• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Merhaba kizlar. Bende yazmasamda sürekli her gece okuyorum yazdiklarinizi. Dogum yapan arkadaslarin göz7 aydin olsun. Sirayla birbir herkes saglikla kavussun insallah bebegine.
Bende artik zorlanmaya basladim. Toplamda 6 kilo aldim. Kizimi 35+6 da dogum yapmistim . O yuzden oglumda erken gelebilir diyor doktorum. İstirahatle günümü geciriyorum.çantami hazirlamaya basladim artik. Eksikleri tamamliyorum. Umarim hersey yetisir ogluşum gelene kadar 😍Biraz heyecan,biraz korku basladi bu aralar.sanirim cogumuzun durumu ayni.
Ayy sorma bende öyleyim heyecan korku panik hepsi karıştı. Bazen hissizlik gibi bir şey çöküyor ne bileyim çok karışık ya 😅 şuan ev işlerine konsantre oldum inşallah biterse çanta da hazır olursa kafam rahat edecek

Ayy sorma bende öyleyim heyecan korku panik hepsi karıştı. Bazen hissizlik gibi bir şey çöküyor ne bileyim çok karışık ya 😅 şuan ev işlerine konsantre oldum inşallah biterse çanta da hazır olursa kafam rahat edecek
Bende öyleydim biliyorsunuz ama asla korktuğumuz gibi değilmiş hicbirsey anlamadim su gibi aktı geçti 🙈🤭

Eee nasıl gidiyor bebisli anneler tecrübelerinizi ihtiyaç var 🤭🤭 genişler az kaldı hadi bakalimm son hazırlıklarımızı yapalım benim beşik ve bebek arabası kaldı kıyafetleri aldım biberon emzik banyo işleri tamam bı mustela seti alacağım bakalim

Eee nasıl gidiyor bebisli anneler tecrübelerinizi ihtiyaç var 🤭🤭 genişler az kaldı hadi bakalimm son hazırlıklarımızı yapalım benim beşik ve bebek arabası kaldı kıyafetleri aldım biberon emzik banyo işleri tamam bı mustela seti alacağım bakalim
Gebisler olacaktı 😁😁

Merhaba kizlar. Bende yazmasamda sürekli her gece okuyorum yazdiklarinizi. Dogum yapan arkadaslarin göz7 aydin olsun. Sirayla birbir herkes saglikla kavussun insallah bebegine.
Bende artik zorlanmaya basladim. Toplamda 6 kilo aldim. Kizimi 35+6 da dogum yapmistim . O yuzden oglumda erken gelebilir diyor doktorum. İstirahatle günümü geciriyorum.çantami hazirlamaya basladim artik. Eksikleri tamamliyorum. Umarim hersey yetisir ogluşum gelene kadar 😍Biraz heyecan,biraz korku basladi bu aralar.sanirim cogumuzun durumu ayni.
Merhaba canım teşekkür ederim sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah az kalmış 😊 dualarım hepinizle korkmayın Rabbim kolaylığını veriyor 🤲

Çok şükür iyi gidiyor kuzum yoğun geçen günler.
Maşallah sende almışsın eksikleri ben sebamed aldım memnunum şimdilik doktorumuzda iyi dedi dalın ve nivea ürünlerini tavsiye etmiyor

Bende öyleydim biliyorsunuz ama asla korktuğumuz gibi değilmiş hicbirsey anlamadim su gibi aktı geçti 🙈🤭
Bazen öyle oluyor ki sanki beynim bedenimi terk etmiş de ruh gibi dolaşıyorum ortalıkta :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Oo maşallah canım 🥰 beşik olarak ben park yatak aldım. Odası yok yanımızda kalacak. Alışveriş ütü falan tamam işte ev işleri ile uğraşıyorum. Bir iki hafta sonra da pasta börek yapıp dolaba atacağım inşallah 😍

Bizimde kontrolümüz iyi geçti çok şükür 2400 olduk maşallah sübhanallah 🤲🤲 ultrason çekimleri vardı sonuç için doktoru arıcam inşallah onlarda iyidir 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var haftayada göz kontrolümüz var bizde durumlar böyle 😊
Maşallah paşama 🥰🥰 bak nasıl da büyüdü yerim ya. Çok şükür kuzum 😍 gece meailerinde az kıdem yapın bizde acemi çaylaklar olarak katılacağız inşallah size 😅😅😅

Maşallah paşama 🥰🥰 bak nasıl da büyüdü yerim ya. Çok şükür kuzum 😍 gece meailerinde az kıdem yapın bizde acemi çaylaklar olarak katılacağız inşallah size 😅😅😅
Sağol canım benim aynen büyüyor çok şükür 🤲😊 inan acemi çaylak olmuyorsun doğduğu gibi analık yükleniyor🥰🥰

Sağol canım benim aynen büyüyor çok şükür 🤲😊 inan acemi çaylak olmuyorsun doğduğu gibi analık yükleniyor🥰🥰
Ah ah yüreğime su serpiyorsun nefesim😍😍inan o kadar korkuyorum ki. Yenidoğan bakım videoları izliyorum 😅
Sonra diyorum ki hayvanlar bile doğurduktan sonra içgüdüsel olarak ne yapması gerektiğini biliyor. İnşallah bende bilebilirim diyorum 🥺ne bileyim çok karışığım😢

Ah ah yüreğime su serpiyorsun nefesim😍😍inan o kadar korkuyorum ki. Yenidoğan bakım videoları izliyorum 😅
Sonra diyorum ki hayvanlar bile doğurduktan sonra içgüdüsel olarak ne yapması gerektiğini biliyor. İnşallah bende bilebilirim diyorum 🥺ne bileyim çok karışığım😢
Hiç karışık olma gerçekten ne yapman gerektiğini bebeğin ne istediğini anlıyorsun.
Benim bebeğim başkasının olsa böyle küçük hayatta tutamam bakamam bisey olur diye Rabbim oyle bir his veriyorki o korku gidiyor gayet güzel ilgileniyorum 🥰

Sizede az kaldı bizde mesai 7 24 🤣🤣

Kızlar her gece nöbette toplasalım bu geceki süt arttırıcı çaylar benden😂😂😂
Hahahaha ıyı oldu bu 🤣 oyle demısken canım sut attırmak ıcın neler yiyip ıcıyorsun 🙂
Bizimde kontrolümüz iyi geçti çok şükür 2400 olduk maşallah sübhanallah 🤲🤲 ultrason çekimleri vardı sonuç için doktoru arıcam inşallah onlarda iyidir 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var haftayada göz kontrolümüz var bizde durumlar böyle 😊
Oyy paşa büyüdü büyüdü bizimde yarın bakalım bızım kızlar kaç kilo oldu acaba ama kızlardan birinin ağzında pamukçuk olmus benımde dun azdı bugun epey coğalmış😔 ultrosunu neden cektirdin canım

Ya aynı ben bende korkuorum ya yanlış bişe yaparsam die video bakiom 🤭🤭 ama dedikleri gibi iç güdüsel olarak analık yüklencek herhalde kuzum😍🥰

S Simayy67 canım bebişlerin ile herşey yolundadır inşallah 🙏
Sana sorun olacak. Sağ karnımın içinde bir ağrı kramp sancı öyle bir şey oluyor. Ne olduğunu da bilemiyorum. Sancı böyle mi başlar.? Bana o süreçten bahseder misin?

Merhabalar canım. Öncelikle bebeğin hayırlı olsun. Sağ salim kucaklarımıza alırız inşallah.
Hazırlıklar tamam gibi ki zaten eksik olsa da hiç halim günün yok hazırlamak için. Yeter dedim eksik Varsa da sonra alınsın dedim artık. Resmen gün bekliyorum bende. Doktorum muhtemelen 1 haftaya alacak beni. İnşallah o güne kadar bile dayanabilirim. Çok ağırlaştım. Kilo bende almadım. Çok az işte senin gibi 6 kilo falandır. İkiz gebelik benim. Onlarda bebetoların kilosu idi suyu idi işte. ☺️
Doktorum gün ile ilgili bir şey dedimi?
Venim açılma başlamış. Bu hafta birşey olmaz dedi. Cumartesi kontrolde belli olacak bakalım

Back