Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Poşetleyip koy bari en azından kolileri açarken yıkama derdin olmasın. Güzelce bantla toz da almasın taşınırken

Evet mantı da mantıklı. Bir velim yapıp satıyor olmadı ondan alır koyarım.

Poşetleyip koy bari en azından kolileri açarken yıkama derdin olmasın. Güzelce bantla toz da almasın taşınırken
Evet posetleyip hurca koyarım bide kolilerim bidaha yikayamam ki orda vakit su gibi akiyo bide oğlusu merak ediyorum ta 20 si gibi gitcez hareket hissetsem de yinede ne kadr büyüdü merak edio insan benim karnım büyüdü inşallah tüm kiloları o almıştır

2 kilo falan olur herhalde gidene kadar bende çok merak ediyorum suyu falan ne alemde. İnşallah her şey yolundadır. Hepimiz sağ salim kavuşalım ya

Evet mantı da mantıklı. Bir velim yapıp satıyor olmadı ondan alır koyarım.
Bende migrosta gördüm de emin olamadım. Öyle tanıdığın varsa daha iyi tabi
Bebişler geldikten sonra yemek olayını nasıl yapcaz bakalım. Lavaboya zor gidiyoruz diyorlar

Bende migrosta gördüm de emin olamadım. Öyle tanıdığın varsa daha iyi tabi
Bebişler geldikten sonra yemek olayını nasıl yapcaz bakalım. Lavaboya zor gidiyoruz diyorlar
Evet canım bir de bizde 2 tane Sıkı bir kışlık hazirlik yapmak lazım

Nefes0858 hahaha Vala ne kadar dogru dedın uyuyun uyuyun kızlar Vala ılk baslar insan hevesle uyumuyor da ondan sonra insan uyuyacak an gozetlıyor Vala K Kubkub06 canım fıkır olsun diye kısılık ne bulursan at dondurucuya dolma bıber guzel oluyor bak aklında olsun hemen doldurursun misafirde gelse olur sarma sar bol bol benim 6 poset vardı hepsi bitti borek atmıstım bıde ben tatlı olarak bısey koymadım zaten hazır da alınır diye mantı kurtarıcı oluyor. Bıde dondurucu degılde konserve yapıyoruz biz taze fasulye mısır barbunya falan onalrda kolay oluyor. Ama seninde ıkız bebek bekliyor canım zor bu işler biraz yanında bırı olması lazım belli olmuyor ikizlerin ne zaman ne yapacağı benim kaynanam yanımda yemek yapsan yeter diyorum bazen diyorum gitse bakarım usaklara sonra bunlar ikisi birden aglayınca da tek duramıcam dıyorum degısıyor yanı

Uykular haram oldu
Bırakın pasta börek çöregi yemek bir şekilde hallolur yatın uyuyun uyku depolayın
Bak bu da çok mantıklı ama ah uyuyabilsem. Ay ne kadar uyusak da bu bebeler bizi asker edecek belli
Konserve işi annemde o halleder. Sarma dediğin gibi bol olmalı. Hazır börek, cheesecake falan da mantıklı. Ben nohut, fasulye falan hep haşlayıp atarım o da pratik oluyor. Annem şu an yanımda. Doğumdan sonra da bir süre gondermem. Benim kayınvalide var ama yok gibi. Sadece kendini düşünür. Artık annem buradayken bir duzen oturtup yalnız bakmaya başladım.

Dolma biberi nasıl atıyorsun canım

Dolma biberi nasıl atıyorsun canım
Canım ben geçen yaz yaptım transfer sonrası kolay oldu biber dolmasını oydum direk koydum buzlu buzlu doldurdum .bide patlıcan felan kizart tim direk öyle koydum direk üstüne kıymalı sos hazır yemek bide taze fasulye yi domatesle borttum soğutup direk poşetlere koydum bide bezelye bamya domates şimdi enginar bol mesala bide domates bolca koydum rendeleyip direk posetledim menemen yada yemeklere bide tabi nohut başladım biberleri doğradım kizart malalik koydum.kofte koydum.bunlar bana baya kolaylık sağladı iyiki yapmışim ama bu sene nasi yapcam bilmiorum doğum öncesi sanmiorum bişe yapamam planları m coktu ama bakalım kısmet belki yetişir de yaparım

Oo maşallah maşallah canım baya bir şey koymuşsun dolma biberi ilk evlendiğim sene öyle koymuştum ama çok sevemedik biz. Sonra da hiç denemedim. Gerçi biberlerde eskisi gibi tat yok. Güzel bahçe biberi bulmam lazım
Annenler falan yardım eder canım bu sene daha çok yaparsın

Ben biberlerin küçüklerini aliorum yıka kurula koy tadı degismio kuzum evet inşallah su işler biterse koycam inşallah çok iyi oluo asıl şimdi daha çok lazım kolayliklara bebisle

Ben biberlerin küçüklerini aliorum yıka kurula koy tadı degismio kuzum evet inşallah su işler biterse koycam inşallah çok iyi oluo asıl şimdi daha çok lazım kolayliklara bebisle
Kesinlikle canım pratik olur iyi olur hele biraz daha yaz gelsin tatlansın öyle atarız bayılırım zaten dolma bibere
Bu sene dolmalık kurutamam satın alırım ama yemeklik patlıcan da kurutcam oda güzel oluyor
Domates sosu da yaparım inşallah bakalım fırsat olursa kapya biberle yapıyorum çok güzel oluyor hem yemeklere hem kahvaltılık sos niyetine

Kuru patlıcanı bende severim ama eşim ah her yemeği sevmio ondan zorlaniorum hazır alirim patlıcan kendim için.daha konmaz pazar lar da hiç keyif yoktu bı bu hafta gittiğimde her şey bol du fiyat iyidi. Bı kaç haftaya konulur yazın pazarda gezmeye bayiliorum ama cocum kalabalıkta sürekli tekmelio o sevmicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…