- 17 Aralık 2015
- 661
- 1.546
- 113
- 36
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.681
İnşallah kurabiyemmİnşaAllah tez vakitte gelsin o günleriniz canım benim
Öyle canim bnde hep iyi düşünerek akışa bıraktım kendimi 73 gün olduBen girerken bizden hıc istemediler ben 3 saatte bir giriyordum emzirmek ıcın bısey kalmadı seninde paşaya kavusmana canım sabrın sonu selamet ınsallah ıyı olsun ben hep oyle teselli ettim kendımı
Amiiinnnnn canimm hepimizin Anneler günü kutlu olsun özel bebeklerimizin özel anneleriyiz biz Cook güçlüyüzİlk Anneler Günümüz Kutlu Olsun Güzel AnnelerSeneye minnoşlarimizla Kutlayacağız inşallah
Yaa gözlerim doldu okurkenİlk anneler günüm
İlk göz ağrım
İki cihan saadetim...
Sen benim ettiğim dua duyduğum özlem içimde büyüttüğüm aşksın
Şu hayatta kazandığım en büyük ünvan sanırım 'Anne' olmam
Hiç kolay olmadı yol yokuştu çok yoruldum ama tamda sesini duyduğum seninle göz göze geldiğim anda unuttum hepsini..
Gözümden akan bir damla yaşla aktı gitti hepsi
Meğer ölümsüz aşk dedikleri buymuş...
Meğer yaşamak buymuş...
Meğer evlat cennetmiş...
Bastığın yer yürüdüğün yol olurum CANIM OĞLUM
Bana bu duyguyu yaşattığın için sana minnettarım iyiki bizim elimizden tuttun Annemm mucizemOglusuma dünkü notum foto da var ama koyamıyorum
Ah bu eşlerin yemek seçmesi yok muKuru patlıcanı bende severim ama eşim ah her yemeği sevmio ondan zorlaniorum hazır alirim patlıcan kendim için.daha konmaz pazar lar da hiç keyif yoktu bı bu hafta gittiğimde her şey bol du fiyat iyidi. Bı kaç haftaya konulur yazın pazarda gezmeye bayiliorumama cocum kalabalıkta sürekli tekmelio o sevmicek
Aynen canım ben bı duzen oturttum onu da bozmalarına izin vermiyorum acıkcası birı geldıgıne falan yoksa ben zorlanıyorum sende oturtursun zamanla evet bazen sasıyor bu kızların bı gunu bıgununu tutmasada ama aynı sey devam dıyorum kızlara daBak bu da çok mantıklı ama ah uyuyabilsem. Ay ne kadar uyusak da bu bebeler bizi asker edecek belli
Konserve işi annemde o halleder. Sarma dediğin gibi bol olmalı. Hazır börek, cheesecake falan da mantıklı. Ben nohut, fasulye falan hep haşlayıp atarım o da pratik oluyor. Annem şu an yanımda. Doğumdan sonra da bir süre gondermem. Benim kayınvalide var ama yok gibi. Sadece kendini düşünür. Artık annem buradayken bir duzen oturtup yalnız bakmaya başladım.
Canım normal yapıyormus gıbı oyuyorum içini temizleyip yıkıyorum sonra kuruyunca buzdolabı posetıne koyuyorum dolaptan cıkarırken de direk cıkardıktan sonra buzluylen ıcını dolduruyorum hemen pısmeye koyuyorum erıtırsen olmuyor guzel donlu yapacaksın ben gecen sene ilk defa denedim cok begendık. Bıde dolaba maydanozla dere otu dograyıp doğrayıp attım o da cok pratik oluyor dolmaları ıcın salatalar ıcınDolma biberi nasıl atıyorsun canım
Ay inşallah benimle alışverişi sevcek skilmicak aglamicak oğluşum olurAh bu eşlerin yemek seçmesi yok mu
Belki de sevdiği için tekmeliyordurgelip gezmek için can atıyordur
Tamam balım çok sağolAynen canım ben bı duzen oturttum onu da bozmalarına izin vermiyorum acıkcası birı geldıgıne falan yoksa ben zorlanıyorum sende oturtursun zamanla evet bazen sasıyor bu kızların bı gunu bıgununu tutmasada ama aynı sey devam dıyorum kızlara dabakalım buyudukce nasıl oluruz persembe su kontrollerı yapılsın ıyı desin doktor Baska bısey ıstemıyorum
Canım normal yapıyormus gıbı oyuyorum içini temizleyip yıkıyorum sonra kuruyunca buzdolabı posetıne koyuyorum dolaptan cıkarırken de direk cıkardıktan sonra buzluylen ıcını dolduruyorum hemen pısmeye koyuyorum erıtırsen olmuyor guzel donlu yapacaksın ben gecen sene ilk defa denedim cok begendık. Bıde dolaba maydanozla dere otu dograyıp doğrayıp attım o da cok pratik oluyor dolmaları ıcın salatalar ıcın
İnşallah canımAy inşallah benimle alışverişi sevcek skilmicak aglamicak oğluşum olurbabası çok sıkılıyo alışveriş hiç sevmio bana benzesin hickirik da bu aralar çok oluo o iyi biseymis demi öyle yazio Internette bide uzun sürüyor hickirik cocumun
Hickirigi çekemedim güçlü hissediorum ama denemedim çekmeyi genelde dalgalanmaları ve tekmesini yakaladım çektimİnşallah canım
Hiç araştırmadım ama genelde iyi bir şey. Benimki de bu sabah hıçkırıyordu dur oğlum daha bişey yemedik ki dedimnasıl tatlı oluyor hıçkırıkları. Çekebilirsen video çek
İnşallah canım benim hepimizin evladını çok şanslıYaa gözlerim doldu okurkenbitanesin sen oğlun çok şanslı senin gibi güçlü güzel kalpli bir annesi olduğu için. İnşallah Rabbim size güzel yazılar yazsın tez vakitte sağlıkla kavuştursun bir daha ayırmasın anneler günün kutlu olsun canım benim
Ben temizliyorum yıkıyorum öyle atıyorum canım çıkarınca da hiç çözülmeden hemen dolduruyorum taze gibi oluyorDolma biberi nasıl atıyorsun canım
Valla dolapta son iki poşet vardı geçen seneden menüm baskaydi deistirdim biber dolması yaptımBen temizliyorum yıkıyorum öyle atıyorum canım çıkarınca da hiç çözülmeden hemen dolduruyorum taze gibi oluyor
Vayy iyi yakalamışsınHickirigi çekemedim güçlü hissediorum ama denemedim çekmeyi genelde dalgalanmaları ve tekmesini yakaladım çektim
Tamam canım bu sene tekrar denicem bakalımBen temizliyorum yıkıyorum öyle atıyorum canım çıkarınca da hiç çözülmeden hemen dolduruyorum taze gibi oluyor
Bı kaç tanesi ni yakaladım yoksa bencede goruolar teli elime alınca duruoVayy iyi yakalamışsınben kesinlikle dışarıyı gördüğünü düşünmeye başladım telin videosu sürekli açık bekliyorum ses yok kolum yoruluyor kenara koyuyorum teli bebiş başlıyor doğurmadan yakalarım inşallah bu gidişle
Tamam canım bu sene tekrar denicem bakalım
Peki rüyaların nasıl canım. Ben şu sıralar çok kabus görüyorumBı kaç tanesi ni yakaladım yoksa bencede goruolar teli elime alınca duruoMunzur cocum diorum
Evet valla ilk aylarda da çok rüya goruodum şimdide üç gündürbi dünya rüya stresle uyaniorum hatta dedim biz çok düşünceliyiz su aralar nasi olcak etcek ondanmi dedim bak sende de varmış bide ev işinde bazı sıkıntılar oldu belirsizlikler ondan canim skildi ben ona bağladım belki bu haftalar oluodur kuzumPeki rüyaların nasıl canım. Ben şu sıralar çok kabus görüyorum
Belki de canım ister istemez doğum stresi, bebiş geldikten sonra nasıl olacak onun stresi var üzerimizde. Bilinçaltında kalıyordurEvet valla ilk aylarda da çok rüya goruodum şimdide üç gündürbi dünya rüya stresle uyaniorum hatta dedim biz çok düşünceliyiz su aralar nasi olcak etcek ondanmi dedim bak sende de varmış bide ev işinde bazı sıkıntılar oldu belirsizlikler ondan canim skildi ben ona bağladım belki bu haftalar oluodur kuzum
Evet başlarda da stresliydik ya nasi olcak ozaman da böle sürekli rüyalar goruodum şimdide sona yaklaşınca doğum stresi benim farklı ev stresim bakalım inşallah canım belirsizlik giderse güzel olcak ondan bilinç altı bide bebisleri dusunuoz ben bu hafta kan vereyim haftaya da hastaneye gitcem bir an önce göreyim bebemi bı sürü tahlil istemişti hepimiz sağlıkla kavusalim yavrumuza hep duam bu binkac ay sonra ki konuşmalar için heycanlaniorumBelki de canım ister istemez doğum stresi, bebiş geldikten sonra nasıl olacak onun stresi var üzerimizde. Bilinçaltında kalıyordur
Taşınma işi inşallah gönlünüzce sonuçlanır canım. Memlekete gitmek sana da iyi gelirdi.
Ne tahlili istedi ki benden en son şeker testinde bir kaç test istemişti idrar falan. Bakalım bu hafta bişey diyecek mi.Evet başlarda da stresliydik ya nasi olcak ozaman da böle sürekli rüyalar goruodum şimdide sona yaklaşınca doğum stresi benim farklı ev stresim bakalım inşallah canım belirsizlik giderse güzel olcak ondan bilinç altı bide bebisleri dusunuoz ben bu hafta kan vereyim haftaya da hastaneye gitcem bir an önce göreyim bebemi bı sürü tahlil istemişti hepimiz sağlıkla kavusalim yavrumuza hep duam bu binkac ay sonra ki konuşmalar için heycanlaniorum
Yine TSH felan ama bu sefer o başta baktığı bulaşıcı hastalıklara bide kansizliga bakmamisti ilaç iciom die bı sayfa bişe istedi kuzum doğum yaklasio die bazen kan ilacını ikiye felan çıkarırlar ya bide farklı seler yazio gelmeden yaptır dedi.senden de gittiğinde ister yine tahlil .kaç kg olmuş sole kuzum ben bi ay olcak görmedim ne merak ettim eşimle tahmin edioz bakalim inşallah bu sefer çok güzel poz verir oğlusun annesiNe tahlili istedi ki benden en son şeker testinde bir kaç test istemişti idrar falan. Bakalım bu hafta bişey diyecek mi.
Aynen çok az kaldı temmuz sonunda herkes doğurmuş oluyor büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?