• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım bana da en son hastaneyeyattığım da nidicart verdiler evde hala devam ediyorum kasılma olduğu için verdi sanırım inşallah sağlıkla atlatalım şu haftaları inşallah 33 34 'ten önce gelmez minikler ❤❤🙏🙏🙏sen 34 olunca ben 30 oluyorum ayyy sonrası yokuş aşağı hadi bakalım sırayla zamanında sağ salim gelsinler insallah hepsi 🤗🤗🤗🙏🙏🙏😍😘30u görsemiçim rahatlayacak valla
Sana bisey diyim mi insan rahatlayacagim diyor da hiç öyle olmuyor 😂 25 te rahatlarim diyordum sonra 28 oldu sonra 30 oldu hala icim hic rahatlamadi. Simdide diyorum 33 ü bi görsem😁 annelik böyle bisey galiba. Evlatların icin hep iyisini daha iyisini istiyorsun. 🌸

Evett canım yaa 🥰 tekmeleri artık dışarı çıkıyor eşim görünce şok oluyor.
Canım sen pompa ne almıştın?
Canım ben bunu aldım teklisını memnunluk bakımından memnunum bıde benim evde gorumcem den kalma pompa gıbı bısey daha vardı ben onunla sagmasını daha cok seviyorum makine canımı yakıyor bıde hastanede falan sutum gelsin diye cok ugrastıkları ıcınde makineye karsı bı can yakıyomus hissi olustu bıde yavas sagıyor gıbı geliyor kolaylık bakımından o kucuk el pompası daha kolayıma geldı acıkcası bu da duruyor evde ilk baslarda kullandım ama sonra ugrasayım gelmedı makıneyle😬

Eklentiler

• Screenshot_20220508_155502_com.solidict.ebebek.webp
    Screenshot_20220508_155502_com.solidict.ebebek.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 22
Canım ben bunu aldım teklisını memnunluk bakımından memnunum bıde benim evde gorumcem den kalma pompa gıbı bısey daha vardı ben onunla sagmasını daha cok seviyorum makine canımı yakıyor bıde hastanede falan sutum gelsin diye cok ugrastıkları ıcınde makineye karsı bı can yakıyomus hissi olustu bıde yavas sagıyor gıbı geliyor kolaylık bakımından o kucuk el pompası daha kolayıma geldı acıkcası bu da duruyor evde ilk baslarda kullandım ama sonra ugrasayım gelmedı makıneyle😬
Anladım canım teşekkürler. Mutlaka gerekecek. Ama almadım ben hala. Manuel vardı mochı marka mı ne. Onu pek bir ovuyorlardı ama o da elektrikli değil. Eğer ki süt zor gelirse manuel olan işe yaramazmış.
Tekrar teşekkürler

Bende ruyamda hep hastanedeyim, doğuruyorum, suyum geliyor hep böyle 😁 oksapar bende kullanıyorum pıhtılaşma bendede var dogumdan sonra 15 gun daha kullanacağız diye söylemişti doktorum.
Progesteronu 3 aydan beri kullanmıyorum ben şükür kanama lekelenme bisey olmadi.

Elektrikli pompa weewell diye bir marka, 380 tl ye aldım. Esimde denedim cok iyi çekiyor dedi 😂😂 iyidir inşallah . Tekli veya ciftli kullanabiliyorsun.
Eşimde denedi dıyor ya 😆
Aslında kanama falan bende de olmadı ama biz transfer günü bir başladık hiç bırakmadık. Hatta günde 3 defa dedi bana da ben 3 aydan sonra günde 2 yaptım onu ☺️
Belki yaş faktörü 3.deneme falan diye devam ettirdi. Yoksa kanama alanı falan olmadı hiç bende. 8 haftalık yım hafif birşey geldi panik oldum çok ama o da olan birşeymiş.
Heh fiyatı da iyiydi bu markanın. Dur bende bakayım buna. Manuel olan işe yaramaz diye mi direkt elektrikli aldın.
Şu mochi mi ne var e bebekte falan ona da iyi diyorlar fiyatta uygun ama manuel işte.

Eşimde denedi dıyor ya 😆
Aslında kanama falan bende de olmadı ama biz transfer günü bir başladık hiç bırakmadık. Hatta günde 3 defa dedi bana da ben 3 aydan sonra günde 2 yaptım onu ☺️
Belki yaş faktörü 3.deneme falan diye devam ettirdi. Yoksa kanama alanı falan olmadı hiç bende. 8 haftalık yım hafif birşey geldi panik oldum çok ama o da olan birşeymiş.
Heh fiyatı da iyiydi bu markanın. Dur bende bakayım buna. Manuel olan işe yaramaz diye mi direkt elektrikli aldın.
Şu mochi mi ne var e bebekte falan ona da iyi diyorlar fiyatta uygun ama manuel işte.
Baska meme bulamadim deneyecek 😁😁 ablam dogum yaptığında sütü gelmemisti . Manuel almışlardı, manuelden hic memnun kalmadı , eliyle daha cok sagabiliyordu. Yengem elektrikli kullanıyor çocuğu 9 aylik hala kullanıyor cok memnun.

Belki cok iyi manuel pompalar vardır ama ben iznim bittikten sonra ise başlamayi düşünüyorum . Benim için daha kullanışlı olacak , üstelik kullanimi cok rahat. Fiyat olarakta uygun bulunca kaçırmadım 😇

Ben kullandım yıkadım her şeyi ütüyüde hallettik doğum çantasında az eksik kaldı. Ay bitsinde kafam rahat etsin 😂 ben beğendim green cleanı eğer dalinden randıman alamazsan demeyebilirsin canım
Yıkama işini bitirmiştim de bunu indirimde görünce Bi deneyim dedim. Çok pahalı ya deterjanlar
Çantayı da hala düzenlemedim. Off gözümde büyüyor işler. Sanki hiç bir şeyi yetiştiremeyecekmişim gibi 😅
Tureed Tureed anlar benim panikliğimi 😅😅

Yıkama işini bitirmiştim de bunu indirimde görünce Bi deneyim dedim. Çok pahalı ya deterjanlar
Çantayı da hala düzenlemedim. Off gözümde büyüyor işler. Sanki hiç bir şeyi yetiştiremeyecekmişim gibi 😅
Çanta hazır olunca insanın kafası rahatlıyor. Hadi bismillah de başla bence 😂

Dondurucuya pasta börek atan var mı 😋😋
Neler yapsak ki😁
Aslında planlarım arasında vardı ama benim durumlardan sonra kaldı. 32'yi geçersem biraz daha kendimi serbestlestirdigimde sarma, kurabiye, börek, mozaik pasta, poğaça yapıp atmayı düşünüyorum. Kişa hazırlık için de çokça sey alıp atacagim. Yemek için pratik şeyler düşünmem lazım. Başka ne atabiliriz? Fikirlere açığım.

Aslında planlarım arasında vardı ama benim durumlardan sonra kaldı. 32'yi geçersem biraz daha kendimi serbestlestirdigimde sarma, kurabiye, börek, mozaik pasta, poğaça yapıp atmayı düşünüyorum. Kişa hazırlık için de çokça sey alıp atacagim. Yemek için pratik şeyler düşünmem lazım. Başka ne atabiliriz? Fikirlere açığım.
Bende kurabiye, açma poğaça atmayı düşünüyorum. Börekten emin değilim ya peynirli sarıp atabilirim belki ama patatesliye güvenemedim. Evet kışlık hazırlıklar da yapmamız lazım. Mantı da olabilir eğer yardım edecek birileri varsa.

Ah kuzum bende bu hafta çantayı hazirlicam benim bide ortalık karışık ev dandini tasincaz diye ondan fazla fazla koyucam kıyafet felan bulayım rahat diye bavula .yarın ütü var 🤗 eksikler tamamlandı gibi ama ben şuanda daha panik haldeyim toplu temizlik gibi olcak ama bı taraftan artik cidden çok yoruluorum hemen oturuyorum bakalım çanta hazır olunca kendimi güvende hissederim en azindan😊😊

Ah kuzum bende bu hafta çantayı hazirlicam benim bide ortalık karışık ev dandini tasincaz diye ondan fazla fazla koyucam kıyafet felan bulayım rahat diye bavula .yarın ütü var 🤗 eksikler tamamlandı gibi ama ben şuanda daha panik haldeyim toplu temizlik gibi olcak ama bı taraftan artik cidden çok yoruluorum hemen oturuyorum bakalım çanta hazır olunca kendimi güvende hissederim en azindan😊😊
Zor kuzum senin telaşın ya. Ama en azından taşınırken dip bucak temizlenmiş olur. Çok zorlanırsan yardımcı çağır. Dikkat et kendine

Zor kuzum senin telaşın ya. Ama en azından taşınırken dip bucak temizlenmiş olur. Çok zorlanırsan yardımcı çağır. Dikkat et kendine
Öyle yapcaz mecbur aile felan da yoksa kendi başıma zor ondan kendi bı kaç biseyim eksikti şimdi onlar da tamam landı dedim basliyim çanta ya koymaya kenarda dursun. Bizim oğlan memlekette doğmak istedi birden oldu taşınma işi hayırlısı artık.dedigin gibi zaman cabuk gecio başta nasi geccek diyoduk şimdi nasi yetiscez dioruz🤭🤭🤭

Back