyor. Çok şükür bu günlere l.Bizim de dün du kontrol her şey yolunda şükür sen de güzel haberlerle gel
O uyuma zor valla canım 3 saat en fazla uyuduğum cok sevindim herseyin yolunda olmasına bu bizim 2. Kontrol olacak ilki güzel geçti çok şükür

Bende öyle valla yazamasamda sürekli takip ediyorum

Merhaba kizlar. Bende yazmasamda sürekli her gece okuyorum yazdiklarinizi. Dogum yapan arkadaslarin göz7 aydin olsun. Sirayla birbir herkes saglikla kavussun insallah bebegine.
Bende artik zorlanmaya basladim. Toplamda 6 kilo aldim. Kizimi 35+6 da dogum yapmistim . O yuzden oglumda erken gelebilir diyor doktorum. İstirahatle günümü geciriyorum.çantami hazirlamaya basladim artik. Eksikleri tamamliyorum. Umarim hersey yetisir ogluşum gelene kadar Biraz heyecan,biraz korku basladi bu aralar.sanirim cogumuzun durumu ayni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…